Sari la conținut

mariangsi

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mariangsi

  1. Adica vrei sa spui ca tre sa fii proprietar ca sa faci ITP? Ca asta era prima intrebare si ai spus ca raspunsul este "da"...

    Nu este nevoie sa vina proprietarul la inspectie. Se face inspectia chiar daca ITP-ul a expirat, importan este sa nu va opreasca politia pe drum.

  2. [' am adeverinta de la politie ca am placuta pierduta...

    .el..nu fac itp daca nu ai numar

     

    adeverinta se da pentru inlocuirea placutei de inmatriculare pierduta. Nu se poate face ITP fara numar. Dupa ce iei numarul de la politie te asteptam la Ilioara e mai aproape si din postarile anterioare poti vedea ca nu intoarcem spatele clientilor.
  3. nu ai spus ce becuri nu functioneaza, unele au rol de siguranta circulatiei chiar pe timp de zi (stop pe frana sau semnalizare), nu trebuie sa consideri "puerile" defectiunile la instalatia electrica, chiar si niste becuri de pozitie sunt puse acolo cu un anumit rol. ITP NU INSEAMNA NUMAI FOLIA DE PE TALON.

  4. Eu sper sa nu. Intre afacerea ta si buzunarul meu , ghici ce aleg ? Plus ca la tine tariful o sa fie cit ? Plus , plus , plus , multe alte plusuri , nu are rost sa le mai insir.
    aici nu e vorba de afacere, eu i-ti ofer, pentru o diferenta mica de bani, posibilitatea de a-ti testa motocicleta din punct de vedere tehnic cu un echipament de ultima generatie. Daca motorul tau se opreste la semafor nu inseamna ca ai frane perfecte. Pe bune inspectia asta periodica ar trebui luata mai in serios, ITP nu inseamna doar folia de pe talon.
  5. In DB se face dupa vechea procedura, adica nu se testeaza franele, nu exista obligativitatea achizitionarii standului de frane...inca.
    asta nu e tocmai OK, noi am dat 480 de milioane pe standul de testat forta de franare la moto ca sa respectam regulamentul RAR-ului si cei de la Titu au derogare, probabil, pana vine iarna si nu mai circula nimeni cu motoarele. Poate RAR-ul va schimba situatia asta cat mai curand.
  6. Nu am nevoie acum,dar si-a facut cineva ITP-ul la moto cu ABS? Din ce am citit in comunicatul ala de la RAR trebuie sa o testeze in mers,nu pe stand.
    la Ilioara se face ITP la moto cu ABS. Standul de masurare a fortei de franare invarte roata la o viteza la care nu intra ABS-ul cand se actioneaza frana. Te asteptam AICI
  7. Am fost si ieri cu mobra altui prieten. Toate au decurs la fel, cu toate ca era alt nene de serviciu. Ceea ce dovedeste ca asa e obiceiul la ei, servesc bine clientii.

    Lupul ala e intr-adevar catelandru. Am avut si eu ceva asemanator cu multi ani in urma (RIP). Sunt curios: vineri seara am trecut pe acolo sa vad daca mai apuc sa o rezolv atunci, am intrat pana in spate dar am vazut obloanele trase asa ca am intor si am plecat. Intre timp de departe alergau rau de tot spre mine doi caini dintre care unu mi s-a parut a fi chiar exemplarul de ciobanesc german. N-am vazut bine. Il lasati seara liber prin curte?

     

    A si o sugestie: modificati programul pe site pentru ca lumea intelege ca daca ajunge la 8 fara zece seara poate face ITP. Pe mine nu m-a deranjat, stau peste bulevard de Strada Ilioara, dar daca as fi batut juma' de Bucuresti pentru inspectie nu mi-ar fi picat bine sa gasesc inchis la 7 jumate.

     

    Respecte!

     

    PS As vrea si eu daca se poate pozele cu Harleyul prietenului cu care am fost sambata la voi. Merci!

    cu programul este intr-adevar o problema...este pana la 8 dar pana atunci trebuie terminata inspectia, daca ar fi dupa noi am lucra si noaptea, asa a-ti ajunge si voi mai usor nu ar mai trebui sa va invoiti de la alte treburi, ar fi traficul mai liber dar nu noi decidem cum accesam baza de date a RAR-ului.

    catelul de care spui sta inchis noaptea iar ziua nu iese din tarcul ala, mai sunt si alti caini in curte dar nu tre sa-ti faci probleme fiecare apartine cuiva de acolo nu sunt maidanezi salbatici.

    daca sunt obloanele trase intra pe usa, pana la 8 sigur e cineva acolo. mai tinem obloanele trase la ambele statii pentru ca avem aer conditionat si e necesr pe vremea asta.

    pozele le gasesti la noi sau da-mi o adresa de mail. Multa bafta.

  8. Fost ieri. Rezolvat rapid, maxim 20 de minute. No problem. Oamni seriosi. Service civilizat. Dulaul ala din tarc e frumos foc. Daca nu vede mobra e chiar prietenos. Daca o vede sta sa rupa gardu'. Cred ca e conservar...

    Concluzie: mergeti cu incredere.

    multumim pentru aprecieri. Dulaul din tarc e pui si e la curs de dresaj, face si el parte din peisaj. Va asteptam cu placere.
  9. Am facut si eu ITP-ul in dimineata asta la Ilioara (in intersectia unde in mod normal faci dreapta spre poligon daca vii dinspre Camil Ressu trebuie sa faci stanga si in curtea in care intri e o firma Marcat Drive care are stand de frane).

