Sari la conținut

butrosica

Membru
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2001
  • Motocicleta
    Suzuki Dl 650
  • Numar Moto
    B-737-BZM
  • Club
    din orice grup

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Foste detinute: Jawa 350, Piaggio SKR125 , Suzuki Freewind, Alt Suzuki Freewind,

Vizitatori Recenți Profil

552 citiri profil

butrosica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Are cineva vreo informatie deapre accidentul de pe floreasca. Eu am trecut acum pe acolo, am vazut o skoda taxi lovita si o honda cred. Motorul era.....trantit bine. Motociclistul nu era acolo, smurdul tocmai plecase.
  2. F F F tari si pozele si povestea si motorul. Nu conteaza ca sunt Raw, HDR, PS ci conteaza ce iti transmit. Niciodata DLSR nu o sa scoata asemenea imagini dar important e, din punctul meu de vedere ca tu, prin procesare, le-ai dat o perspectiva de cum ai simtit tu acele momente si asta cred ca conteaza. MIe mi-au placut mult pentru ca mi-au adus aminte de vstromul meu si de miile de km si de trairi cu el. Multumesc. Eu purtam DSLR-ul de gat si cu cordonul lung astfel incat sa stea pe sa intre picioarele mele. Ture lungi si km multi fara incidente iti doresc.
  3. Multumesc. o sa incerc sa ii dau gaura. Sper sa nu se sparga. » Post actualizat in 08 Nov 2015 14:14 Multumesc mult. O sa vin eu cred saptamana viitoare in timi. E orasul meu favorit
  4. Multumesc mult. Suntem bine. Putea fi rau rau, dar nu am avut viteza. Am pierdut mult timp cu acte, procurori politie sperietura si am acumulat multa ura fata de CNADNR sau cine administreaza soselele in tara asta.
  5. Am avut accident. Primul in 14 ani. Undeva prin Malaia pe DN7C intr-o curba. Motorul a derapat pe partea stanga. Eu m-am dus intr-o masina (umar luxat si julituri), pasagera s-a dus pe spate burta (julituri), iar motocicleta ...avarii minime, dar scumpe Politia a decis cauza: o emulsie pe sosea. Parbrizul vario MRA s-a spart (am ramas doar cu partea de sus variabila) A crapat de la suruburile de prindere la impact, Top case-ul spart (nu stiu cum si de ce) oglinda rupta si semnalizator rupt (doar carcasa de plastic neagra). A si sidecaseul julit. In rest nimic. Aveti de vanzare sau idee de unde sa iau carcasa de plastic neagra semnalizator stanga, un parbriz vario si un sidecase la pret decent? Parbrizul l-am repus pe cel original dar ma sufla vantul rau in fata cu el. Multumesc mult.
  6. Vstromisti-lor am vazut anuntul oficial ca vine intalnirea Iubim 2 Roti a celor de la freeriders in mai. Mie personal mi-ar placea sa ne strangem cat mai multi cu vstromuri si sa mergem asa...gasca mare a vstromistilor la parada. Ba mai mult ma gandeam chiar si sa ne personalizam niste tricouri cu vstrom./vstromania & iubim doua roti. Bineinteles daca sunteti de acord voi/voi administratorii vstromania si cei de la freeriders. Eu unul ma simt tare mandru cand ma salut cu vstromistii pe strada. Astept parerile voastre.
  7. MI-a ramas doar geamul cum ar veni. Toata carcasa de plastic din spatele geamului si partea flexibila trebuie schimbate. Deci probabil ca oem. Multumesc mult » Post actualizat in 05 Mar 2015 16:34 MI-a ramas doar geamul cum ar veni. Toata carcasa de plastic din spatele geamului si partea flexibila trebuie schimbate. Deci probabil ca oem. Multumesc mult
  8. Am si eu nevoie de un semnalizator stanga fata. Stiti cumva ee unde pot cumpara?
  9. Salut dragilor. Eu fost posesor de freewind actual proprietar de vstrom 2010 freewind vreau sa ca intreb daca e cibeva doritor sa il cumpere pe acesta din urma? Ofer discount pentru freewindisti
  10. Baietii imi vand i vstromul DL 650A 2010. In tara din 2012 Stare tehnica 10/10 Stare estetica 9.5/10 Dotari: ABS,top case si sidecaseuri kappa ,Forkbrace, circuit frana fata spate insertie metalica galfer, cric central, priza 12v, crashguard givi scut motor plastic, hadnguards, parbriz MRA lung variabil, ungator de lant semnalizatoare albe, Ce am schimbat de curand : lant foaie pinion, bujii,filtru aer, ce am schimbat anul acesta uleiul si ulei furca ce am schimbat anul trecut cauciucurile 42000km toate actele de provenienta 5300euro 0766663837 - Daca stiti pe cineva va rog dati-mi un semn. Eu vreau sa trec la categoria 1000cmc Scuze ca am pus aici un anunt de vanzare.
  11. Multumesc mult de sugestii. Am ajuns azi la Sirius si sincer mi s-au parut cam neinstruiti. Au incercat vreo jumatate de ora sa imi spuna ca atunci cand indoi janta strici si discul. Au incercat ei sa imi arate ca e stramb. NU am reusit dar mi-au garantat ca e stramb. Iar pe reparatul de jante (din pacate si cea din spate e afectata putin) mi-a cerut 160 de lei fiecare.
  12. Am indoit janta. Cum? Simpku. La 40km la ora un sant. Traiasca cnadnr. Unde o pot indrepta si eu? Dar vreau lucrare de calitate. In bucuresti
  13. Vstromistii nu au lipsit de la intalnira 2 Roti. Aici e dovada. (daca din diverse motive vreti sa scot poza aceasta va rog sa imi spuneti, nu vreau sa ma bag in private life). In alta ordine de idei m-a rugat un amic cu varadero sa ii spun de unde poate sa isi ia handguarduri de vstrom. Eu aveam niste linkuri dar nu stiu ce am facut cu ele. Any ideea?
×
×
  • Creează nouă...