Sari la conținut

yulii_87

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    yulii_87

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    onesti (bc)
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    suzuki burgman 400

Informații profil

  • Motociclete detinute
    boatian de 49(first bike) suzuki burgman 400

yulii_87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut! caut si eu un service moto in onesti daca ai ceva cunostinte, daca nu, vin si pana la bacau doar sa gasesc ceva. da-mi te rog un sms la numarul 0748538299 si te sun eu ca sa imi dai detalii. sau scriemi aici in cel mai rau caz, numai ca intru rar pe net. ms mult si asfalt uscat.

  2. stiu treaba cu filtru. asta e oricum pe lista de cumparaturi si pe langa filtru de aer k&n mai sunt si doua cauciucuri si placute de frana. apoi o sa va rog sa il vedeti si sa va dati cu parerea daca mai trebuie schimbat si altceva. cu toate ca nu sunt decis daca sa-l vand sau sa-l mai tin ceva timp, astea de sus trebuie sa le iau ca imi place mie sa fie burgu ok. P.S. si ulei si filtru de ulei.
  3. eu sunt afon cu mecanica dar imi place ca de pe acest forum (singurul forum pe care sunt inscris si pe care il citesc) chiar invat o gramada de lucruri. ma bate gandu sa-mi iau si eu role.
  4. eu am facut vreo 10-15 ore insa doar in poligon, iar instructorul pleca sa faca are cu masina si venea dupa 2 ore, si eu timp de 2ore ma tot plimbam cu motorul de ma pliciseam, era un minsk cred, ceva rusesc si vechi si destul de greu pt mine. examenul a fost pe bune si mi sa parut usor. eu faceam 2 aore cu motorul si apoi 2 cu masina. tata a fost inscris la motocros de la o varsta frageda cred ca 14, 15 ani si a participat la multe competitii si avea mult antrenament si cand a dat de carnet acum vreo 25 de ani mi-a povestit ca el a dat scoala cu politistul in spate, si ca ala se tot misca ca sa-l dezechilibreze si tata a oprit si ia zis politistului ceva de genu ca il cunoaste si stie ca doar e la motocros si a mers mult cu motorul s ca daca nu se potoleste il tranteste de nu se vede. iar la masina cu acelasi politist in poligon a terminat mai repede si ia reprosat ca nu se poate ca a ratat vreo parcare ceva ca prea repede a terminat si a doua oara de emotie ii tremurau picioarele de nu mai putea sa plece de pe loc si a venit instructorul si ia infipt un ac in picior si sa orit din tremurat si a luat cu bine. sper ca nu vam plictisit cu povestioara mea.
  5. sal. pentru cine vroia sa faca scoala de soferi pt A, am vazut ca sunt multe oferte pe siturile gen fundeal, bestdeal, grupon. eu de obicei intru pe adulmec.ro si vad f multe oferte, eu zic ca se merita sa te uiti. am vazut ca ati discutat cam cati km ati facut anual, eu anu trecut(2011) cam 4000km iar in 2010 tot cam asa. al meu burg e intro curte acoperit iar bateria e in casa, o sa vad la primavara efectele, anul trecut am procedat la fel si a fost ok. dar la inceput de sezon va trebui sa schimb cauciucurile si placutele de frana, placutele nu stiu in ce conditii sunt dar retinusem ca isi luase cineva si nu mi s-au parut scumpe. Sunt student la universitatea de stiinte agronomice, mai exact fac master in agribussines, deci treaba cu surubu... nu ma bag ca nu cunosc, si presupun ca nu toti mecanici stiu analiza economica. va salut si va doresc numai bine.
  6. salut! m-am intors la facultate si la net, am citit ultimile 10 pagini sa intru asa putin in atmosfera. super poze si excursii mai faceti. bravo! Cat despre treaba cu surubu... nu ma bag ca nu ma pricep, oricum stau aproape sa mai invat de la voi. bafta si mai vorbim!
