Sari la conținut

cazonline

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cazonline

  1. Masina e lovita in lateral in aripa dar spoilerul s-a desprins in urma impactului si de aici pare a fi o lovitura frontala.Indiferent de experienta si vreme probabil accidentul era foarte foarte greu de evitat daca nu imposibil.
  2. Dupa numele tau de"scena" si acel zeu e clar! Inca sunt zeci de motociclisti care merg zilnic cu motocicleta la munca sau unde au treaba. Daca e vreme rece asta nu inseamna sa nu mai iasa nimeni pe 2 roti.Nu mai fa pe zmeul pentru ca daca s-ar fi respectat semnul de circulatie puteau fi si -15 grade afara,acel baiat nu ar fi murit! Sunt curios daca iti era prieten daca gandeai la fel.
  3. Asa ai auzit tu,ca i-ar fi taiat calea? Baiatul circula cat se poate de normal,cu viteza adaptata conditiilor de afara,echipat corespunzator! Bulevardul Ion Ionescu de la Brad e foarte circulat zilnic ( lucrez acolo ),desi are 2 benzi pe sens,se merge mai mult pe una din cauza masinilor parcate pe margine. Aceasta doamna a vrut sa fie mai "smechera",sa scurteze drumul,trecand peste linia dubla continua fara sa se asigure,astfel luand viata unui baiat nevinovat ! Nu poti da vina pe vreme,pe cata experienta avea soferul motocicletei sau alti factori ! Singurul vinovat de accident este soferul Toyotei negre conduse de o femeie ! Daca respecta semnul "obligat dreapta",mai mergea 1 km si putea intoarce in siguranta fara a omori un om ! Puteai fi tu in locul celui omorat,eu sau un prieten de-al tau ! Nu stiu cati ar fi intuit ca va iesi in fata de pe sensul opus o masina !
  4. Nu prea mai ai ce sa spui in astfel de cazuri,muncesc chiar pe bulervardul pe care s-a produs accidentul si nu e singular cazul in care se intoarce pe linia dubla continua...din pacate azi asta a insemnat moartei unui tanar nevinovat.
  5. Din pacate este adevarat,de acolo vin si eu acum,motociclistul era echipat corespunzator,purtand echipament din cap pana in picioare plus casca. Nu a intrat in masina parcata dintr-o greseala ( un bmw ) si a fost proiectat in urma lovirii unei masini ( o toyota condusa de o femeie ) care se pare ca iesind de pe o straduta si avand semn obligatoriu dreapta a facut stanga calcand linia dubla continua si de aici ...a urmat lovirea de catre motociclist si proiectarea acestuia in stalpul de langa masina parcata casca sarind de pe cap.. Numarul motocicletei nu l-am putut vedea..e avariata serios.
×
×
  • Creează nouă...