Sari la conținut

Nahkri

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nahkri

  1. Nahkri

    Kawasaki EN500

    E carait metalic,dar cum am specificat,apare doar cind sint nevoit sa tin butonul de pornire mai mult timp. La inceput se aude normal cum invirte motorul,dupa care se aude un carait,las butonu citeva secunde,il apas, iar se aude normal cum il invirte citeva ture dupa care iar carait. In restul cazurilor motorul porneste,la scurt timp dupa apasarea butonului,asa ca nu ajunge sa-l invirta suficient de mult sa apara caraitul.
  2. Nahkri

    Kawasaki EN500

    Am inteles,mersi de info.
  3. Nahkri

    Kawasaki EN500

    La 1 En 500 din 92,cind tin apasat mai mult butonul de pornire(de ex. la prima pornire dupa iernat,cind a pornit mai greu)la 1 moment dat se aude ca 1 carait,sa fie oare ceva probleme cu bendixul? Are cineva idee cam cit ar costa 1?
  4. De acord,doar ca e mai greu sa gasesti cu carte de service.
  5. Ma tenteaza sa cumpar 1 Burgman de 650 si as vrea sa stiu,cum sta modelul cu fiabilitatea in timp ?ca din ce am vazut pe piatza,modelele mai accesibile ca pretz sint cele din 2003-2004 aduse din Italia si toate au sub 40.000 de km ceea ce pt 1 motor de 8 ani,dintr-o tara cu sezon moto lung,ma indoiesc sa fie adevarat. M-a pus pe ginduri ceea ce am citit pe burgman usa,legat de cureaua de la cvt,care desi e garantata pe viatza are tendinta sa cedeze si daca se duce costa f mult schimbarea ei.
  6. Apropo la cvt-urile astea de pe scooter curelele alea se misca in functie de turatie motorului sau in funct de viteza . Ca eu faceam analogie cu o cutie manuala unde cind urci un deal tii motoru turat intr-o viteza inferioara si mi-era ca daca scot limitarea se apuca cvt sa mute cureau cind eu urc dealu si-mi reduce turatia,ca limitatoru am observat ca tine motoru mai turat.
  7. Vreau sa scot limitatoru de pe un Sachs Sx1 50cmc in 2T,din ce zice importarul ar avea limitare doar pe variator. Intrebare ar fi,daca scot limitatorul de pa variator,o sa mai traga bine la deal?Ca am auzit 2 pareri unii zic ca nu se modifica demaraju si cum trage motoru,altii zic ca demareaza mai greu si nu mai trage asa de bine.
  8. Nahkri

    ID-uri de messenger

    Da la ce tii motocicleta in casa?inteleg ca iti plac motocicletele,da totusi so tii in casa...
×
×
  • Creează nouă...