Sari la conținut

fatih

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de fatih

  1. Tocmai m-a sunat nevasta-mea sa imi spuna ca pe A1, intre iesirea Ciorogirla si Centura, pe sensul de mers catre Bucuresti, erau doua masini lovite si o motocicleta destul de sifonata, "o sportiva". Pe rider tocmai il luase salvarea.

     

    Stie cineva mai multe?

  2. Salutare,

    Daca este cineva interesat, as vrea sa schimb un ghidon inalt (semi-ape hanger as zice) montat pe un dragstar de 650 cu unul normal, standard sau custom dar de inaltime normala.
    As pune si o poza dar ma uit de 5 min si nu vad nicio optiune in sensul asta. Interesatilor le pot trimite prin e-mail.

     

    florin.dumbrava@gmail.com

    0745 022 398

  3. Hei, Pantera, am citit topicul asta (aproape) de la cap la coada si marturisesc ca ma bucur sa te vad tastand! Chiar daca nu ne stim live esti o sora motociclista si asta-i tot ce conteaza. Prea multi ne mor, de fapt unul murit sambata trecuta (Ionut Stefanescu, care imi era coleg si prieten) si imi este mai mult decat de ajuns.

    Rock on, ride your busa, ride your dreams!

  4. Eram in autobuz, chiar langa geam in spate cu sotia. Ea a vazut toata scena. Nu a apucat sa-mi spuna ce si cum; s-a petrecut totul f repede. A venit cu viteza f mare fix in nr de inmatriculare al autobuzului. Nu a franat nici o secunda. Am sunat la 112 pana sa opreasca autobuzul. Geamul a cazut in urma impactului. Am stat cu baiatul pana l-a ridicat Smurd(B 87 ZLF / Suzuki GSR 600 negru aproape nou). Era constient si daca nu are ceva leziuni interne si probleme la vertebre pot sa zic ca are zile. Nu pot sa-mi dau seama cum a scapat asa usor, impactul fiind f violent si frontal. Practic s-a lipit de autobuz, intai motorul, apoi el. Daca era o masina mica, motorul trecea lejer pe locurile din spate si el era fara cap sau cu gatul ramas printre boxe.

     

     

    El tot nu intelegea ce s-a intamplat si tot vroia sa se ridice, dar nici nu putea, nici nu l-am lasat sa se miste pana nu vine Smurd.

    Echipament doar casca si manusi, restul sportiv de vara. Nu era singur, mai era cineva cu el cu o alta motocicleta care depasise autobuzul. Zambetul tamp al tovarasului sau este din cauza socului, sunt sigur, dar sper sa nu mai ia alti tovarasi "la joaca" cel putin sezonul asta.

     

     

    In concluzie:

    1. MULTA sanatate si sa puna o lumanare la biserica de Sf Marie multi ani de acum incolo. Cineva acolo sus il iubeste.

    2. Smurd-ul a fost extrem de prompt. Bagati aia 2% din venituri la smurd. Ei sunt ingerii nostri din oase si carne. Cineva de la SMURD cand l-a vazut prima data i-a zis: "Esti baiat mare! O sa traiesti ! ... sa apuci sa inveti ceva din asta..."

    3. Purtati echipament complet si mai ales purtati in gand pe cei dragi de fiecare data cand va suiti pe motor. E cel mai bun echipament de protectie de fiecare data cand va ia valul de adrenalina.

    4. Si ca tot vorbeam de cei dragi... Azi am venit pe bicicleta la servici, fiindca sotia mea a fost in stare de soc toata seara si m-a rugat sa las cheile de la motor pe frigider macar dimineata asta. Multumesc inculpatului pentru toata morala pe care mi-a facut-o sotia, mama, etc. legata de prostia ta si a prietenului tau.

    5. " Prietenii de pe SBZ te vor intelege,aprecia si respecta in continuare. Acest comportament reiese in iesirile cu prietenii.Care merge mai tare? Care merge mai spectaculos? Care risca mai mult?

    Cand un coleg cade,toti sar in jurul lui si se vaita cand de fapt subconstientul iti spune: este varza.nu a mers bine.eu merg mult mai bine decat el.Acum stie si el treaba asta.Am castigat. Ambulanta (nu) a intarziat. Nu e ok sa gandesc ca am castigat,... dar am castigat. " Quote dela un prieten drag si un om mare, Oresti.

     

     

    Wow! ce-ar mai fi de zis? Target fixation... ditamai target, autobuzul. Ce naiba, de asta chiar nu se poate spune ca "a tasnit si i-a taiat fata"

  5. dosar penal i-a deschis deja politia, stai linistit. Asigurarea lui va plati ce trebuie sa plateasca pentru motocicleta. Ce iti mai ramane tie de facut este sa te constitui parte civila in procesul penal (daca nu te-au intrebat inca politistii de asta, trebuie sa le-o spui tu) daca ai cheltuieli cu spitalizarea, daca pierzi bani pentru ca nu poti munci etc. Chestia asta se numeste daune morale si vinovatul trebuie sa plateasca.

