Sari la conținut

zambet crunt

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    bv 85 sky
  • Club
    -

zambet crunt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu cred ca m-am laudat vreodata ca simsonul este un motor bun !... intradevar a supravietuit 50 de ani dar asta nu inseamna ca trebuie sa tina piept celorlalte motoare! asa cum e el inca mai merge... am de gand sa-l tin asa.. pentru mine, cat o mai vrea sa mearga... am investit in el ff multa munca si parca nu ma lasa inima sa-l dau!! simt si eu nevoia de mai multa putere dar parca simsonul i-ti da ceea ce alte motoare nu o mai fac de mult : i-ti dau timp sa privesti locurile prin care treci!! oricum nu vreau sa ma opresc aici, dar consider ca motorul asta e un inceput bun!! am avut innainte un m72 dar nu l-am pus niciodata pe picioare....
  2. mersi de sfaturi!!! stiu ca au probleme cu caldura da am avut grija pana acum sa nu-l calez si voi avea si de acum incolo! acum vreo 2 ani am avut o problema mai mare cu o supapa care sa gripat... si de acolo mari probleme: a lovito pistonul si a rupto si am facut praf motorul.... dar l-am adaptat cu piston de golf si sunt multumit de el!! prostia mare este ca nu i-am facut si arborele (doar l-am schimbat ca originalul era super prost facut: fusul maneton nu era presat(nu mai avea cota de presare) ci era sudat!! si cand l-am scos a si cedat sudura!) si se pare ca asta are ceva uzura.. dar vara asta inca mai tine !! sunt super fiabile simsonurile astea!
  3. pai se pare ca nu stie nimeni asa ca o sa merg singur... preferam niste camarazi cu simsonuri ca stiti si voi cu ce viteza se merge.... din toti simsonarii pe care ii cunosc, nu se baga nici unul... pacat!! eu zic ca daca ai motorul pus la punct poti merge linistit oriunde!!!
  4. salut!! am si eu un amarat de simson si vreau sa fac transfagarasanu pe el!! poate sa-mi spuna cineva daca mai exista intrunirea simsonarilor pe traseul asta ??
×
×
  • Creează nouă...