Sari la conținut

EDUARD 13

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Zalau
  • Motocicleta
    Honda Hornet

EDUARD 13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pt. detalii dar eu cred ca o sa raman la TRW si la masina folosesc la fel si sunt foarte multumit(nu scartaie,nu uzeaza discurile si nu se prajesc).
  2. Salutare,si pe mine ma intereseza niste placute de frana dar nu stiu care marca e mai buna si la ce pret.
  3. In Zalau sunt niste baieti care sudeaza orice.
  4. Si e scump sau nu merita reparat pt. ca nu tine sau de ce nu schimbati rulmentul minune,eu oricum sunt fotarat sa dau ambreajul jos sa schimb minunatia de rulment.Stie cineva ce rulment trebuie sa cumpar(ce cota)? » Post actualizat in 22 Jun 2015 18:48 Exact si lantul de distributie se aude dar doar la rece cateva sec.
  5. Poate pt.tine e inutil dar pe mine si poate si pe altii cu aceeias problema ii ajuta,iar la noi in oras nu este nici un mecanic de motociclete din cate stiu iar pt. o problema ca asta trebuie sa mergi pana la cj. sau sa te descurci singur.
  6. Salut,am vrut sa va mai intreb cam cat costa reparatia,ma gandesc ca daca ai aceeasi problema stii cat costa. » Post actualizat in 21 Jun 2015 19:52 Ma deranjeaza acel zgomot si as vrea sa o repar cat mai repede.
  7. Buna,incerc sa redeschid acest topic ca sa aflu mai multe pareri si daca se poate niste costuri, am cumparat recent un hornet de 600 si in relanti se aude un huruit care dispare daca tragi ambreiajul.In schimb cutia functioneaza perfect,schimba in orice treapta.Ce ma deranjaza mai mult ca huruitul se aude si in timpul mersului.In prima faza am crezut ca din cauza lantului uzat se aude galagia dar nu pt. ca am schimbat kitul de lant(itradevar facea si lantul dar acum se aude doar acel huruit).Daca stie cineva ce ar putea fii mi-ar fii de mare ajutor.
  8. Garnituri de cauciuc si rezolvi problema.
  9. Nu stiu dar eu as incerca cu niste garnituri de cauciuc tip saiba pe suruburile de fixare.
  10. Itradevar sunt mai grele un pic dar parerea mea ca sunt 4 timpi si cum am spus il poti folosi si pe asfalt.Eu personal am avut un giliera de 500,yamaha xt 600, honda transalp si un yamaha xt600z tenere.Parerea me ca cel mai ok yamaha xt 600.
  11. Pentru plimbari ar fi mai ideal un enduro si pe care o poti folosi si pe asfalt cu niste cauciucuri de strada.
  12. Eu personal am avut un Tenere si am fost foarte multumit,in primul an nu am avut permis si l-am folosit ca softenduro in padure-pasuni... in al doilea sezon am luat permisul cat.A si pe asfalt am fost multumit mai ales de consum 3-4 l la suta.Este o motocicleta compacta,stabila,fiabila si foarte comfortabila.
  13. Se aude si in mers? » Post actualizat in 14 Jun 2015 14:26 Ok,daca ziceti ca pot sa ma dau cu ea si asa cred ca o sa las pana la iarna cand o sa fac o verificare capitala.Multumesc.
  14. Da dar e inervat pt.ca eu nu sunt genul care trage de motor in 10-12 mii de ture ca sa nu se auda imi place sa merg linisti (si fara huruit).Daca dau jos capacul de la abreiaj ce trebuie sa fac ca sa nu se mai auda.
  15. Buna, am cumparat recent un hornet de 600 si in relanti se aude un huruit care dispare daca tragi ambreiajul.In schimb cutia functioneaza perfect,schimba in orice treapta.Ce ma deranjaza mai mult ca huruitul se aude si in timpul mersului.In prima faza am crezut ca din cauza lantului uzat se aude galagia dar nu pt. ca am schimbat kitul de lant(itradevar facea si lantul dar acum se aude doar acel huruit).Daca stie cineva ce ar putea fii mi-ar fii de mare ajutor.
×
×
  • Creează nouă...