Sari la conținut

mariangsi

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    suzuki GSX-R 1000
  • Numar Moto
    b-46-abz

mariangsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu este nevoie sa vina proprietarul la inspectie. Se face inspectia chiar daca ITP-ul a expirat, importan este sa nu va opreasca politia pe drum.
  2. Multumim pentru aprecieri, va asteptam oricand fara programare, avem doua statii de ITP nu se sta la coada.
  3. da, asigurarea RCA trebuie sa fie valabila.
  4. se face ITP in ILIOARA cu stand .vezi aici
  5. multumim pentru aprecieri si ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi. Va asteptam si cu alti prieteni motociclisti. Mesaj completat la Ilioara programul este de luni pana vineri 8.00 - 20.00, iar sambata 8.00 - 14.00.
  6. [' am adeverinta de la politie ca am placuta pierduta... .el..nu fac itp daca nu ai numar adeverinta se da pentru inlocuirea placutei de inmatriculare pierduta. Nu se poate face ITP fara numar. Dupa ce iei numarul de la politie te asteptam la Ilioara e mai aproape si din postarile anterioare poti vedea ca nu intoarcem spatele clientilor.
  7. pentru moto scoala tariful este de 85 ron.
  8. nu ai spus ce becuri nu functioneaza, unele au rol de siguranta circulatiei chiar pe timp de zi (stop pe frana sau semnalizare), nu trebuie sa consideri "puerile" defectiunile la instalatia electrica, chiar si niste becuri de pozitie sunt puse acolo cu un anumit rol. ITP NU INSEAMNA NUMAI FOLIA DE PE TALON.
  9. aici nu e vorba de afacere, eu i-ti ofer, pentru o diferenta mica de bani, posibilitatea de a-ti testa motocicleta din punct de vedere tehnic cu un echipament de ultima generatie. Daca motorul tau se opreste la semafor nu inseamna ca ai frane perfecte. Pe bune inspectia asta periodica ar trebui luata mai in serios, ITP nu inseamna doar folia de pe talon.
  10. asta nu e tocmai OK, noi am dat 480 de milioane pe standul de testat forta de franare la moto ca sa respectam regulamentul RAR-ului si cei de la Titu au derogare, probabil, pana vine iarna si nu mai circula nimeni cu motoarele. Poate RAR-ul va schimba situatia asta cat mai curand.
  11. la Ilioara se face ITP la moto cu ABS. Standul de masurare a fortei de franare invarte roata la o viteza la care nu intra ABS-ul cand se actioneaza frana. Te asteptam AICI
  12. cu programul este intr-adevar o problema...este pana la 8 dar pana atunci trebuie terminata inspectia, daca ar fi dupa noi am lucra si noaptea, asa a-ti ajunge si voi mai usor nu ar mai trebui sa va invoiti de la alte treburi, ar fi traficul mai liber dar nu noi decidem cum accesam baza de date a RAR-ului. catelul de care spui sta inchis noaptea iar ziua nu iese din tarcul ala, mai sunt si alti caini in curte dar nu tre sa-ti faci probleme fiecare apartine cuiva de acolo nu sunt maidanezi salbatici. daca sunt obloanele trase intra pe usa, pana la 8 sigur e cineva acolo. mai tinem obloanele trase la ambele statii pentru ca avem aer conditionat si e necesr pe vremea asta. pozele le gasesti la noi sau da-mi o adresa de mail. Multa bafta.
  13. multumim pentru aprecieri. Dulaul din tarc e pui si e la curs de dresaj, face si el parte din peisaj. Va asteptam cu placere.
  14. scuze pentru timpul pierdut de tine, standul de frana este livrat de o firma care este singurul importator de astfel de stand-uri (aplicatia respectiva si calculatorul face parte din echipament) si nu raspund foarte prompt la o eventuala defectiune (mai ales ca e sambata), si colac peste pupaza ajutorul inginerului avea piciorul in ghips. nu este o scuza am explicat doar de ce a durat atat. Oricum ne bucuram ca ai putut sa faci inspectia azi, sper sa nu fii foarte suparat pe noi.
  15. atentie la programul de lucru, este pana la 20.00 dar atunci se inchide comunicarea cu RAR-ul. ultima motocicleta sau autoturism se poate introduce in baza de date cel tarziu la ora 19.20, regula impusa de RAR. Deci daca ajungeti la statie mai tarziu de 19.20 nu se mai poate efectua ITP.
×
×
  • Creează nouă...