Sari la conținut

mardum

Membru
  • Număr conținut

    0
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://mardum.deviantart.com/
  • Yahoo
    mardum1980

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest

mardum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. La cinematograf? Daca l-ai vazut online, poate ne dai si noua linkul.
  3. Sunt multe blocuri care au adaposturi la subsol.
  4. Asta intrebam, unde? Toata bateria nu are 200 de metrii de la un capat la celalalt.
  5. Sunt curios unde ai intrat 200 de metri?
  6. Bateria_4-5 07.04.2011 In exiful primei poze se gasesc si coordonatele GPS. Battery 4-5 Nu ma lasa sa pun mai multe poze intr-un sigur post, iar daca vreau sa fac un alt post, imi face merge cu anteriorul si imi da eroare ca sunt prea multe poze... Restul pozelor sunt aici: http://s829.photobucket.com/albums/zz211/m...mview=slideshow
  7. Parcarea exista si acum. Este imensa. O intrare este vis-a-vis de Inter, pe partea cu Universitatea, un in lateralul Interului pe strada cu Ambasada Americii, undeva in spate la TNB (cel putin astea sunt auto si le stiu eu) si mai sunt o gramada de intrari cu trepte si lifturi.
  8. Trebuia sa ne vedem cu Anexa si el propusese o locatie, undeva la 70km de Bucuresti. Nu a vrut sa dea mai multe detalii pe net si deasta a ramas sa ne vedem face2face sa planificam ce si cum. Sa vedem ce echipament ne trebuie, ce avem si ce putem face rost. Dar, neseriozitatea si lipsa de bun simt ii caracterizeaza pe prea multi. Sunt convins ca o sa apara pente ceva vreme si o sa spuna ca nush ce apatit, ca a dat un camion peste el sau vreo alta scuza stupida. Let's move on! Eu cel putin nu am mai fost pe nicaieri. Nu mai am masina de la serviciu, iar masina personala nu este in cea mai buna forma. Din pacate nici vremea nu mai este foarte prietenoasa. Cand o sa mai mergem pe undeva, cu siguranta vor aparea si poze si aici si pe CG. Ca plan ar fi o vizita la fortul de la Silistra BG: http://wikimapia.org/#lat=44.1023272&l...tabiya-fortress. O sa vad cum se poate ajunge si cu masina si cu ceva, maxi sau tren. Cat ar costa, cat ar dura, cum au program bacurile de trecere, program de vizitare la fortareata, preturi. As vrea sa fie o excursie de o zi, plecat eventual dimineata mai devreme si intors seara. O sa vad si cati doritori sunt. Asa stiu ca sunt multi viteji la dat din taste, dar cand este de facut ceva concret e mai greu.
  9. Daa, foarte serios Anexa. Nici macar nu a avut bunul simt sa raspunda la telefon sa spuna ca nu mai ajunge. Nu mai spun de sms sau sa dea el telefon sa anunte. Am vazut ca nici pe mess nu a mai intrat. Oricum l-am scos din lista. Nu vreau sa am de-a face cu neseriosi de genul lui.
  10. Cetatea Bucuresti - Fortificatiile din jurul Capitalei (1884 - 1914) Scanata coperta fata+spate. Se poate achizitiona de la Muzeul Militar, 10 ron.
  11. Fortul Chitila Fotografiile sunt facut de Andrei Birsan. Sper in curand sa fac si eu o vizita si am sa urc fotografii. Mesaj completat Fortul Chitila, poze facute de mine. Sunt urcate pe filebox, nu mai am loc pe flickr.
  12. Din pacate sambata nu o sa fiu in Bucuresti. Am vorbit aseara cu Bogdan si o idee ar fi sa facem rost de o roata de masurat (nu stiu daca denumirea este corecta), ca cele de mai jos si sa masuram exteriorul fortului si dupa aceea in interior sa stim pe unde ne aflam. Eu am impresia ca nu se poate explora nici macar la nivelul parterului in intregime. Adica pare mai mic pe interior decat pe exterior. Aseara nu am mers pregatiti. Am avut decat o lanterna mica cu leduri, cea care o am pe ghidon la bicla. Ma rog, si-a facut treaba. Deja erau locuri und era sparta podeaua si se pot continua sapaturile. In una din camere cred ca este nevoie cel putin la inceput doar de lopeti pentru a scoate pamantul cu care este acoperita gaura. Cert este ca au mai fost altii inaite care au sapat acolo. Paznicul de la nush ce pazea in apropiere, care zicea ca a muncit 27 de ani pe acolo zicea ca in fort era un fel de cantina. [lool] L-am intrebat si daca erau dormitoare si a zis ca nu, din cauza radiatiilor. Asa ca nu sti cat de lucizi sunt pandarii care se baga sa dea explicatii si sa povesteasca ei cum au fost facute de nemti forturile si alte basme. Mesaj completat Bateria 3-4
×
×
  • Creează nouă...