Sari la conținut

oancealex

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de oancealex

  1. Azi in jurul orei 17:30-18:00 am vazut un accident destul de trist la piata sudului- langa Castani.

    Masina intrase din spate in mobra(yamaha r1/r6 alb)- Mobra era sub bara din fata a masinii. la fata locului erau 2 ambulante smurd. Nu am putut oprii pentru ca eram in graba cu masina. Cand m-am intors dupa aproximativ 1 ora nu era nici mobra nici masina nici politie.

    A oprit un baiat cu un choper.

    Multa sanatate motoristului.

    de obicei cand sunt 2 ambulante e nasol !

  2. Vreau sa cumpar un releu de incarca pentru kawasaki zxr 400 din 93.Nou costa 100eur, nu am atatia bani momentan.

     

    Daca are cineva de vanzare sau cunoasteti pe cineva care vine va rog sa ma contactati.Nu stiu daca se potriveste releul de la alt model de mobra, daca se potriveste de la altceva cu atat mai bine.

     

    Cheers

    ti-am dat add pe mess si iti dau un pont cum sa scapi f ieftin cu releul !! :friends:

  3. Acum nu vreau eu sa fiu moralist, dar la faza asta, in afara ca a fandat un pic prea mult dreapta, cu ce a gresit taximetristul.

     

    Avea voie sa faca stanga si chiar sa si intoarca (vezi ala care intoarce chiar in fata)

     

    A semnalizat, si aia cu scutere/motoare au incercat sa-l depaseasca prin stanga in loc sa franeze si sa o ia frumos pe dreapta dupa ce incepea manevra.

     

    Cred ca vina principala e a scuteristilor.

     

    Start la aruncat cu pietre. :)

    Corect !! ce dreacu cautau sa-l depaseasca??

  4. Ma bucur, pentru mopedist.

    Imi pare rau, pentru copil.

    Sa-i fie de bine, parintelui.

     

    Multa sanatate mopedistului! ( vai de pusca mea ce comentarii din partea pretenarilor si gajicootzelor lui pe siteul de mai sus. "merge cu 200km/h dar nu are nici o vina, taica-su o sa-l omoare pe sofer , ca fi-su era fotbalist la Porto - ha ha HA! ). Era. S-a dus dracului cu asta si echipa nationala pentru inca 10-15 ani.

    off topic : de commentu asta zici ? Alex - 20 septembrie 2011 00:04

     

    Da ava 16 ani , facae fotbal la porto taicasu o sa-l omoare pe sofer avea in jur de 200 la ora am vazut inpactul totul, cum a intrat in el si s-a facut zob am sunat la 112 si proasta aia imi cerea numele si toate cacaturile alea poat edaca venea mai repede mai trea RIP Alexandru claudiu (Tacla)

    =))))))))))))))))))))0ahahahahahhahaha

     

    on-topic : te mananca prea tare, te scarpini.Nu vreau sa sune aiurea, dar ,oarecum , nu-mi pare rau de motociclist si nici de ala cu loganu.Mai rau este ca plateste pustiu ala.

  5. sal'tare baieti.am si eu o problema cu xenonul.dupa ce motoru meu a fost in service la un meserias ,cel mai mare meserias, nu mi-a mai mers faza lunga .acum, de curand din cand in cand se intrerupe faza scurta.daca misc de fire pe acolo se aprinde (faza scurta) , dar pentru o scurta perioada de timp.am curatat contactele , degeaba.cine poate sa ma ajute si pe mine??? id : oanceaalexander

  6. Prea mult tupeu la nou veniti...oare nu ar fi bine sa fie restrictii la postari cam 6 luni dupa ce devii membru?..macar sa citeasca 6 luni, sa inteleaga specificul, politetea exprimarii, si apoi sa posteze...

     

    Astia de la scolile de soferi scot mult mai repede detinatori de permis A, decat reusesc conservarii, soselele proaste si viteza excesiva sa mai educe pe "traseu"....

     

    Iar tupeul de pe forum se manifesta cu siguranta si la ghidon...si gata "buba".....Pacat!

    omule vorbesti prea mult.

  7. Pastele masii ... nu zic ca n-o fi avut prioritate motoristul si nu-i iau apararea conservarului dar inclin sa cred altceva, un lucru mult mai simplu de care nu vorbeste nici un idiot de politist constatator la accidente:

     

    -daca conservarul n-a avut vizibilitate din cauza masinilor parcate la mai putin de 25 m de coltul intersectiei, ce face ? Iese cu botul mai in afara ca sa vada si sa dea prioritate. Ca a facut asta intr-un moment nefavorabil da, se cheama tot necedare de prioritate, dar ... un pic de autori morali nu credeti ca am avea aici ?

    Una e cand iese conservarul de pe straduta si are coltul liber, deci timp berechet sa-l vada pe Gigel Motociclistul care vine cu 140 km/h si alta e cand are obstacol si iese cu botul jumate pe banda 1 si-l vede in ultimul timp. Cati aveti conserve si nu v-ati lovit de situatiile de genul asta ? Garcea sa aplice dracu legea, sa salte masinile care obtureaza vizibilitatea in intersectii si sa aduca bani la buget ca si-asa se plangea nenea Boc ca n-are. :finger:

    Fierb de draci, mama masii de treaba, RIP :(

    i agree.RIP :rusinica:

  8. Stau in Baba Novac si tocmai am auzit ca a fost un accident la dristor .Cica riderul era pe jos inconstient ,tocmai venise ambulanta , moto era f avariata. care ati auzit ceva ?Sper sa nu fie atat de grav pe cat am auzit :D :D :(

  9. Siguranta???? Am vazut acu' cateva luni in urma un accident monstruos pe E 85, in care a fost implicat un biimviu. Ultima generatie, plin de ABS-uri, ESP-uri, asistenta la franarea de urgenta, controlul tractiunii, etc, etc... Masina tandari, morti, sange..

    :D

     

    deci in concluzie depinde doar de tine !Te ajuta si abs-ul,dar tot de bou de la volan sau coarne depinde !

  10. Parerea mea e sa iti iei un Kawa 400 ZZR sau ZXR sau mai bine GSF 400 Bandit. Personal am ramas prost cat de frumos mergea, cat de manevrabil si cat de bine tragea pt un 400.

    As spune Kawa pt ca ai oarecare protectie la vant dar o sa ai un mic minus la manvrabilitate fata de GSF 400.

    As spune de asemenea sa uiti de GS 500.

     

    PS:Daca te gandesti ca piesele de schimb la moto de 400 (din punctul meu de vedere) nu s-ar gasi te inseli.Se gaseste orice rahat/reper/maruntis numai sa ai bani iar daca ai bani o faci nou de la cap la coada.

     

    Cele scrise mai sus reprezinta strict parerea mea!!!

     

    Scuzati-ma ca m-am bagat dar cum stau si eu in Balta Alba m-am simtit oarecum ok sa intervin :lol:

    Nicio problema!:moto: chiar ma bucur ca primesc sfaturi de la cunoscatori !Eh , ma hotaresc eu pana la urma si in functie de ce $$$ detin :kiss:)

  11. Salutare tuturor! Am luat si eu A-ul astazi.A fost relativ usor , emotiile au fost mari. Ma numesc Alex , stau in Baba Novac (pe langa restaurantu ala chinezesc ).Dupa cum probabil observati este primul meu post pe forum.Sper ca in martie sa imi cumpar si mobra. In rest asfalt uscat !! :D :P

    Ah da ..si am 21 de ani si B-ul de vreo 3 ani.

×
×
  • Creează nouă...