Sari la conținut

stro_stutz_83

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de stro_stutz_83

  1. sport am 2 motociclete complete, asa ca daca o fi nevoie o sa pun si eu pe touren piese de sport, ce sa-i faci asta e treaba

     

    Asa e. Cam greu sa adaptezi mai ales ca trebuie sa schimbi si roata sau mai degraba butucul ca jentile difera intre ele ca dimensiune. Tourenul are janta de 19 si sportul de 18 daca tin bine minte. Ideea e ca se poate dar inseamna bani in plus.

  2. cumpar piese SIMSON AWO TOUREN

     

    - aripi fata - spate

    - furca

    - ghidon + comenzi

    - jante

    - rezervor

    - chiulasa

     

    in concluzie am doar cadrul si motorul

     

     

    PS : cumpar la preturi decente

     

     

    Bafta la cautare de vandut nu vinde nimeni. Caut o furca de Touren de un an si nu am gasit decat de Sport, pe care am si cumparat-o. Oricum inca o data bafta poate ai mai mult noroc decat mine.

  3. cauta cu incredere un piston vechi,alezezi cilindrul apoi te duci in piata si-ti alegi segmentii potriviti,si sa-mi dai o bere daca iti place cum merge,daca nu dau eu o lada :goodposting:

    poti sa cumperi piostoane noi cate vrei,toate sunt niste gunoaie facute din ceaun.nu mai arunca banii aiurea in stanga si in dreapta,ca-i criza.

    nu esti singurul patit,crede-ma

     

    Blocarea pistonului e clar proasta calitate, mai corect spus dilatarea prea puternica in functionarea pistonului. Alezezi si honuiesti cilindrul dupa ce ai gasit unul nou si de CALITATE cu tot cu segmenti si bolt. Cel mai bine e sa ajungi prima data si prima data la meseriasul care alezeaza cilindrul sa-ti spuna ce dimensiune ar trebui sa aiba pistonul (undeva la 2 sutimi daca retin bine minte trebuie sa fie diferenta intre diametrul cilindrului si al pistonului), adica iti masoara diametrul cilindrului cu micrometrul, si se uita la eventualele puncte de rugina si zgarieturi foarte pronuntate care trebuiesc honuite (lustruite), si se hotareste diametrul piston.

     

    Sau joc in biela jos, ceea ce este mai rau :blink:

     

    Daca ai joc in ambielaj e rau. Probabil sa fie de la altceva nu de la ambielaj bataia, desfa-l si vezi ce face. Nu dispera, incearca ce am spus mai sus si vezi dupa de unde e bataia de care spui. Poate sa fie de la altceva.

     

    Am alezat si honuit la un mecanic in Pantelimon, pe la Europa, Costel il cheama telefon: 0722415295, pret 40 RON acum 4 luni. Vorbeste cu el daca nu cunosti si alti mecanici in Pitesti care alezeaza si honuiesc cilindrii. Eu sunt foarte multumit de rezultat.

     

    Numai bine.

  4. sal...am un simson sport care nu il mai folosesc de 4ani si este pacat sa stea si sa rugineasca ,precizez ca este modificat stil choper,deh erm si eu mai tinar o sa incerc sa pun niste poze,sa nu credeti ca o sa cer o avere dar las la aprecierea dm..are nr nou si ci dar itp a ecspirat eu sint propietaru. cei care sint interesati ma pot contacta pe forum seara sau la tel 0746037240..

     

    Drobu dixit. Mai ai ceva piese originale de la el sau au fost date la fier vechi, gunoi sau la topit?

  5. Rugamintea unui prieten: de vanzare

    - Simson Sport

    - MZ de 125 si unul de 250 (nu cunosc modelul)

    - Atas de M

    Nume Ilie, tel: 0768834730

     

    Pentru mai multe detalii sunati numarul de mai sus. Nu pot da detalii pe PM pentru ca nu cunosc altele in afara de cele enumerate mai sus.

