Sari la conținut

emigrantul

INACTIV
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de emigrantul

  1. Vezi ca aproape ai definit utopia ca-n DEX.

     

    UTOPĂE ~i f. 1) Proiect privind constituirea unei societăți ideale, fără a ține cont de legitățile obiective de dezvoltare a societății umane; plan irealizabil al unei societăți. 2) Intenție fantezistă; ideal iluzoriu. [G.-D. utopiei] /<fr. utopie

    asta s-a inteles? :unsure:

    pacat ca nu am timp sa scriu vreo 3-4 pagini.

    traiti linistiti ca doar o viata avem.

  2. M-am intrebat tot timpul de ce romanii din Basarabia si Bucovina(sau,in speta Republica Moldova) nu vor sa se uneasca cu "patria mama"?Nu am prieteni in zona respectiva,dar am auzit ca motivul ar fi:nu mergem la tiganie.Interesanta optica.

    Tragic,pentru mine,este faptul ca nici fratii nostri din Banatul sarbesc nu ne vad cu ochi foarte buni.Am prieteni foarte buni in Begheiți sau Torak(numele sarbesc)

     

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Torac,_Banatul_Central

     

    pai e sa simplu sa strunesti o mina de oameni debusolati,instigati unii impotriva altora decat o natiune unita de sine statatoare.

    daca privim in trecut (nu foarte departe) tara asta mica , a inclinat balanta in favoarea unora .

    poate si de aici trecutul chinuit al neamului roman.dupa ww 2 am fost ciuntiti de rusi teritorial si am platit si biruri de razboi.crezi ca au uitat cind strabunicii nostri au ajuns la portile Stalingradului ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=Hmf2lRUjp8c

  3. de ce sa fie inchis?

    pe celelalt topic am vazut tot ce au mai bun in ei "romanii"

    trufie.

    lasitate .

    lipsa bunului simt.

    falosenie.

    mitici,banateni,moldoveni.

    spalari de creiere

    sovinism ,impotenta decizionala,etc etc.

    DAR am auzit ca banateanu e falos si banatu' nu e Romania ca miticii sint de vina pt pb. banatatului+ alte cacaturi.

    on topic DA timisoara e diferit fata de alte orase .inca de pe vremea comunistilor contrabanda cu produse din vest a inbogatit nejustificat un segment important al populatiei din acest oras de granita.

    mai nou o parte a populatiei(mica cei drept) afirma ca ei nu sant romani .le recomand sa se lege de gat cu" fratii "din Basarabia ca nici aia dupa 40 de ani de comunism nu mai sant romani ,sper ca si acesti ilustrii timisoreni (cu t mic) sa aibe aceiasi soarta ca ceilalti "frati"

  4. Dupa ce am cautat, de m-am uscat, o pereche de manusi de iarna care sa-mi placa si sa nu ma coste 20 mil...m-a traznit o idee, cand e mai cald fol niste manusi normale de piele de la A*, cand vremea e rece tare, folosesc pe sub manusile de piele niste manusi din Polartech (gasesti pe la Himalaya sau alte shop-uri cu echipamente pt alpinism) si sunt excelente...!

    am incercat si eu cu 2 perechi de manusi.

    degetele mici de la ambele maini imi ingheata+ marele bonus: nu mai "simt" bine manivelele

  5. Si spun asta pentru ca de curand m-am simtit tare prost din cauza unei mici intamplari. Eram la o masa cu mai multe persoane, iar la televizor tocmai era un interviu la stiri cu un motociclist care spunea "trebuie sa ne respecte mai mult soferii in trafic, ca noi suntem mai fragili pe 2 roti, ..." , moment in care o persoana care era de fata, nestiind ca am eu vreo legatura cu motociclismul, zice "ce respect ma sa va dam, cand voi nu respectati mai nicio regula... faceti slalom printre masini, ma uit in oglinda DECAT IN AIA DIN STINGA SI DACA O FAC SE NUMESTE INTIMPLARE,VB CONTINUU LA TEL IN MAREA MAJORITATE A TIMPULUI CARE IL PETREC IN MASINA CA ORICUM NU SE INTIMPLA NIMIC SI MA PLICTISESC nu-i nimic si intr-o secunda deja m-ai depasit... o-ti vrea sa ma dau la o parte de pe drum ca sa treceti voi? De nu v-as darama pe toti astia ca tine ... stati si voi in coloana ca toti ceilalti CA ALTFEL MA SIMT FRUSTRAT si mergeti legal,ASA CUM PROCEDAM SI NOI MAREA MAJORITATE A POSESORILOR DE CAT B si atunci sa ceri respect" Asadar, cam asa sunt vazuti motociclistii in trafic, si in mare parte avea dreptate acea persoana cand a spus asta.

     

    In concluzie, pentru toti cei care merg foarte des "racing" si care se lauda cu cauciucuri tocite pana-n muchie, trebuie sa fiti constienti de un singur lucru: in caz de accident esti vinovat 90 % ; nu vorbesc dpdv legal, ci mai degraba RATIONAL. You're an accident waiting to happen E doar o chestiune de timp...

    asta este "tinere" am vazut "soferi" care citeau ziarul pe genunchi in timp ce sofau :)

    si pina la urma fiecare pasare pe limba ei piere.

  6. in noaptea asta ai timp sa citesti topicul despre zx6r.

    din '97 pina acum sigur are mai mult de 45 000

    daca nu sare din a 2 ua cutia nu are nimic.

    inainte de a o cumpara mergi cu ea la un service unde poti sa i faca o constatare tehnica(la motor)

    NU CUMPARA FARA SA VERIVICI STAREA TEHNICA A MOTOCICLETEI.te va costa mai mult decat iti poti inchipui.spun asta din prisma unuia care a "muscato" rau.

    daca vanzatorul refuza constatarea nu cumpara!

    capul sus !

    ai toata iarna inainte sa cumperi motor.