     

    Operatiuni:

    -identificare (ochiometric)

    -verificare semnalizari, lumini pozitie, semnalizare si frana (tot ochiometric)

    -test frana (la stand) aici a fost chinul de pe lume, aplicatia de achizitie de date de la stand era praf, calculatorul pe care rula si mai praf. O ora a durat ca sa iasa ceva cat de cat elocvent si nu era din cauza franelor mele :laugh:.

    -poze (sapunierometric)

     

    Am stat de la 8.30 pana la 10.00 la ei (am ajuns primul) timp in care am facut testul de frana de 3 ori ca sa iasa ceva ca lumea - din motivele expuse mai sus.

    Taxat cu 110RON, salutat lumea (dupa mine au mai ajuns un tip cu un Virago, un mos pe ditamai HD-u si inca un V-Stromist - din ce in ce mai multi astia cu V-Strom :drink: ) si plecat linistit.

    scuze pentru timpul pierdut de tine, standul de frana este livrat de o firma care este singurul importator de astfel de stand-uri (aplicatia respectiva si calculatorul face parte din echipament) si nu raspund foarte prompt la o eventuala defectiune (mai ales ca e sambata), si colac peste pupaza ajutorul inginerului avea piciorul in ghips. nu este o scuza am explicat doar de ce a durat atat. Oricum ne bucuram ca ai putut sa faci inspectia azi, sper sa nu fii foarte suparat pe noi.
  10. atentie la programul de lucru, este pana la 20.00 dar atunci se inchide comunicarea cu RAR-ul. ultima motocicleta sau autoturism se poate introduce in baza de date cel tarziu la ora 19.20, regula impusa de RAR. Deci daca ajungeti la statie mai tarziu de 19.20 nu se mai poate efectua ITP. ;)

  11. atentie la programul de lucru, este pana la 20.00 dar atunci se inchide comunicarea cu RAR-ul. ultima motocicleta sau autoturism se poate introduce in baza de date cel tarziu la ora 19.20, regula impusa de RAR. Deci daca ajungeti la statie mai tarziu de 19.20 nu se mai poate efectua ITP.

  12. Si eu tot acolo am facut ITP la Ducati. Atentie la cainii din incinta. Pe Ducati am montate Termignoni (asa am cumparat-o), care sunt mai galagioase decat cele stock. Insa nu am pornit motocicleta si nici nu m-au pus sa o pornesc.
    nu se masoara la ITP nivelul de zgomot al tobei cum nu se face nici proba de noxe ca la auto, se inspecteaza doar vizual si se apreciaza cat de tare deranjaza in trafic zgomotul tobei. motocicleta a intrat in hala pornita deci inginerul respectiv a avut ocazia sa auda toba dar a apreciat ca este un nivel de zgomot acceptabil.
  13. faceti copii topic special pentru ITP la RAR . Aici eu v-am oferit o varianta mai buna (bulinu' ar zice altceva) la excursia de 1 zi de la RAR.
    la RAR stai 15 min numai la casierie sa platesti iar in sala aia de asteptare pe caldura asta nu vrei sa sti cum este. Dar , cum spune 'jamalex2000', daca vrei sa-ti dedici o zi pentru asta......
  14. si mie tot pe 4 imi expira rar ul ... aveti idee cat costa la sa faci itp ul la rar ? banuiesc ca nu se ia nimeni de tine daca intarzii 2 zile cu itp ul nu z? poti sa spui ca n ai mers cu ea respectivele zile ;)

    dar ai grija sa nu se ia politia ca atunci e groasa....se retine certificatul de inmatriculare iar amenda nu e mica deloc si e drum lung pana in Voluntari.

  15. Pai atunci...inseamna ca nu te intereseaza cu adevarat...

     

    Oricum, daca omul a zis "... important e sa aveti toate actele necesare la voi.", cam cat de greu de inteles e?!

    inseamna asa cum se citeste....sa aibe omul actele la el in special cartea de identitate a vehiculului pentru ca de multe ori lumea vine cu manualul de utilizare si mai face un drum pana acasa degeaba. sub nici o forma nu a fost vreo insinuare.
  16. la Fundeni nu se mai face momentan

    la Ilioara sambata este program ? pe 4 aug imi expira itp-ul ;)

    Nu se mai face ITP decat la statii care au in dotare stand de frana pentru moto, regula impusa de RAR de la 1 iunie. Momentan statia de la Ilioara este singura in Buc. care s-a dotat cu un astfel de stand. programul este L-V 8.00 - 20.00 iar sambata 8.00 - 14.00.

  17. Salutare! Eu am facut vineri 30.07.2010 RCA-ul la Carpatica pe 6 luni 140 roni iar ITP-ul in sectorul 3 pe langa Ilioara mai exact la http://www.itprar.ro/ (sper ca nu incalc vreo regula ca am pus websiteul) la pretul de 110 roni. Patronul e super ok. Atentie la franare... trebuie progresiv pana se opresc cilindrii aceia pe care sta roata.
    ... important e sa aveti toate actele necesare la voi.
  18. Salutare! Eu am facut vineri 30.07.2010 RCA-ul la Carpatica pe 6 luni 140 roni iar ITP-ul in sectorul 3 pe langa Ilioara mai exact la http://www.itprar.ro/ (sper ca nu incalc vreo regula ca am pus websiteul) la pretul de 110 roni. Patronul e super ok. Atentie la franare... trebuie progresiv pana se opresc cilindrii aceia pe care sta roata.

    ....important e sa aveti la voi actele necesare.

×
×
  • Creează nouă...