Sari la conținut

oddflav

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de oddflav

  1. Din motive obiective nu se oranizeaza parada moto. Toate activitatile legate de motoare si nu numai se vor desfasura in incinta Hamak (care ofera un spatiu destul de generos). Anul acesta, în cadrul EAST ROMANIAN BIKE WEEK, Hamak pune la dispoziția participanților un meniu variat din bucătăria românească, la prețuri decente. Locația se prezintă la standarde ridicate de curațenie (toalete și dușuri amenajate). Pentru mașini există o parcare exterioară iar pentru motociclete una interioară, ambele supravegheate pe toată perioada festivalului. Nu vor lipsi rachia și slana de întâmpinare și nici berea rece, concursurile specifice și concertele live de pe scena amenajată în incinta locației susținute de: Bronx - https://www.facebook.com/bronxband Descântec - http://www.descantec.ro/ High Voltage - https://www.facebook.com/pages/HIGH-VOLTAGE/171127289739171 Roșu si negru - https://www.facebook.com/pages/Rosu-%C5%9Fi-Negru/117019748459270 Piano Drums Project - https://www.facebook.com/pages/Maanu-Bosto-Piano-Drums-Project-Official/791805264182592 Fara zahar - http://www.farazahar.com/ Sukar Nation - https://www.facebook.com/shukar.nation Invitatul special al evenimentului va fi micul dar talentatul Andrei Cerbu. https://www.facebook.com/andrei.cerbu Locația EAST ROMANIAN BIKE WEEK, Hamak, pune la dispoziția participanților noul parc “Aventura” unde se pot încerca senzații tari la înălțimi de peste 15m. Pasionații de leneveală dar mai ales de pescuit vor putea să își arunce undițele, tihniți, pe pontoanele lacului de la Hamak. Unul din partenerii festivalului, „Terracentrum”, va fi prezent la eveniment cu un stand amenajat pentru masaj terapeutic oferit la un preț modic participanților. Centrul „Preventis” Iași se alătură evenimentului, asigurând intervenția în caz de urgență prin amplasarea unui punct de prim ajutor și a unei ambulanțe pe perioada festivalului. Prologul Hard Enduro ce se va desfășura Sâmbătă la ora 13 va da ocazia spectatorilor de a vedea la lucru membrii clubului sportiv X-Enduro Iași, oameni normali ce își depășesc limitele în manevrarea motocicletei iar, după ora 24, băieții sunt invitați să își clătească ochii la … Midnight Show. Prețul biletului pentru toată perioada evenimentului va fi de 20 ron. Cazarea se poate face la cort, în incinta locației sau la pensiunile din apropierea locației. Mai multe informații găsiți pe : https://www.facebook.com/erbwiasi http://www.mctrust-iasi.ro/ Sau la adresa de email: mctrustiasi@gmail.com NE VEDEM LA HAMAK! » Post actualizat in 17 Jun 2014 12:41 Am atasat cateva pensiuni disponibile pentru cazare in zona Hamak.
  2. Va asteptam in IASI la EAST ROMANIAN BIKE WEEK editia III-a ce va avea loc la Hamak - Pietrarie in perioada 20-22 Iunie 2014.
  3. IUNIE 20.21.22 = “East Romanian Bike Week” III - IASI --- Organizator: Trust MC Iasi
  4. Link cu poze de la East Romanian Bike Week 2012 organizat de Trust MC Iasi: http://www.mctrust-iasi.ro/
  5. Multumim tuturor celor ce ne-au onorat cu prezenta la intrunire contribuind astfel la reusita acestui eveniment. Speram ca v-ati simtit bine si va asteptam din nou anul urmator. In curand vom posta poze din locatie.
  6. pozele-s un fel de prewiew pentru sambata
  7. Am atasat un traseu facut din fata Casei de Cultura a Studentilor Iasi (Fundatie) spre campus ENPI Dorobant (locatie E.R.B.W.) ~10km Coordonatele GPS ale locatiei: -latitudine 47°13'48" N -longitudine 27°35'17" E Iar ca sa-ti faci o idee despre locatie: http://campingenpi.ro/ Te asteptam! Trupe confimate pentru ziua 1 - Vineri: BUCOVINA www.realm-of-bucovina.com A.I.R. (Almost in Range) https://www.facebook.com/almost.in.range00?ref=ts Trupe confimate pentru ziua 2 - Sambata: SKYLINE http://www.facebook.com/SkylineBandOfficial Beauty and the Rat http://www.facebook.com/pages/Beauty-and-the-Rat/126476607464628 Trupe confimate pentru ziua 1 - Vineri: BUCOVINA www.realm-of-bucovina.com A.I.R. (Almost in Range) https://www.facebook.com/almost.in.range00?ref=ts Trupe confimate pentru ziua 2 - Sambata: SKYLINE http://www.facebook.com/SkylineBandOfficial Beauty and the Rat http://www.facebook.com/pages/Beauty-and-the-Rat/126476607464628 Alternate
  8. Trust M.C. Iasi va invita in weekendul 24 - 26 August la intrunirea ce va avea loc in camping EMPI Dorobant. Nu vor lipsi berea, concursurile, hot-bar, midnight show si bineinteles muzica live. Vom reveni cu mai multe detalii. Contact: 0755 019 086 Ovidiu 0766 630 261 Catalin - taxa de intrare intrunire 15 RON/persoana - se pot inchiria casute de doua persoane pentru 60RON/casuta/noapte sau casute de patru persoane pentru 120RON/casuta/noapte Numarul casutelor fiind limitat, se recomanda rezervarea in prealabil la nr de telefon de mai sus.
×
×
  • Creează nouă...