Sari la conținut

Lia_13

INACTIV
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Motocicleta
    moto
  • Numar Moto
    b-22-moto
  • Club
    ADVENTURE RIDE

Lia_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.meteo.ro/vremea/57/starea-vremii-in-Busteni.html Se pare ca nu !!!!!!!
  2. Suntem pregatiti dupa cele doua editii !!! am gasit promo-ul pentru Busteni :
  3. La mare la soare , punem garduri , mese , ceaune umbrare ............. dozatoare.......... !!!!
  4. hm!!!!!!!!!! concursuri pentru public Tricouri ude!!!!!!!!!!!!! eu propun ca toaate 'Mariiile cu buletin" sa se inscrie !!!!!!!!!!
  5. Super !!!! Vad ca au venit formatii din toata tara !!! felicitari . pe undeva rock-ul exista, pacat ca " nu au loc " de toata miscarea asta muzicala din Romania . Oricum felicitari Xcountry!!!
  6. Domnu' cu parcelele e pe baricade acum la locul faptei !!!! sunt sigura ca se rezolva !!!! inca 4 zile !!!!!!!!
  7. Eu cred ca e traseul de ajuns in tabara !!!!!!!!!! Bravo macacule faci spectacol!!!!
  8. Shoty!!!!!!!!!! fetele se tin de shotii!!!!!
  9. 1. Nu inteleg despre ce topic vb ca a fost sters ! Nimeni ( poate admin) nu ti-a sters nici un post , poate ai uitat sa apesi "ad reply" 2. Daca ai facut "poze" fara sa te supui unui regulament de bun simnt, inseamna ca nu ai nici o treaba cu fotografii profesionisti si nu cred ca trebuie sa vb prea mult despre asta pentru ca te faci de ras . Toti fotografii profi , care stiu ce inseamna un eveniment privat si nu facut de vreo primarie sau un partid, unde vine toata lumea la mocangeala , au avut acreditare , au dat cele 15 poze si mai au si reclama pe site si in alte publicatii . 3. intrebai unde apar pozele, daca stiai cum se mananca intrai pe site sau vedeai afisul si te uitai la partenerii media . 4. Pacat ca toata lumea stie doar sa comenteze, se proptesc de un pret si multi nu citesc tot. Niciodata nu o sa ajungem la alt nivel pentru ca asta ne e nivelul " mocangeala " . Toti stim sa cerem dar nu oferim nimic . Dar cu criza asta multi se plictisesc de ceva vreme si cum natia noastra e comentatoare ......................... felicitari celor ce au inteles ce inseamna un eveniment si felicitari celor ce s-au conformat!!!! si felicitari echipei Xcountry!
×
×
  • Creează nouă...