  6. Habar n-aveam daca s-a facut cu accordul tau stergerea postului sau nu,pur si simplu am remarcat disparitia lui.Exista n topicuri in spate care ocupa loc aiurea de ce tocmai de la bursa se sterge?Oricum o luati domnilor moderatori,e anormal!

     

    De stop aveam nevoie la splitul meu,e bus dar tot split e.Ala nu e pret pe ebay si eu gratis nu-l vreau.Daca te decizi la un pret,anunta-ma te rog,eventual iti caut ceva piese de sims. la schimb.

    Oricum,slabe sanse sa punctez la capitolul cumparare de aici :)

     

    Mai conteaza, ideea e ca a disparut si nici macar nu am cerut asta asa ca ma deranjeaza. Nu sunt pentru muritori regulile moderatorilor. De ce nu mutati anunturile vechi pe o pagina separata ceva genul Bursa comunistelor. Piese vandute sa vada si lumea ce a pierdut.

  7. Nu prea sunt decis sa-l vand. Am postat in ideea ca avea cineva stopuri Hella puse la vanzare si am pus poza ca sa-mi confirme daca asta cauta. Daca ma hotarasc dau anunt.

     

     

    ok,mersi,astept cuminte la rand.cu toate ca eu cred ca nu da bine pe motocicleta un stop de ceata cam mare cu bec de 6v.25 w si in plus uni plang dupa piese originale de vw aircoold.

     

    Da, spuneam de un cadru de AWO si am fost si eu surprins sa vad ca a disparut postul, mai ales ca nu am fost contactat pe PM de moderatori cu privire la anuntul de vanzare dar vad asa se fac lucrurile pe aici. Ma gandesc ca daca un post este ascuns in 1 zi de la postare poate si alte anunturi cu piese de care au nevoie unii oameni, cu ghilimelele de rigoare, nu apar pe forum, tot din variile motive invocate cu privire la disparitia anuntului meu. Cum se zice in comunism: "Astia sunt, cu astia defilam". Cred ca o sa incetez sa ma mai uit la anunturile cu vanzari din motivul invocat mai sus, si mai ales ca mai nou cumpar piese de pe eBay de ceva timp incoace.

     

    Apropo de stopul de ceata, nu stiu cat de original este. De exemplu pe eBay farul a carui poza am si postat-o s-a vandut cu 1 euro fara transport. Transportul pana in Romania era pe la 10 euro deci 11 euro un far de ceata. Asa ca intrebarea mea este cu cat sa-l vand daca el pe ebay-ul germania fost vandut cu 1 euro, sa scot profit de 1 euro, pai atunci de ce sa-l vand, mai bine il pastrez si il il folosesc pentru un alt proiect. Deci cred ca intelegeti de ce sunt nehotarat in a-l vinde sau nu.

    Mesaj completat

    Ca sa fie clar pt 4bike si restul care cred ca posturile sunt ascunse ca sa cumpar eu sau Vali diferite troace, ei bine, nu facem asa ceva. Daca cineva are impresia asta, e total gresita si rau-intentionata.

    In alta ordine de idei, toate posturile cu vanzari despre care iniatorii vanzarilor au anuntat ca au fost vandute precum si cele in care alti useri interesati au scris, interesandu-se de piesele respective, au fost trecute pe invizibil, pt aerisirea topicului, altfel dublam numarul de posturi.

    Va rog sa va uitati in urma pe acest topic si sa imi dati posturile proprii ale pieselor care au fost vandute, unele piese s-au dat iar vanzatorii nu au revenit sa spuna ca au fost vandute, pt trecerea lor pe invizibil.

    Iar daca mai apar comentarii rau intentionate, trec totul pe vizibil si va descurcati voi in talmes-balmesul existent.

