Sari la conținut

razcs

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti

razcs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut prieteni as vrea sa ii invit pe cei care stau in Constanta sau pe langa si au moto de 125 la o plimbare cine e interesat de o ieseala p.m. sau Razvan Coman pe fb! Zi buna tuturor si asfalt uscat( nu de alta dar pe mine ma prins ploaia dimineata )!
  2. Asta urmeaza sa fac dar voiam o parere tinand cont de factorii enumerati mai sus, de nr de km si an daca ar fi o alegere buna in banii astia:)
  3. http://olx.ro/oferta/yamaha-xt-125-x-ID5y7YY.html Am fost astazi si am vazut motorul( ba chiar am dat o tura pe el ca si pasager ) si as avea cateva intrebi sau de fapt as vrea sa prezint lucrurile problematice si sa mi spuneti daca se merita achizitionarea lui: 1. Ghidonul era stramb, proprietarul spunandu mi ca a cazut de pe loc si nu este foarte scump de schimbat.. 2. Pornirea electrica ... lipsa.. invarte dar nu porneste.. 3. Codita este revopsita si crapata vopseaua plus saua are o taietura mica in partea stanga une este acel scoci si in poze.. Ca si avantaje sa spun asa: 1. Discuri frana plus placute noi 2. Baterie relativ nou 3. Imi place ca si motocicleta! Acum astept niste pareri tinand cont de cele spuse, de aspect si an de fabricatie! Multumesc anticipat si sper ca am postat unde trebuie!
  4. Oo super daca nu trebuie sa mergi tu moto si daca nici personal si sunt astfel de firme( care acum imi amintesc ca sunt si la mine ) e mai mult decat ok. Multmesc mult baieti de ajutor era asa in dubii ce sa fac .. o seara frumoasa tuturor!
  5. Multumesc, un raspuns mult mai repede decat ma asteptam da existe.Adica asta ar insemna sa tarai motoru pana acolo sa pierd cateva multe zile banuiesc si inapoi(tinand cont ca vorbim de un motor de 125 si de o distanta considerabila)...dar daca imi fac aici viza de flotant ar merge ai idee?
  6. Buna seara tuturor si sper sa nu mai existe un astfel de topic si sa ma injurati.Am si eu cateva intrebari legate de inmateicularea unei motociclete: 1. Daca aceasta are ITP.- ul facut trebuie sa ma duc iar la itp sau direct la R.A.R.? 2. Fiiund ai ultima dar si cea care ma intriga foarte tare!.. daca eu am adresa intr-un oras (cea de pe buletin),dar acum locuiesc in altul din varii motive, o pot inmatricula la politia din orasul in care sunt acum are cineva idee?! Multumesc frumos celor care se obosesc sa citeasca si daca stiu ceva ma elucideza si pe mine!!
  7. razcs

    Bursa locala

    Vand geaca textil noua cu intarituri coate, umeri, coloana . marimea M culoare rosu cu negru tratata importiva focului motivul vanzarii: nu este buna de mine pret 100e ( am dat pe ea 200e problema este ca am luato acum un an nu am vazut cand sa o port si acum imi este mica )
  8. pana acum nu prea am bagat in seama marca asta da am vazut cateva si sunt frumusele cine are sau a mers pe acest model si imi poate da si mie informatii in legatura cu consum,vinteza maxima,etc e bn venit apropo dau poligonu maine:X:X:X:X
  9. ma obtin oricum mergi cu amandoua daca ai posibilitatea si vezi ce-ti place ca nu toti suntem rossi;)
  10. ba tristule(voosined) vezi in primu rand ti-am vorbit frumos asa ca nu fi taran;) in al 2 -lea rand crezi ca esti un mare destept daca zici ca ai invatat tot ce poti doar in 3 luni esti idolu meu nu ai cum sa inveti nici daca esti rossi tot ce poate motoru poi la cat de bun esti de ce nu te duci la moto gp ca pe langa tine aia sunt niste fraieri:))=)) doar atat mai am de zis la adresa ta si pe urma te las sa zici ce vrei tu si cu mintea ta aia bolnava....................copil trist si fara viitor ce esti
  11. bha frate io zic sa nu il asculti pe prietenu nostru voosined ca nu are rost io nu am motor inca aja ca nu ma bag da 125 e 125 nu e 600 sau 1000 si oricum u ai aprilia de 3 luni si ai facut 30000 de posturi ba ca o vinzi ba ca pui motor de 600 ba ca vrei sa o faci avion asa ca
  12. razcs

    Bursa locala

    pt bicicleta ai? da vreau unu lat pe spate:D Mesaj completat
  13. deci in concluzie nu e cine stie ce modelu (nu ma refer neaparat la cel din anunt)?! cred ca tot la r 125 raman:D
×
×
  • Creează nouă...