Sari la conținut

motoaddicted.atti

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de motoaddicted.atti

  1. Becurile in bord ramaneau aprinse si aveam lumini ,semnalizari .Daca nu ar fi facut contact cum trebuia atunci de ce cand era uscat ,nu ploua afara n-aveam nicio poblema ,doar cand a inceput ploaia a inceput sa mi se opreasca?
  2. Am verifica fisa de bujie si nu e fisurata si eu am izolato acu 2 ani la capat sa nu intre niciunde cumva apa .Daca aveti alta idee ce ar putea fi va rog sa imi spuneti !
  3. Mersi de sfat am sa verific si fisa de bujie .
  4. Salut , am si eu o mica poveste sa va impartasesc: In timp ce mergeam sa imi fac Verificarea Periodica la RAR a inceput ploaia ,dupa vreo 2 km de mers in ploaie motorul s-a oprit brusc, pana acu nu am mai patit asa ceva ,pana inainte sa inceapa ploaia parcursem 40 de km fara nici o problema .Dupa ce mi s-a oprit motorul am reusit sa il pornesc la a 3-a pedala , am mai parcus 1 km si iar s-a oprit ,asa a facut tot drumul pana am ajuns in oras ,bineinteles ca nu m-am mai dus la RAR ca nu avea rost ,mi-am sunat unchiul si a venit cu masina sa imi duca motorul acasa. Motocicleta e o Honda CRM (enduro) tin sa va reamintesc motocicleta pornea la a 3-a 4-a pedala dupa ce se oprea , acum cand e uscata merge constant fara intreruperi ,bateria sigur nu are nici o problema ca am verificat-o iar rolul ei e doar pentru semnalizari,claxon si far motocicleta porneste si fara baterie ,in opinia mea exista undeva un fir neizolat care in contact cu apa imi intrerupe curentul la motor .Va rog sa imi spuneti daca aveti idee cam de unde ar trebui sa incep sa verific instalatia sau ce alte componente pot face chestia asta (cdi,aprinderea,contactul .....) rog cei care au mai avut probleme asemanatoare sa imi spuna cum au rezolvat-o . Numai bine !
  5. DA asa e cum spui tu , eu deja modificarile la aerodinamica ,cauciucuri de strada si carenaj usor le-am facut si e inmatriculata de 3 ani ,doar chestia cea mai importanta cu pinioanele nu le stiam si nu le am facute .Multumesc mult pentru raspuns ! Mesaj completat Am sa ma uit sa vad numarul de dinti al pinioanelor si sa masor diametrul si apoi voi cauta pinioane opuse ca dimensiune celor care le am acu pe motor .Multumesc de raspuns ! Mesaj completat Am sa ma uit sa vad numarul de dinti al pinioanelor si sa masor diametrul si apoi voi cauta pinioane opuse ca dimensiune celor care le am acu pe motor .Multumesc de raspuns !
  6. Buna as vrea sa aflu de la voi niste modalitati prin care as putea mari viteza de deplasare al unui enduro (pentru ca motocicleta este de capacitate mica 80 de cm ,Honda Crm) eu ma gandeam sa fac asta pentru ca e destul de obositor sa te deplasezi pe distante lungi cu o viteza de 70/h .La ce m-a gandit eu pana acu inafara solutiei de a mari capacitatea cilindrica prin alezaj , ma gandeam sa pun un pinion mai mare la roata din spate ,stiu ca ii va scadea puterea ,dar ii va creste viteza de deplasare proportional cu turatiile motorului in treapta a 6-a ,mentionez ca primele 3 trepte de viteza sunt foarte scurte .Va rog nu vreau sa citesc raspunsuri de genu ,, cumparati un motor mai mare " pentru ca poate unii atat isi pot permite deocamdata .Voi ce parere aveti este bine sau imi va putea crea probleme la motor datorita solicitarii mecanice ?Multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...