Sari la conținut

Nebunul

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Nebunul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nebunul

    Casa Poporului

    Salut baieti Scuze pt iesirea de mai devreme dar credeti-ma ca nu e usor sa iti moara practic in brate un om. Mai ales ca era si de-al nostru iar eu de mai bine de 4 ani tot scriu tot felul de articole despre riscurile pe care le implica viteza excesiva. Casca baiatului acela era sparta in partea din fata, in dreptul mandibulei, chiar pe mijloc. Un HJC nu stiu ce model. Imediat ce am ajuns acolo au incercat cativa sa-i scoata casca dar eu nu i-am lasat. Judecand dupa volumul mare de singe pierdut si dupa faptul ca nu era nici o rana deschisa, era clar ca singerarea era la nivel cranian. O posibila fractura craniana iar fi provocat moartea in momentul incercarii de a-i scoate casca. Acelasi lucru si in legatura cu hematoamele de la nivel cervical. Scuze pt termeni dar cine mai stie cate ceva despre primul ajutor imi va da dreptate. In cateva zeci de secunde, timp in care i-am desfacut jacheta si cureaua castii a venit o tipa (in urma urletelor mele dupa cineva specializat) care a spus ca este personal medical si a verificat pulsul si reflexele la nivelul pupilei. Tipa asta a spus ca nu mai are rost sa incercam nimic. Din momentul acela si pana la venirea ambulantei eu nu am mai lasat pe nimeni sa se apropie de el. Mai ales ca venisera vreo doi idioti cu un aparat foto si se tot invarteau in jurul baiatului ala de parca erau la circ. Mai aveam putin si ii indesam undeva aparatul aluia. Ii cer scuze si lui pe aceasta cale. Cam asta a fost. Am incercat sa ii fac respiratie artificiala dar nu mai avea nici un rost. Abia pe urma am chemat politia.
  2. Nebunul

    Casa Poporului

    Scuze, am uitat ca vorbesc cu desteptii. Iertati-mi ignoranta. Tu bai desteptule, daca ai fost acolo ce mama dracului faceai, te scapasei pe tine si tescobeai in nas? Sau filmai de sub fustele mamei? Hai ca mi-a ajuns.
  3. Nebunul

    Casa Poporului

    Scuze, s-ar putea sa fi fost un Fireblade. Eu la doua ore dupa aceea inca mai tremuram, nici macar nu mai stiu cu cine am vorbit atunci. Abia dupa vreo ora am vazut ca inca mai aveam singe pe maini. Aveti grija mai oameni buni.
  4. Nebunul

    Casa Poporului

    Salut tuturor, baieti Sunt Cristian Stanescu, directorul Moto Life, si scriu de pe adresa unui amic pentru ca a mea se pare ca a fost stearsa de pe aici. Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asta, cu atat mai mult cu cat chiar eu am fost primul care a incercat sa ii acorde primul ajutor. Nu se mai putea face nimic insa. A avut o fractura craniana cred, desi atat bufnitura pe care am auzit-o (nu am vazut insa accidentul) nu a fost foarte mare. In cca 30 sec cat mi-a luat mie sa ajung langa el se formase deja in jurul capului o balta de singe de cca jumatate de metru patrat. Motocicleta - un CBR 600RR model nou - nu era cine stie ce avariata. Am senzatia ca in accident au fost implicate de fapt doua masini, dar nu stiu cum Dumnezeu s-a intamplat. Oricum una dintre cele doua masini a fugit de la locul accidentului - era o Dacia albastra. Ceea ce este cert insa este ca baiatul acela avea imediat inainte de impact cel putin 100 km/h. Dupa vreo 25 de min a ajuns si ambulanta, putin dupa ce au ajuns baietii de la brigada rutiera (cei de la moto, ca echipajele auto au mai intarziat vreo 10 minute). Daca puteti sa-mi spuneti si mie cine era baiatul, mi-ar fi de foarte mare ajutor. Va multumesc si aveti grija de voi fratilor ca pana nu treceti prin ce am trecut eu azi nu stiti de cat de putin atarna viata unui om. Inainte de toate aveti grija cu viteza prea mare - ea si neatentia omoara primele.
  5. Mai "Brigandule", tu nu cumva ai un alter ego numit Dan Nastase? Eu cel putin asa tin minte ca spunea Dobrescu. Sau o fi invers? Dupa ce v-ati porcait in ultimul hal cu comentariul din ultimul numar, macar stai usurel in banca ta si nu mai face pe gentlemanul (cu sau fara "engines") si nu te mai lua de alte nick-uri ale tale! Pe mine m-ati scarbit cu atitudinea de scandal din revista. Pana acum ma bucurau testele voastre, chit ca erau facute de nemti si nu de voi! De maine jur sa nu mai cumpar decat Evenimentul Zilei si sa mai uit numai la Pro TV - mizerii de acelasi calibru! Succes in continuare cu revista voastra "Univers MotoBalci"!
  6. Foarte frumos! Daca as fi stiut as fi venit si eu. Dar am inteles ca a fost in Piata Revolutiei sau asa ceva. Nu era mai bine daca ne intalneam cu totii pe undeva pe la Snagov sau la marginea orasului ca sa nu ne punem in cap sticletii sau sa nu semene a conspiratie?
  7. fara suparare dar pana citesc 38 de pagini o sa imbatranesc.
  8. Salutare Ma bag si eu... Dar pentru ce s-a demonstrat?
×
×
  • Creează nouă...