Sari la conținut

oancealex

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de oancealex

  1. exact asa facea si motorul meu , vreo 500 de km mai tarziu ...tacheti , supape si arbore cotit ...sparte....rupte...s.a.m.d....da-i fuga cu ea la un mecanic !
  2. de obicei cand sunt 2 ambulante e nasol !
  3. ti-am dat add pe mess si iti dau un pont cum sa scapi f ieftin cu releul !!
  4. Eu am motoru` si permisu de anu trecut !!un zx4...super buna ptr inceput, este o distractie sa te dai cu ea !!
  5. oancealex

    De pe la altii

    Corect !! ce dreacu cautau sa-l depaseasca??
  6. salut nasu , sunt baiatu cu zx4-r -ul care avea probleme cu xenonul . am venit la tine prin octombrie asa , dar nu i-am dat de cap...mi-a trebuit un xenon nou.

    vreau sa aduc si eu la tine motoru pentru revizie! lasa-mi si mie te rog id-ul tau de mess . numarul de telefon il am.stima !

  7. off topic : de commentu asta zici ? Alex - 20 septembrie 2011 00:04 Da ava 16 ani , facae fotbal la porto taicasu o sa-l omoare pe sofer avea in jur de 200 la ora am vazut inpactul totul, cum a intrat in el si s-a facut zob am sunat la 112 si proasta aia imi cerea numele si toate cacaturile alea poat edaca venea mai repede mai trea RIP Alexandru claudiu (Tacla) =))))))))))))))))))))0ahahahahahhahaha on-topic : te mananca prea tare, te scarpini.Nu vreau sa sune aiurea, dar ,oarecum , nu-mi pare rau de motociclist si nici de ala cu loganu.Mai rau este ca plateste pustiu ala.
  8. cand s-a prajit al meu si m-a lasat in camp ) , am pus unul de atv, chinezarie, care merge si acum.doar 40 de ron.tin sa precizez ca nu eu am venit cu ideea, userul Penetru a fost cel inteligent
  9. sal'tare baieti.am si eu o problema cu xenonul.dupa ce motoru meu a fost in service la un meserias ,cel mai mare meserias, nu mi-a mai mers faza lunga .acum, de curand din cand in cand se intrerupe faza scurta.daca misc de fire pe acolo se aprinde (faza scurta) , dar pentru o scurta perioada de timp.am curatat contactele , degeaba.cine poate sa ma ajute si pe mine??? id : oanceaalexander
  10. da pe el oana si nu-l lasa sa scape usor. si daca vrei sa te plimbi ..call me )))
  11. motociclista este bine.vorbesc acum cu ea pe mess.doar julituri .mobra , destul de praf. ah, da : cica soferul era sub influenta bauturilor alcoolice.
  12. foarte misto.am avut ocazia sa merg si eu cu asa o bijuterie:) , bubuitul ei este incomparabil .stima!
  13. nasol.te trezesti si citesti vesti d-astea.nici ca-ti mai vine sa te urci pe mobra.pacat.Condoleante!
  14. Haidi salutare.M-am mai prezentat eu anul trecut pe aici ,cand ziceam ca vreau sa-mi iau mobra.Eh, mi-am luat.Un zx4r din 94 , de care sunt foarte multumit.Ma numesc Alex si stau in Baba Novac , langa restaurantul chinezesc.Care imi spune si mie de unde sa-mi iau placute de frana? Multam.
  15. astea sunt momentele cand iti vine sa te lasi de sportu` asta.pacat.
  16. Stau in Baba Novac si tocmai am auzit ca a fost un accident la dristor .Cica riderul era pe jos inconstient ,tocmai venise ambulanta , moto era f avariata. care ati auzit ceva ?Sper sa nu fie atat de grav pe cat am auzit
  17. deci in concluzie depinde doar de tine !Te ajuta si abs-ul,dar tot de bou de la volan sau coarne depinde !
  18. Nicio problema! chiar ma bucur ca primesc sfaturi de la cunoscatori !Eh , ma hotaresc eu pana la urma si in functie de ce $$$ detin )
  19. tnx man ptr link-uri.le-am citit de vreo cateva ori asa =)) , sincer acu` oscilez tare intre gs500f si kawa zx4r
  20. cel putin ), sincer imi place tot ce ai enumerat, dar sunt realist
×
×
  • Creează nouă...