Sari la conținut

stro_stutz_83

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stro_stutz_83

  1. Asa e. Cam greu sa adaptezi mai ales ca trebuie sa schimbi si roata sau mai degraba butucul ca jentile difera intre ele ca dimensiune. Tourenul are janta de 19 si sportul de 18 daca tin bine minte. Ideea e ca se poate dar inseamna bani in plus.
  2. Bafta la cautare de vandut nu vinde nimeni. Caut o furca de Touren de un an si nu am gasit decat de Sport, pe care am si cumparat-o. Oricum inca o data bafta poate ai mai mult noroc decat mine.
  3. stro_stutz_83

    Ij (izh)

    Foarte util, mai ales posesorilor de moto cu atas care vor sa tracteze si o remorca.
  4. stro_stutz_83

    Ij (izh)

    Blocarea pistonului e clar proasta calitate, mai corect spus dilatarea prea puternica in functionarea pistonului. Alezezi si honuiesti cilindrul dupa ce ai gasit unul nou si de CALITATE cu tot cu segmenti si bolt. Cel mai bine e sa ajungi prima data si prima data la meseriasul care alezeaza cilindrul sa-ti spuna ce dimensiune ar trebui sa aiba pistonul (undeva la 2 sutimi daca retin bine minte trebuie sa fie diferenta intre diametrul cilindrului si al pistonului), adica iti masoara diametrul cilindrului cu micrometrul, si se uita la eventualele puncte de rugina si zgarieturi foarte pronuntate care trebuiesc honuite (lustruite), si se hotareste diametrul piston. Daca ai joc in ambielaj e rau. Probabil sa fie de la altceva nu de la ambielaj bataia, desfa-l si vezi ce face. Nu dispera, incearca ce am spus mai sus si vezi dupa de unde e bataia de care spui. Poate sa fie de la altceva. Am alezat si honuit la un mecanic in Pantelimon, pe la Europa, Costel il cheama telefon: 0722415295, pret 40 RON acum 4 luni. Vorbeste cu el daca nu cunosti si alti mecanici in Pitesti care alezeaza si honuiesc cilindrii. Eu sunt foarte multumit de rezultat. Numai bine.
  5. Drobu dixit. Mai ai ceva piese originale de la el sau au fost date la fier vechi, gunoi sau la topit?
  6. Probabil. Nu am de unde sa stiu. Nu cred ca e una si aceeasi persoana. S-ar putea sa fie prieteni.
  7. Rugamintea unui prieten: de vanzare - Simson Sport - MZ de 125 si unul de 250 (nu cunosc modelul) - Atas de M Nume Ilie, tel: 0768834730 Pentru mai multe detalii sunati numarul de mai sus. Nu pot da detalii pe PM pentru ca nu cunosc altele in afara de cele enumerate mai sus.
  8. De vanzare o pereche de telescoape de Simson Sport cu jug fara ghiuvete plus un butuc de roata fata cu capacul de frana si ferodouri. Pret 300 ron negociabil. Gabriel tel. 0744336348 Poze click pe link http://picasaweb.google.com/10294563509062...feat=directlink
  9. Mai conteaza, ideea e ca a disparut si nici macar nu am cerut asta asa ca ma deranjeaza. Nu sunt pentru muritori regulile moderatorilor. De ce nu mutati anunturile vechi pe o pagina separata ceva genul Bursa comunistelor. Piese vandute sa vada si lumea ce a pierdut.
  10. stro_stutz_83

