Sari la conținut

leukodemos

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de leukodemos

  1. leukodemos

    Cu si despre accidente

    Stalpii aia nu au nici o vina. In loc sa-i taiati mai bine ii imbracati cu aibaguri ca sa fie multumita toata lumea. Desigur solutia banala ar fi sa nu mai trageti asa tare de gaz prin oras pentru ca pur si simplu traficul nu permite asa ceva. Dar sa fim seriosi asa ceva e imposibil, doar nu de aia iti iei speed sa mergi cu maxim 50km/h.
  2. leukodemos

    Kawasaki Vulcan

    Ok, am inteles chestia cu franarea, dar vizavi de manevrabilitate prin oras care ar fi mai bun (VN800A sau VN800B)? Eu am avut Virago 250 cu roata subtire pe fata si vreau sa-mi iau un VN800 pe care vreau sa-l folosesc preponderent urban pt mers la servici. Sint ceva diferente vizavi de manevrabilitate prin oras?
  3. leukodemos

    Kawasaki Vulcan

    Salut, Intrebare de noob: Am vazut ca sint anumite versiuni de vn800 cu roata groasa in fata iar altele cu roata mai subtire. Care ar fi avantajele/dezavantajele pt cele doua versiuni? Mersi.
  4. am urmarit si eo topicu asta si am ajuns la a ma decide intre yamaha xt600 si dominator nx650. imi trebuie mai mult pt oras si putin offroad (soft enduro). care dintre ele e mai fiabila si mai ieftin de intretinut?
  5. Un metru patrat de salata de cuvinte din care trebuie sa pricepem ca daca cumva ne apare un tractor sau alta dihanie agricola in cale sintem sau morti sau imprastiati pe asfalt. Nimic mai fals! Totu depinde de cat de adanc ai bagat laba in maneta din dreapta in contextul dat. Doar eroii traficului mor sau cad din asa ceva. Vezi bine ei au 'experienta' de aceea ei au impresia ca au voie sa bage laba adanc in maneta cu pricina fara sa pateasca nimic rau. Adeseori insa legile fizicii sint de alta parere.
×
×
  • Creează nouă...