Sari la conținut

kandrei

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    kandrrei@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Romania
  • Numar Moto
    B 16 MPI
  • Club
    www.daciaclub.ro

kandrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tu cum crezi ca se simte din moment ce nu avea decat casca, iar adidasii erau la vreo 50 metri de accident? l-a luat salvare....nu stiu numarul nu l-am vazut. motocicleta pe la ora 15:20 er ala spalatorie pe la auchan...garantat e aceeasi motocicleta<ca imi stirca in multe nopti somnul>.
  2. la iesire din pasajul muncii catre iancului <intrarea in stadionul national> acum 10 minute era o honda repsol imprastiata rau, adidasi,cioburi, plastice, sange peste tot...cred ca a fost accident cu taximetrist.
  3. Nenea, tu de prioritate de stanga ai auzit? Se pare ca nu.Mai documenteaza-te si apoi sa vedem cum e cu depasirea pe dreapta<care intre noi fie vorba nu e legala> si intre noi fie vorba putea sa depaseasca lejer peste axul drumului ca nu era linie continua. Legat de punctul 2 : Cunosti exact conformatia drumului in cauza? Ei bine sa stii ca acea banda e folosita de soferi ca sa lase pe vitezomani sa depaseasca in voie. Numai ca Motoristul in cauza s-a bagat pe dreapta printre masina mea si masina care circula in acel moment pe banda de urgentza<adika era sa ajunga sanwich<hotdog>.Daca banda de urgenta era libera stai tu linistit ca circulam pe ea si avea omul lok garla sa depaseasca.dar in momentul ala nu aveam cum fizic sa ma bag pe acea banda. P.S. Incearca sa citesti cu atentie data viitoare.
  4. Fara suparare,voi vreti drepturi dar fara a respecta drepturile celorlalti. E nu am motocicleta, dar am avut nenumarate incidente cu motociclisti inconstienti. Exemple: Mergeam pe banda 3 si 2 motociclete in spate,avand in vedere ca era posibil sa mearga mai repede ca mine puns semnal dreapte pentru a trece pe banda 2 sa ii las sa se duca.dupa ce au trecut de mine unul din ei incetineste si incepe sa injure ca de ce nu ma dau de pe banda lui ca mi-am luat strada si tot felul de tampenii. Pe E85 aveam 180 la ora si un motociclista in spate, semanlizez sa ii fac loc, dar pana sa apuc sa ma retrag pe banda de urgenta el se baga pe banda in cauza sa ma depaseasca,moment in care avand era sa-l arunc in sant,norocul lu ca m-am mai uitat inca odata in oglina laterala si am avut timp sa fac manevra inversa.Individul a ramas fara carnet<sorry pentru el dar nu l-am pus eu sa se duka la politie mai ales ca era de vina si a mai proliferat si injurii la adresa mea si a incercat sa ma scoata de pe sosea facand manevre in fata mea> Asa ca mai intai, voi cei care poate sunteti motociclisti civilizati, incercati sa-i educati pe ai vostri, sa respectati regulile<caci starda nu e nici a noastra<cei cu auto> dar nici a voastra<cei cu motociclete> si dupa aia puteti sa va duceti sa cereti drepturi. P.S. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=21856&hl= si ceea ce am spus se pare ca e valabil si in afara tarii asteia...Aveti impresia ca voi sunteti zei si noi suntem muritori de rand...cand de fapt suntem doar niste oameni cu aceleasi drepturi si obligatii!
×
×
  • Creează nouă...