     

    Nu am nimic impotriva cu ascunderea lor, in cazul in care au fost vandute. Dar problema este in felul urmator, cand m-am apucat sa reconditionez Simsonul am inceput sa caut din piesele lipsa, si in felul acesta am inceput sa sun persoanele care aveau pe forum si pe alte siteuri piese de vanzare, desi anunturile erau expirate. Mare mi-a fost surpriza ca multe din persoanele care au dat anunturile, vechi chiar si de 2 ani sa mai aiba piese, pe care nu le-au postat, dat anunt de vanzare din motivul ca oricum ei au pus deja anunt si daca este cineva interesat suna la numarul pe care l-au afisat. Asa ca mie unul mi-ar placea sa vad anunturile vechi cu piese de vanzare. Daca nu aveti spatiu de stocare pentru forum de ce mai exista. Doar de dragul de a spune ca avem forum de motociclete? Si poate 4bike are dreptate, nu am de unde sa stiu dar observ ca se cam inflameaza moderatorii, deci probabil stiu ceva ce noi muritorii de rand nu stiu cu privire la punerea pe invizibil a unor anunturi. Dar asta e cum ar spune d-nul mihai_prd sunt RAU-INTENIONAT, cu toate ca nu este asa si mai ales ca postarea mea a fost trecuta pe invizibil. Apoi aflu de fapt de pe forum noul proprietar, desi eu am pus anuntul. Deci ce credeti am motive sa ma enervez sau nu.

    Mesaj completat

    4 bike, oare merita sa mai imi bat capul cu tine. Ia hai sa facem off-topic si sa dam pe gusa, ia spune si tu ce probleme ai. Nu vrei tu sa fi moderator si sa cumperi tu toate Zundappurile puse aici la vanzare pe care eu le-am ascuns ca sa fie cumparate de mine sau GP?

    Hai "prietene", am 3 AWO la mine in agenda (aveam 4, da unu i l-am dat lui @grex), vrei sa ne imprietenim iar ca sa ti le vand tie sau care e problema? Ce nelamuriri ai in final, ca vad ca tot mananci ca_cat aiurea si musti de c_ur ca sunt ascunse posturi, ca sunt editate. Fac aici cenzura bunului-simt si pt asta ai beneficiat de topicuri aerisite, ai putut sa navighezi linistit, fara injurii pe colturile astea (mai putin disputa mea cu un personaj care a facut ceva). Care e problema ta, ca tu stii sa manuiesti penelul in mana si eu sunt atehnic? Asta e, da ma ai dreptate in tot ce spui. Cate motociclete din cate ai facut ai pastrat? Niciuna, sunt toate vandute, pentru tine e un mod de viata, de subzistenta pe care eu l-am apreciat deschis si am spus ca decat sa ajunga la fier vechi mai bine sa ajunga la nemtalai si asta o sustin in continuare. Vrei sa vb de DKW-ul pe care m-am dus si ti l-am luat, cand puteam sa il opresc pt mine, ti-am demonstrat ca am cuvant? Care e nelamurirea ta finala?

     

    Si acum vorbiti de injurii. Tin sa reamintesc ca ca_cat tot (cuvant urat) inseamna. :)

  8. cat ceri pe stopul de ceata?

    Mesaj completat

    btw.nu tu ziceai ceva de un cadru de awo?vad ca circula niste bug-uri care mananca posturile si nu mai gasesc anuntul tau!

     

    Nu prea sunt decis sa-l vand. Am postat in ideea ca avea cineva stopuri Hella puse la vanzare si am pus poza ca sa-mi confirme daca asta cauta. Daca ma hotarasc dau anunt.

  9. salut!cadrul de awo cu rotile ,le-am rascumparat eu...prietenul meu nelu,a plecat la bolintin sa cumpere motor de ural,care a fost evaluat la 400 lei...nelu a platit 300 si diferenta de 100 a reprezentat-o cadrul si rotile de awo!m-am intristat cand mi-a povestit de isprava lui si atunci a incercat sa dreaga busuiocul,reusind sa-l induplece pe noul proprietar,sa-mi vanda mie cu 300 lei...asa ca,duminica la ora 16,eram noul proprietar!!! :)

    gata?am adus macar liniste pe-aici?

