Sari la conținut

iordantonio

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    malaguti

iordantonio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bun, daca las sa se primeneasca benzina din carburator, ar trebui sa porneasca mai repede. Socul e automat si ma gandeam ca bateria fiind slabita de atata stat sa nu poata trage socul, eu pornind doar din pedala... dar am sa incarc si bateria in prealabil. Multumesc.
  2. Incerc sa resuscitez topicul cu o intrebare: care sunt limitarile de fabrica ale unui Malaguti F12 Phantom AC (dupa 2009 )? Toba, carburatie, CDI e limitat cumva si trebuie schimbat sau taiat un fir, ceva? I-am scos doar saiba de la variator si merge max. 55 la ora. Nu vreau decat mci modificari sa duca 70-75. Unii care se lauda cu 80-85 la ora, cum au reusit? Al meu e ca si nou, doar rodajul facut si nu vreau sa umblu in motor, ci doar delimitare intai, fara tuning si pe urma daca mai am nevoie schimb evacuarea, admisia... Prima data as vrea sa stiu daca trebuie alt CDI. http://onlymotorbikes.com/malaguti/f12-phantom-50/malaguti-f12-phantom-50-2004-pic-104440.html
  3. Am pornire grea la un scuter aproape nou, Malaguti F12 Phantom 2 T pe aer si carburatie. Daca sta peste 2-3 luni porneste f. greu... cred ca e benzina statuta si ma gandesc sa scurg intai benzina ramasa in carburator ca sa ii vina alta, are carburatorul surub de golire? Sau sa-i bag spray?
×
×
  • Creează nouă...