Sari la conținut

trike

Membru
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    fighter x11
  • Numar Moto
    B 22 FOC

trike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. trike

    Accident in Covasna

    Calm...astazi avocatul e la Parchet....lucrurile se misca dar in stil Romanesc!
  2. Lucram acum la un spot cu motociclisti cunoscuti care sa ceara solutionarea corecta...tinem presiune pe ei...increcam varianta soft!!!!Leo de la Gents a facut ceva investigatii de presa dar inca nu e cazul sa spunem mai multe...si tot el si Hrubaru au avut ideea spotului...
  3. Attila avea ca pasager o prietena a familiei care si ea in urma accidentului a suferit dar nu atat de grav si nu se face referire la agresiune asupra ei probabil din cauza lesinului....nimeni nu a reusit sa ma lamureasca,colegul Pal venit mai tarziu si agresat cu impunsaturile de cutit este in asteptarea unor rezolutii politienesti pt a putea ataca in justitie cazul,el fiind partea vatamata iar noi vom pune la dispozitia lui avocatul care-l va reprezenta cu costuri minime de deplasare.El nu poate da declaratii publice pt ca in astfel de cazuri....el este martorul cheie... De abia a iesit raportul medico-legal care se pare ca este defavorabil crimei ,cauza decesului conform acestuia ar fi accidentul si nu linsajul...cu toate ca mi-e greu sa cred asta....parerea mea un om cazut ,buimac si ranit dar care traieste (consider ca daca pasagera a supravietuit ea nefiind experimentata si nu a anticipat accidentul ,clar pilotul trebuia sa fie mai in regula decat ea...parerea mea)....luat la bataie si lovit miseleste ,clar poate avea lovituri cauzatoare de moarte care se pot confunda cu accidentul... Din surse inca neverificate Attila traia in momentul sosirii salvarii dar medicii au fost si ei agresati de tigani si fortati sa plece cu fetita si la fel s-a intamplat cu politia....lucruri care nu s-au comunicat presei..va mai tin la curent!
  4. Estimarile nu conteaza...s-a vazut unitatea si coeziunea... Stirile au fost trunchiate si comunicatele directe trecute sub tacere... Intr-adevar am fost monitorizati si numarati iar datele comunicate coincid cu realitatea cu o marja de eroare de 8-10 % si asta o stiu pt va jandarmii au avut sarcina ca pe raza lor sa numere motoarele din zona lor centralizandi-se acestea la final...deci in cazul cel mai rau au fost 2500! Academia si FRR a plecat la final din cauza unor reporteri intarziati si a asigurarii zonei impreuna cu Free Frog asupra suspiciunii de incendui sau alte cacao-uri ! Incao data va multumesc tuturor care ati participat si ati fost alaturi ..macar cu gandul!!! Respect,Fratie,Forta,Romania
  5. Domnilor CA va multumeste chiar pentru faptul ca ati postat aici...asta arata ca totusi exista interes chiar si pentru carcotasi ,va multumesc pt ca acordati timp unei cauze si ca va pasa,ca rupeti o zi din viata voastra pt a incercasa schimbam ceva! 50-53 ,mai multi sau mai putini asta nu conteaza,ci faptul ca la o strigare cei care mai cred isi pot uni fortele! Respect!!!
  6. Domnule din coada alfabetului ajuns in top(de altfel formatia este priceless) va rog respectuos a va limita la subiectul de informare si comunicare al topicului pt ca acesta este accesat din diverse directii si nu dorim sa dam o tenta tendentioasa acestei actiuni.Va rog, daca doriti sa faceti alte comentarii referitoare la "buna educatie"a conationalilor nostrii ...deschideti alt topic in care sa ne povestiti pataniile dvs.prin satele moldovenesti...si prin care probabil nu o sa mai beti vreodata un rachiu...
  7. Se va pleca in grupuri relativ mici pt a nu avea evenimente neplacute,oricum variante de 20_30 motoare sunt vizibile si pe grupuri vor fi mai siguri in deplasari...Referitor la baraje sau politie stiu de demersul pe care-l facem si cred ca vor fi la puncte cheie pt fluidizare!Sper ca asa va fi si nu altfel! Plecarea maine din Bucuresti cel tarziu ora 9,30 ultimul grup de la Academie...de preferat ca la ora 9.00 sa plece ultimul grup dar pt intarziati mai acordam 30 de minute...altfel greu de ajuns in timp util la Tg Secuiesc! Respect tuturor participantilor si multumim tuturor care se implica! @lostheaven-frumos spus--am sa preiau daca nu te superi!
  8. Fox-ule ,nongratule....carcotasule...d'aia tin eu la tine...admin-ul a lansat mesajul pt ca fiecare dintre noi sa-l primeasca personal si a fost lansat ca o invitatie,crede-ma,si explicatia este data pentru toti utilizatorii,mesajul noi l-a,m creeat iar el l-a distribuit la rugamintea noasta! As dori sa incercam sa lasam vendetele la o parte si sa aratam valoarea momentului si stiu ca pe unii dintre voi ne putem baza pt ca va cunosc destul si stiu ca putem realiza impreuna un moment grandios in care sa se vada si simta Forta si puterea oamenilor ce impartasesc pasiunea dar si faptul ca-si doresc dreptate
  9. In Suceava te rog ia legatura cu baietii din Chopper Academy si va puneti dr acord,pt Bacau Moldavia Bikers,si ca sa nu mai nominalizez incercati sa luati legatura cucluburile zonale care sunt toate anuntate si si-au anuntat participarea.In cazul in care grupului se alatura participanti solitari rugamintea noastra respectuasa este sa afilieze in ordine si sa respecte ordinea in deplasare fara a se creea momente critice care sa puna in pericol coloana sau partenerii de grup.Totodata acest demers se vrea o dovada de organizare din partea noastra si asta trebuie sa se vada...ca putem fi organizati! Uniti putem misca sistemul prin ONG-urile sub care suntem organizati (unii dintre noi) si pentru asta avem nevoie de tot ajutorul vostru,al tuturor,dar sub o forma pasnica si fara epatari inutile!Momentul este unul delicat si intr-o zona cu probleme drci se cere decenta din toate punctele de vedere!Inca un lucru foarte important ar fi sa nu ne lasam incitati de localnicii care doresc violenta! Daca se misca o singura uluca dintr-un gard momentul va fi compromis si catalogat cu totul altfel,clar defavorabil!Va multumesc tuturor pentru participarea la demonstratia ce a avut loc Sambata unde totul a avut rezultatele scontate si va asteptam la urmatoarea etapa de saptamana aceasta !
  10. trike

    R.I.P PAULICA

    Chopper Academy M.C. e alaturi de Familia si Fratii lui Paul in aceste momente grele si regretabile! Un Pios Omagiu in memoria Sa!! Suntem alaturi de Voi!!!
  11. Lordule crede-ma ca va fii incendiara!!!! ar merita efortul!!! daca poti face un efort nu-ti va parea rau!!!
  12. incercam sa va aducem din nou in atentie momentul acesta pe care incercam din toata inima sa-l facem MEMORABIL!!! Va invitam sa petreceti seara aceea cu noi pentru ca amintirea ei in zilele geroase ale iernii va vor incalzi sufletul!!! Vom avea momentele noastre dar vor fi si momentele voastre si credeti-ma ...nu vor fi putine si nici lipsite de interes!
  13. Vor fi invitati surpriza ...dar in fiecare zi vom da cate un amanunt ,speram noi atractiv!!!
×
×
  • Creează nouă...