Sari la conținut

SeceSece

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SeceSece

  1. Vand moto 125cc!!!

  2. Ce mai faceti? Vreau sa va propun un mic traseu pentru sambata viitoare, adica pe 13. Un drum usor de dezmorteala pana la Snagov; Daca vremea e buna si o sa ne strangem pun pariu ca o sa ne simtim bine! Mesaj completat Ce mai faceti? Vreau sa va propun un mic traseu pentru sambata viitoare, adica pe 13. Un drum usor de dezmorteala pana la Snagov; Daca vremea e buna si o sa ne strangem pun pariu ca o sa ne simtim bine!
  3. Stie careva ce model sunt rulmentii de la roata din spate...cei 3 rulmenti? Multam! Am aflat ca trebuie sa ii schimb.
  4. Daaaa, dar am plecat la mare si nu am mai apucat ) Ce ziceti, se baga cineva la un traseu pana la Constanta joia/vinerea viitoare? Eventual cu intoarcere inapoi in Bucuresti duminica
  5. A venit toba Arata bestial si are un sunet fooooarte grooos si misto ) acum ceberica suna ca un ceberoi de 600. Maine fac un video sa auziti cum se aude.
  6. Salut. Am gasit un cauciuc de 80/90 pt ceberica, e facut de Mitas. Are cineva? Stiti daca e cauciuc bun sau nu? Pretul este de 116 Ron. In alt loc nu am mai gasit cauciuc de 80/90-17.
  7. nu prea am inteles....se uita la dimensiunile anvelopelor, dar la mine in talon nu scrie dimensiunile anvelopelor. Ma rog...trebuie sa fac ITPul... Concluzia care este deci? Trec de ITP sau nu ) Din bucuresti sunt, deci, voi unde ati facut ITPul cu anveloepele de 120?
  8. Din Bucuresti Poate gasi o zi si ne adunam cu totii si bagam o drumetie mica sau un suc O sa imi pun pe fata un 100 si sa vad ce fac cu ala din spate...oricum, R.A.R.-ul trebuie sa il fac prin Decembrie )
  9. 2005. Pai de abia astept sa vina toba ) Mesaj completat In legatura cu cauciucurile astea mai late...iti fac probleme la RAR cand te duci sau nu iti zice nimeni nimic? Stiu ca pe taloanele vechi scria dimensiunile cauciucurilor, dar pe asta nou nu mai scrie.
  10. Pai toba e 80 euro...dar yoshimura aia arata prea frumos ) e doar ultima parte, nu e toata. Unde ai gasit-o? Ma rog...eu nu am avut buget asa de mare pt toba O iau ca sa ma fac auzit prin trafic. Sper sa sune bine. asta e site-ul, o faci cat de lunga vrei tu, cum vrei tu...Vick-Exhaust dar depinde cum e CBRul tau...daca are 3 suruburi la toba acolo, ca altfel trebuie nush ce teava indoita si alte chesti... Mesaj completat Eu pe spate am un cauciuc pe care scrie front...e de 100. Inseamna ca pot sa il pun pe ala de 100 pe fata? ar merge? nu haraie/racaie/ face zgomote? cum e cu ala de 120? te descurci in curbe?
  11. Am reusit sa imi gasesc o toba pentru ceberica De la Vick-Exhaust.com Vine intr-o saptamana, o sa pun un video cum se aude. Din ce an e repsolul tau? ca vad ca are altfel toba aia...la mine sunt trei suruburi care tin toba. Al mei e din 2005. Mesaj completat Mai am o intrebare....Cauciuc fata de 80/90 17 unde gasesc? Care e marimea maxima pt fata la CBR 125?
  12. nu arata rau, dar e ok sa mergi cu ea asa? cred ca suna bine ))
  13. Deci nu e nimeni aici care sa isi fi pus o toba cbr? Daca e cineva sa imi zica si mie unde, va rog
  14. Arată bine. Cat ai dat pe ea? De unde ai luat-o/montat?
  15. Ar fi o idee. Dar as vrea sa stiu de unde sa imi iau o toba...sau daca pot sa fac ceva la aia standard sa se auda mai tare...ca nu ma aude nimeni in trafic )
  16. Salit Am si eu un CBR 125 Repsol, de doua luni e fooooarte tare. Pun si o poza cu ea Merge bine dar as vrea sa stiu ce ar trebui sa ii mai fac ca sa traga mai tare, sa fie un pic mai sprintena, nu vreau viteza maxima, dar vreau demaraj...viteza max am prin 125km/h. Si mai am o problema cu cauciucul din fata, ca e tocit si nu stiu de unde sa iau altu ca nu am gasit. Ce imi recomandati? Am cauciucurile standard... 80 pe fata si 100 pe spate, ma rog...am aflat ca ala din spate e de fapt un cauciuc de fata. Am luat motoru SH. Si as vrea sa imi iau o toba, dar nu stiu de unde...ce imi puteti recomanda?
×
×
  • Creează nouă...