  7. Domnilor vreau sa va intreb pe perioada iernii bateria trebuie data jos sau nu va rog cu un sfat e primul an cu motocicleta adevarata ma refer la kawa al meu (am avut mobra si jawa inainte)si la cit timp e bine sa o mai pornesc astept raspuns

    bateria jos ,incarcata pe redresor la 45 zile

    ulei nou+ filtru

    nu o pornesti deloc pina incepe sezonul(mai rau ai faci)

    preferabil pe standere sa protejezi cauciucele :laugh:

    ar mai fi rezervorul care ar trebui sa fie plin

  8. Mah, radem, glumim (ca avem subiect din plin) dar exista o parte foarte trista in toata povestea asta. Domnul Dan Popescu, pe care eu il felicit pentru excursia sa solitara pana la Magadan, ne-a dovedit din plin ceva - nu merita sa se numeasca presedinte al AMR. De ce? Pentru ca a dovedit cu varf si indesat ca nu are abilitati de comunicare si de organizare, este un personaj total necarismatic iar leadership este un cuvant strain pentru el. Poate ca in particular este o persoana agreabila, poate este de treaba, poate este saritor, ii acord toate calitatile din lume daca vreti dar nu mi se pare ca e potrivit pentru o functie de raspundere si reprezentare. Unii ar putea spune ca este exact personajul potrivit pentru ca multe lucruri sunt cu susul in jos in tara noastra si atunci el reprezinta perfect aceasta stare de anormalitate. Totusi, eu m-am cam saturat de bascalie, de stangacii si de lucruri facute dupa ureche. Au trecut 20 de ani de la revolutie, sunt mai batran cu 20 de ani, viata mea nu este infinita si incet incet imi mor toate visele si toate sperantele. Mi-as dori sa ajung si eu sa traiesc normalitatea in propria mea tara in loc sa jinduiesc dupa excursii in strainatate, sa nu mai stau sa ma minunez ca prostul ce bine e la altii si ce departe sunt de noi, sa nu mai fac sport extrem ori de cate ori ma sui pe motocicleta (asta pentru ca avem drumuri cum le avem si soferi cum ii avem) sa ajung sa ma mandresc si eu cu un compatriot de-al nostru care ajunge campion la motociclism intr-o competitie importanta, sa avem si noi macar un circuit moto si nu improvizatii si si si si ca as putea sa o tin asa pana maine. Ar fi foarte multe de facut din pozitia de presedinte al AMR iar o excursie solitara pe durata a peste 40 de zile pana la mama dracu' nu rezolva nimic din toate astea. Daca l-ar fi dus capul pe domnul Dan Popescu, daca i-ar fi pasat, daca ar fi vrut cu adevarat sa dovedeasca ceva, ar fi trebuit sa faca un tur de tara, sa stea de vorba cu cat mai multi motociclisti si sa asculte ce ofuri au ei, sa obtina sprijinul a cat mai multe MCuri romanesti pentru proiecte cu adevarat importante si folositoare pentru motociclismul romanesc.

    mai sus avem singura post care merita citit si analizat!

    RESTUL ........................................................

  9. SCOPUL ESTE DE A ATRAGE ATENTIA LUMII DE ACCIDENTUL DIN PIPERA

     

     

    NIMENI NU ARE NEVOIE DE NERVI MAI PUTIN FAMILIA IN CAUZA\

     

    PENTRU EI E NEVOIE CA LUMEA SA CUNOASCA CA A EXISTAT UN ACCIDENT IN CARE UN OM NEVINOVAT A MURIT

    cum vad eu lucrurile.

    ne stringem cat mai multi posibil la locul crimei in liniste ,aprindem luminari ca asa fac crestinii, ne reculegem in liniste un timp dupa care sa lasam motoarele sa urle in locul nostru!

    in felul asta nu blocam traficul ,nu avem nevoie de autorizatii.

    daca se vor aprinde acolo zeci sau sute de lumini pt motociclistul ucis lumea va sti de ce ne aflam acolo!

  10. deci care are "pile" sa obtinem o autorizatie de protest e binevenit .

    materiale fabric eu .

    mai avem nevoie de 1 sau 2 organizatori si de participare masiva din partea motociclistilor!

    P.S vreo 3 motoristi aduc si eu.

  11. o mare de motociclisti fara pancarde, tricouri, orice care sa arate ......de ce.... e o mare de motociclisti nu are valoare

     

    o sa ne injure toata lumea

     

    daca e sambata sau duminica multi sunt plecati si motociclisti si oameni care sa ne vada ....

     

    impact maxim ai la 16.00 - 19.00 cand lumea e in trafic ..cu siguranta ca vom fi injurati ....DAR SI VAZUTI

     

    iti trebuie un sponsor care sa faca tricouri albe cu numele scris cu rosu

     

    o mare de motociclisti cu tricouri albe sangerii atrage atentia...............SI TRANSMITE MESAJUL pentru care ne.am strans

    cumparati tricourile si imprimarea o fac eu gratuit la fel si 2sau 3 bannere

  12. Eu ma prezint. Faceti topicul sticky va rog. Sa ne adunam cateva sute si sa chemam presa. Daca jigodia asta a dat-o cu "statu pe loc" dupa ce a omorat un copil si refuza sa-si asume responsabilitatea in mintea mea este o ucigasa. Sper ca atunci cand procedurile legale vor fi epuizate si se va afla in libertate sa fie si tratata ca atare. Dar pana atunci macar un mars e de bun augur ca sa nu se ingroape povestea sub pres.

    +1 prezent!

×
×
  • Creează nouă...