Sari la conținut

baraka

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de baraka

  1. Yeap. asta e, o sa fie doua stabilim detaliile la tel. Mesaj completat Ca sa nu mai deschid un alt topic o sa atasez aici o imagine cu configuratia buna la sincronizarea pinioanelor motor si culbutor atunci cand schimbi cureaua de distributie la Aprillia ETX 350. Sper sa ajaute pe altii avand in vedere ca acest model de moto nu are semne decat pe pinion , nu si pe carcasa sau in alt loc vizibil.
  2. E 19 mm latime, cu 86 dinti dreptunghici ( nu trapezoidali). da mai bine lasa-ma sa ajung in 2 sapt acasa sa o mai masor odata sa fiu sigur si o sa te sun cu siguranta sa iti comunic la micron. Sarbatori faine.
  3. Ar fi foarte fain . La 100 RON buc as vrea 2 bucati daca poti. Ajung acasa dupa 29 Dec, te pot suna si vin sa le iau eu nici o problema.
  4. Buna Si eu sunt posesor de ETX 350 de un an si ceva. Aprob ele scrise mai sus, Am folosit-o strict off road, desii era in stare perfecta optic cand am luat-o (adusa din italia) acum are ghidonul inlocuit, semnalizatoare noi, zgarieruri cat cuprinde. E foarte docila si suficient de puternica( pentru mine), mi-a placut cuplul jos si ...ca e silentioasa. Asta pana am turtit toba un pic. da tot abia o auzi la relanti de la 300 m. In padure asta e perfect, am suprins de multe ori animalele salbatice de aproape iar cainii de la stane isi dadeau seama ca am trecut prea tarziu sa imi sara in fata. Totusi desii ma antrenez pentru asta e prea grea cu cele 170 de kile ale ai mai ales ca ma dau numai singur. Pe pantele abrupte sau daca cad in transee (pe dealurile din zona mea Mures-Sovata sunt destul de multe ramanse din al doile razboi) ma cacaresc 10 minute sa o scot. Si bineinteles ca asta se intampla la sfarsitul zilei cand oricum esti terminat si mai ai 30 km pana acasa. Oricum m-a invatat multe si mai alea ca drumul fie el si macadam e PLICTISITOR. Tocmai mi-s-a rupt si mie cureaua de distributie presupun pentru ca s-a incalzit excesiv ultima data cand am intrat intr-o mlastina din care nu am mai iesit decat tras cu masina..long story ..dar am frecat-o mult (crengi sub roti, bolovani..) Draga de ea pornea de fiecare data de la buton desii mai avea 10 cm pana la filtrul de aer de sub sea. E prima mea moto dar nu am crezut ca poate sa mearga ata de mult imersata fara sa se caleze.. mai am de invatat o groza despre asta, nu am avut pe nimeni sa ma invete inca. Oricum am gasit 2 curele in Bucuresti , o sa le iau undeva dupa Craciun. Cu restul pieselor e greu sper ca ceilanti posesori sa isi dezvaluie sursele. Nu am avut alte probleme dar daca or fi nu vreau sa pierd o vara pentru un ambreiaj. Mai caut placute de frana spate o sa le dau jos si o sa fac turul magazinelor sa vad dac ase potrivesc de la alt model.
×
×
  • Creează nouă...