  7. astazi, 09.11.2011 am iesit cu burgu ca a fost prea frumos afara, am plecat de la agronomie , m-am invartit pe aici ptin si apoi goana pana la iesire din bucuresti spre brasov. nu l-am mai condus de vreo saptamana si ceva. a fost extraordinar, parca nu l-am mai condus niciodata asa, cand am ajuns tremuram de fericire si de cata adrenalina aveam. mi-au inghetat putin si manutele dar aveam un zambet pana la urechi, s-a meritat.. va salut si va doresc zile insorite sa puteti calari:))
  8. salut! am reluat si eu paginile la citit de unde am ramas si tre sa mai scriu si eu cate ceva: 1 burgmanu studentului moldovean care da cam rar pe forum nu consuma ulei, lam verificat de mai multe ori si nu a scazut, iar eu am ulei de completat dar nu am completat niciodata. 2 consumul de benzina: aici sa va spun eu experiment: am resetat ceasul in fata caminului si am zis hai sa vad cam cat consuma prin bucuresti; am facut cam 100 km cu el dimineata plecam spre munca si il lasam sa se incalzeasca numai 2-3 minute iar dupa-amiaza tot cam asa. faceam distante scurte de 5-10 km pe zi. in momentul de fata in bord mi se indica un consum de 18 litri la suta de km si sa fiu sincer nu am calculat cat am alimentat ca sa vad daca este gresit insa cred ca am alimentat mai mult ca de obicei. 3. multumesc inca o data pentru recomandarea de husa pentru burg, in aceste zile isi face treaba pe deplin mai ales ca de vreo saptamana nu lam mai scos pe domnu burg. cu stima va doresc vreme buna!!!
  9. am luat husa, am dat 85 de lei pt ca este marimea xl, mi-a spus ca pt fiecare marime mai mare e 10 lei in plus. e faina imi place, ms de informatie. mi-a zis si de cauciucu de pe spate ca e cam tocit dar daca sunt atent o sa ma tina inca vreo luna pana intra la hibernat. in primavara ii iau si cauciucuri si placute de frana, baiatul a zis ca incearca sa aduca atunci in primavara cauciucuri noi din 2012 si aduce cam toate marimile si cam toate marcile.
  10. mda, nu mi-am dat seama. o las pe altadata. vroiam sa va intreb de unde pot sa cumpar o husa ieftina si bunicica?
  11. 1) sal. am ajuns in agronomie , cam greu dupa parerea mea. am plecat la 4:15 si am ajuns pe la 9:15. prin afumati aveam un consum de 3,4 iar cand am ajuns in agronomie imi arata 3,6 cred ca o ora am facut numai in bucuresti. timpul a fost nasol, ma gandeam chiar sa renunt si sa vin cu trenu, dar spre dimineata sa aprit ploaia si cu inima in dinti am plecat. 2)pe cand se mai face o intalnire la ikea? va salut cu respect si va doresc vreme buna!!!
  12. salut! 1 ms pt informatii, aveam eu o pompa din aia dar no mai gasesc, cred ca am ratacit-o, dar oricum ii fac eu presiunea corect. 2 imi pare rau pt baiatu accidentat. in rest sa auzim numai de bine, salutari!!!
  13. sal. vin pe 30 in buc. cu burgu si cu pasager:)) o sa raportez consumul:)) presiunea in roti cred ca zic bine daca pun pe fata 2,0 si pe spate 2,4 la cauciucuri bridgestone. vreau sa ma intalnesc cu voi poate cu soimu daca e de acord sa isi dea o parare despre al meu burg si despre zgomotul facut de acesta, plus despre cauciucuri daca trebuiesc schimbate si deprea placutele de frana pt ca sincer eu sunt incepator, mult prea incepator si nu stiu cum si in ce fel tre sa fie multe pe la al meu motor.
  14. chiar daca scriu mai rar sunt cat de cat la curent, sau incerc sa fiu. salutare!!!
×
×
  • Creează nouă...