Sari la conținut

c00ly

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pantelimon
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 600 K8
  • Numar Moto
    N/A

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600 F3, Suzuki GSX-R 600 K1, Yamaha R6 2004, Yamaha YZF R6 2006

c00ly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  2. Salutare! Vineri noapte iese cineva la plimbare? BTW, tot din pantelimon sunt:)
  3. Din poze nu se vede partea dreapta...for your info...e si bubuita pe dreapta si lipita cu chit...
  4. Caii sunt, zice el, in evacuare si flitru KN...i-a dat ceva putere:)))))
  5. Si mie mi-a spus k tre' sa vina doi baieti care au zis k o cumpara...dar probabil dupa ce au vazut-o...s-au razgandit si ei M-a sunat azi sa ma intrebe daca m-am hotarat...i-am zis k il sun dak ma hotarasc...ceea ce nu se va intampla niciodata
  6. Salutare, Aseara am fost sa vad un 636 din 2005 (asta)... Motorul batea, troncanea cand o bagai in a 1-a si cand plecai de pe loc, se auzea un zgomot gen fier pe fier in oala de ambreiaj, era sparta si zgariata pe dreapta...ce sa zic...mie unul mi s-a parut o ghena. Incerca sa imi ia ochii cu niste mansoane, capete de ghidon si amortizor de ghidon (toate erau noi, nemontate) Imi pare rau ca am pierdut timpul aiurea... Eu m-am gandit ca e ceva dubios la pretul asta, dar nu ma asteptam la asa ceva... Aviz celor care se lasa impresionati de pretul mic, nu merita efortul deplasarii... Asfalt uscat Aaa, scarita pilot dreapta (sport) era un surub
  7. Daca vrei sa iti cumperi 636 te las eu cateva minute sa o incerci pe a mea, ca sa vezi cam care e comportamentul. Locuiesc si aproape de tine.

  8. La asta m-am referit... Azi am vb cu un amic de-al meu care stie ceva mecanica si mi-a spus ca in genereal, Kawasaki nu sunt la fel de fiabile ca Yamaha, Suzuki sau Honda... Voi sunteti de aceeasi parere?
  9. Aha... acum inteleg de unde diferenta de pret pentru 2006 intre kawa si restul:) Mersi de info!
  10. R6 2006 e undeva pe la 4500 (minim) gixxer 2006 tot pe acolo 636 (2006) e undeva pe la 3700... Ma asteptam sa coste ceva mai mult reparatia cutiei. Nu sunt genu care abuzeaza de motocicleta (la modu ca nu trag de ea foarte tare). Oricum e o varianta pentru noua mea moto. Multumesc.
  11. Salutare baieti, Am si eu o intrebare pentru detinatorii de 636 2005-2006: Sunteti multumiti de ele? Ca ma tenteaza unul dar am auzit ca modelul acesta ar avea probleme cu cutia. Si am observat ca si pretul e cam cu 1000 de euro mai jos fata de Yamaha, Suzuki, Honda din acelas an... Am citit la un baiat pe aici (nu mai stiu exact la cine) ca are 10000 de km cu un 636 din 2006 si ca ia mancat doar benzina, ulei si filtre, fara nici o problema mecanica. Astept un raspuns din partea voastra ca imi place tare mult modelul dar nu stiu mai nimic despre el. Multumesc si va doresc asfalt cat mai uscat si curat!
  12. Multumesc pentru informatii...momentan sunt in cautari dar nu prea ma incadrez cu banii...Am inceput sa ma uit si dupa K6 (600)
×
×
  • Creează nouă...