     

     

    O harababura completa asta s-a intamplat cu cadrul ala de AWO. Pe baiatul asta de la Bolintin il stiu se pare foarte multi. El are piese de vanzare dar nu are net si roaga pe unul si pe altul sa posteze pentru el. Asa s-a intamplat si in cazul meu si acum am aflat si cine e fericitul proprietar (fost, nou, nici nu mai inteleg). Felicitari pentru achizitie.

  10. Va salut! Imi doresc mai de mult o motocicleta veche,asa ca tot intreband in stanga si in dreapta am descoperit pe cineva care are doua MZ-uri si un cadru tot de MZ.Am vorbit cu persoana si a zis ca unul din ele merge,chiar a mers cu el destul de recent.Amandoua sunt complete din ce spune el.A incercat si o restaurare dar nu prea i-a iesit(cam nepriceput).Mai are si niste piese de reverva.Omul e atat de varza ca nu stie nici macar ce modele sunt,ci doar ca de prin 1960-61.Eu nu le-am vazut inca.Ce ziceti merita tot ce are 400 de euro? Multumesc!

     

     

    De unde e tipul asta cu cele 2 MZ-uri?

  11. Salutare,

     

    Un prieten de-al meu vinde un cadru de Simson touren cu suspensie spate cutie de scule, pedala de frana, si 2 roti incaltate. Piesele sunt in stare buna. Poze nu am din pacate. Pret 250 epuroi negociabil.

     

     

    sal..ma interezeaza si pe mine roata fata cu sistemul de frinare ,un nr de tel sa te putem contacta.

     

     

    Imi cer scuze pentru toti cei care mi-au trimis PM si celor care s-au interesat de cadru si nu le-am raspuns. Cadrul a fost returnat vechiului proprietar. Se pare ca il vroia neaparat inapoi pentru un prieten. Inca o data mii de scuze pentru anunt.

  12. Salutare,

     

    Un prieten de-al meu vinde un cadru de Simson touren cu suspensie spate cutie de scule, pedala de frana, si 2 roti incaltate. Piesele sunt in stare buna. Poze nu am din pacate. Pret 250 epuroi negociabil.

  13. Mai bine cauta un alt ax

    Numai bine

     

    Acu ca s-a decis ca trebuie sa schimb axul cu came intreb posesorii de Simsoane sport si touren daca au unul in stare buna de vandut. Eu am 2 axuri cu came dar nu sunt bune nici unul din ele si la unul din axuri am si tachetii si suportul tachetilor, dar si tachetii sunt in stare foarte proasta. A, era sa uit, apropo axurile cu came de la Simson sport e identic cu cel de la Touren?

  14. Salutare Simsonisti,

     

    Am o problema cu axul cu came. Din cauza blocarii uneia din oalele pistonasului pe care se sprijina tija supapelor, pistonasul nu s-a rotit liber si din acest motiv a uzat axul cu came. Aveti idee daca se poate rectifica axul cu came, eventual un atelier prin Bucuresti?

  15. Eu am luat din Germania

    ambreiajul

    http://www.ost2rad.de/index.php?gm_boosted...=c15&page=4

    frâna

    http://www.ost2rad.de/index.php?gm_boosted...=c15&page=2

    și poți pune pe ele și blocul de lumini și cel de semnalizare, pe care le găsești tot acolo

     

    Multumesc pentru link-uri. Ma enerveaza faprul ca suportul manetei de acceleratie are suportul acela pentru bloc de lumini (semnalizare cred) pentru ca vreau sa le folosesc la un Simson, dar din lipsa celui original il pot folosi si pe acela.

×
×
  • Creează nouă...