    MZ

    Te-am intrebat ca stiam pe cineva intr-un sat de langa Bucuresti care avea de vanzare 2 MZ-uri. Mi s-a confirmat ca nu e el.
  11. Da, spuneam de un cadru de AWO si am fost si eu surprins sa vad ca a disparut postul, mai ales ca nu am fost contactat pe PM de moderatori cu privire la anuntul de vanzare dar vad asa se fac lucrurile pe aici. Ma gandesc ca daca un post este ascuns in 1 zi de la postare poate si alte anunturi cu piese de care au nevoie unii oameni, cu ghilimelele de rigoare, nu apar pe forum, tot din variile motive invocate cu privire la disparitia anuntului meu. Cum se zice in comunism: "Astia sunt, cu astia defilam". Cred ca o sa incetez sa ma mai uit la anunturile cu vanzari din motivul invocat mai sus, si mai ales ca mai nou cumpar piese de pe eBay de ceva timp incoace. Apropo de stopul de ceata, nu stiu cat de original este. De exemplu pe eBay farul a carui poza am si postat-o s-a vandut cu 1 euro fara transport. Transportul pana in Romania era pe la 10 euro deci 11 euro un far de ceata. Asa ca intrebarea mea este cu cat sa-l vand daca el pe ebay-ul germania fost vandut cu 1 euro, sa scot profit de 1 euro, pai atunci de ce sa-l vand, mai bine il pastrez si il il folosesc pentru un alt proiect. Deci cred ca intelegeti de ce sunt nehotarat in a-l vinde sau nu. Mesaj completat Nu am nimic impotriva cu ascunderea lor, in cazul in care au fost vandute. Dar problema este in felul urmator, cand m-am apucat sa reconditionez Simsonul am inceput sa caut din piesele lipsa, si in felul acesta am inceput sa sun persoanele care aveau pe forum si pe alte siteuri piese de vanzare, desi anunturile erau expirate. Mare mi-a fost surpriza ca multe din persoanele care au dat anunturile, vechi chiar si de 2 ani sa mai aiba piese, pe care nu le-au postat, dat anunt de vanzare din motivul ca oricum ei au pus deja anunt si daca este cineva interesat suna la numarul pe care l-au afisat. Asa ca mie unul mi-ar placea sa vad anunturile vechi cu piese de vanzare. Daca nu aveti spatiu de stocare pentru forum de ce mai exista. Doar de dragul de a spune ca avem forum de motociclete? Si poate 4bike are dreptate, nu am de unde sa stiu dar observ ca se cam inflameaza moderatorii, deci probabil stiu ceva ce noi muritorii de rand nu stiu cu privire la punerea pe invizibil a unor anunturi. Dar asta e cum ar spune d-nul mihai_prd sunt RAU-INTENIONAT, cu toate ca nu este asa si mai ales ca postarea mea a fost trecuta pe invizibil. Apoi aflu de fapt de pe forum noul proprietar, desi eu am pus anuntul. Deci ce credeti am motive sa ma enervez sau nu. Mesaj completat Si acum vorbiti de injurii. Tin sa reamintesc ca ca_cat tot (cuvant urat) inseamna.
  12. Nu prea sunt decis sa-l vand. Am postat in ideea ca avea cineva stopuri Hella puse la vanzare si am pus poza ca sa-mi confirme daca asta cauta. Daca ma hotarasc dau anunt.
  13. O harababura completa asta s-a intamplat cu cadrul ala de AWO. Pe baiatul asta de la Bolintin il stiu se pare foarte multi. El are piese de vanzare dar nu are net si roaga pe unul si pe altul sa posteze pentru el. Asa s-a intamplat si in cazul meu si acum am aflat si cine e fericitul proprietar (fost, nou, nici nu mai inteleg). Felicitari pentru achizitie.
  14. stro_stutz_83

    MZ

    De unde e tipul asta cu cele 2 MZ-uri?
  15. Imi cer scuze pentru toti cei care mi-au trimis PM si celor care s-au interesat de cadru si nu le-am raspuns. Cadrul a fost returnat vechiului proprietar. Se pare ca il vroia neaparat inapoi pentru un prieten. Inca o data mii de scuze pentru anunt.
  16. Salutare, Un prieten de-al meu vinde un cadru de Simson touren cu suspensie spate cutie de scule, pedala de frana, si 2 roti incaltate. Piesele sunt in stare buna. Poze nu am din pacate. Pret 250 epuroi negociabil.
  17. Am vorbit si eu cu o doamna de la Omdic astazi. O sa fac un drum pe acolo. Eu vreau sa-mi refaca un ax, mai exact dintii de la un ax demaror de la un Simson touren si cei de la piesa conexa adica pedala de pornie. O sa vad ce preturi au si voi reveni si eu cu un post cu preturi.
  18. Centratul unei roti ca pret este undeva peste la 100 de ron, iar echilibratul te costa inca atat. E un meserias, al carui nume imi scapa in momentul acesta, dar are atelierul prin Bucurestii Noi si cu care am vorbit la telefon.
  19. Acu ca s-a decis ca trebuie sa schimb axul cu came intreb posesorii de Simsoane sport si touren daca au unul in stare buna de vandut. Eu am 2 axuri cu came dar nu sunt bune nici unul din ele si la unul din axuri am si tachetii si suportul tachetilor, dar si tachetii sunt in stare foarte proasta. A, era sa uit, apropo axurile cu came de la Simson sport e identic cu cel de la Touren?
  20. Dupa o cautare mai atenta am gasit ce e de fapt. E un far de ceata Hella dar nu stiu de la ce marca de masina. O poza cu unul identic cu ce am eu. Mesaj completat Se pare ca erau montate pe VW Broscuta primul model. Mesaj completat O pagina web cu locul unde era montat si cum arata. Mesaj completat http://www.aircooled-museum.com/boutique-2...-fog-light.html
  21. Eu am un stop Hella rotund. Ce motocicleta sau masina avea stopuri Hella?
  22. Salutare Simsonisti, Am o problema cu axul cu came. Din cauza blocarii uneia din oalele pistonasului pe care se sprijina tija supapelor, pistonasul nu s-a rotit liber si din acest motiv a uzat axul cu came. Aveti idee daca se poate rectifica axul cu came, eventual un atelier prin Bucuresti?
  23. Multumesc pentru link-uri. Ma enerveaza faprul ca suportul manetei de acceleratie are suportul acela pentru bloc de lumini (semnalizare cred) pentru ca vreau sa le folosesc la un Simson, dar din lipsa celui original il pot folosi si pe acela.
×
×
  • Creează nouă...