Sari la conținut

Cerbone

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cerbone

  1. Vand/dezmembrez yamaha fzr600r an 1996, model american, 40000 km.Jambele prezinta proeminente de rugina iar amortizorul spate nu are ulei in el,in rest toate piesele complete si functionale.Motorul merge foarte bine,nu a fost cazut sau lovit.Nu se poate inmatricula din cauza fiscalului,nu mai dau de fostul propietar. Email : trompert2000@yahoo.com ,tel: 0721700177 ,Bucuresti
  2. Salut! Are cineva un amortizor complet de spate pentru fzr 600?Detalii,un pret?email:trompert2000@yahoo.com sau tel: 0721700177 Multumesc
  3. M-am tot uitat pe forum si am vazut numai fzr-uri din 89' pana in 95' dar nu am vazut din 96' ca si al meu!Ori n-am cautat eu bine ori au fost facut putine si eu sunt unul din fericitii posesori!L-am cumparat anul trecut din Anglia,din pacate a stat nefolosit 2 ani iar rugina si cocleala nu l-au iertat!Cu parare de rau am facut doar 5000 km asta din cauza problemelor cauzate de cei doi "dusmani" naturali.Chiar am avut o postare pe forum in legatura cu furca pe care tot n-am rezolvat-o,i-am finisat punctele de rugina de pe jambe dar acuma se aude un troncanit cand apas frana de fata("ciupita" putin atat cat sa culiseze furca),joc nu cred ca are pentru ca inainte de slefuirea jambelor mergea normal.O duc la mecanic cat de curand pentru o inspectie totala si mici modificari!O sa pun poze, "before" si "after"! Numai bine!
  4. Scuze, am uitat sa mentionez ca am schimbat si semeringuri-le!Sigurantele nu le-am schimbat...nu cred sa fie de la ele!
  5. Salut!Mi-am schimbat uleiul de furca acuma o luna de zile deoarece imi curgea ulei de la unul din brate!Am depistat inainte sa-l schimb ca jambele au puncte de rugina pe ele(sarit cromul)!Acuma imi curge din nou acelasi brat al furcii si cred ca asta este cauza,stie cineva daca se pot slefui acele puncte sau se pot croma din nou jambele? Daca nu ,are cineva jambe sau o furca completa de fzr 600r?Se potriveste furca de fzr 1000 pe cel de 600? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...