  6. Chiar sunt curios cum evolueaza cazu'. Daca se magaresc militienii si incearca sa te scoata pe tine vinovat ii faci aluia care ti-a taiat fata plangere penala. Evident ca asta nu o sa rezolve nimic dar ii baga pe aia in priza si vor reevalua situatia iar tu vei avea ocazia sa aduci niste martori - pasagera si noi vreo cativa, care culmea, eram prin zona si am vazut toata tarasenia. Odata cu plangerea te mai constitui si parte civila cu pagubele motorului.

  7. Sighisoara Agnita. Suprafata variaza foarte mult, schimbandu-se o data la cativa km. merge de la verde la galben cu nuante portocalii prin anumite sate. Eu spun ca se poate pune un galben de la cap la coada, ca medie. Majoritatea portiunii este oricum de galben. Moto standard.

     

    Cam la fel de la Agnita pana la Cincu. De acolo la Voila e verde chiar plin.

     

    Drumul este frumos, printre dealuri, si destul de putin circular. Biserici evenghelice fortificate la greu + una in stil romanic la Cincu care chiar merita (daca gasiti ghidul).

     

    Completez cele de mai sus cu drumul Agnita - Sibiu (DJ 106). Este verde plin, refacut de curand. La fel serpuieste prin sate sasesti, cu biserici fortificate. Da in A1 (centura de autostrada a Sibiului) sau se continua pana in Sibiu.

     

    Este si o alternativa, in prezent, la DN 14 Sibiu Medias, care este in lucru acum

  8. poate nu era nici beat si nici nu a incercat sa fuga de politie. Poate a fost surprins, poate a facut target fixation, poate s-a infipt in acceleratie si a ramas blocat asa.

  9. Completez post-ul anterior cu o avertizare: daca puteti ocoli Sibiu - Medias - Sighisoara faceti-o! (DN 14). Se lucreaza pe intreaga lungime, destul de dezorganizat. E plin de denivelari, semafoare si zone cu "prioritate fata de/pentru circulatia din sens invers". E plin de soferi nesimtiti (tre' s-o recunosc, desi sunt din zona si eu) care nu respecta semafoarele si indicatoarele si iti taie fata.

    Si mai grav, in Slimnic azi m-am trezit ca nu am aderenta pe franare, incepuse sa ploua dar cu toate astea nu era normal sa am aderenta zero. Am oprit si am coborat, din cauza nenumaratelor camioane si buldozere se facuse o mazga uleioasa pe drum, te puteai da ca pe gheata. Horror!

  10. Ca sa fie misterul si mai adanc, am verificat planeitatea discurilor si sunt ok, au o abatere f mica, normal nu ar fi sa dea pulsatiile si impiedicarile astea. Aveti idee, se poate face co centrare a discurilor, exista dispozitive/meseriasi pt asta?

  11. Salutare, nu stiu daca s-a mai discutat: horneta mea la franare la viteze mici, cand strang constant maneta incepe sa se impiedice usor, are o pulsatie, o simt si in maneta, si de aia o banuiesc a fi de la discuri. A mai patit cineva asa ceva?

    Mentionez ca rulmentul de jug a fost strans, deci nu e de acolo.

  12. salut,

    multumesc de ganduri. o sa stau de capul lui sa urmeze recuperarea

     

    motorul se deplasa spre cheia in timp ce duba circula pe sens invers. la un moment duba da semnal stanga si ...inteleg ca mototristul il vede pe sofer cum se uita in stanga dar uita sa intoarca capul si spre dreapta, directie din care venea motoreta.

     

    Motocicleta este supusa expertizei, asa se face cu orice vehicul implicat in accident cu victime, sau asa ar trebui sa se faca. POlitistii ar trebui sa iti spuna cand se face expertiza si cand e gata.

     

    Nu pricep cum s-a intamplat accidentul, daca duba venea din sens invers in ce parte sa se fi uitat soferul? Ca doar motorul venea din fata... - mai degraba ar fi logic ca duba sa fi iesit de pe un drum laturalnic. In fine, subscriu la faza cu martorii, trebuie sa fie 2-3 "care au vazut faza". Puteti conta si pe mine la o adica, dati PM. Declaratiile trebuie sincronizate perfect.

  13. Da, am pus intrebarea si pe sectiunea regionala, Buzau, si cativa oameni de treaba mi-au si raspuns. Nu e reparat drumul de la Sarata Monteoru la Tisau, "G-ul", cum de altfel era si de asteptat. Ma uitasem si eu pe net si vazusem chestia aia cu licitatia, vai de steaua noastra cate de-astea licitate si nefacute am vazut. Am fost sfatuit sa o iau de la Mizil spre Jugureni pe 100H si asa am sa fac. Daca oi avea timp la intoarcere o sa intru de proba si pe cel catre Sarata Monteoru. In orice caz la intoarcere raportez.

  14. Salutare,

     

    Vineri trebuie sa ajung la Hales (com Tisau, jud Buzau). Ma gandeam sa o iau de la Ploiesti pe DN 1B spre Mizil apoi spre Merei, Sarata Monteoru, si mai departe spre Tisau pe DJ 203G.

    Ma intereseaza in special portiunea Sarata Monteoru Tisau, pe acest DJ, care este starea drumului? A fost reparat de curand sau e praf? Pe harta nu apare.

    Multumesc!

  15. un motor de viteza rosu, nu am reusit sa vad marca sau nr pentru ca eram in coloana de masini. Erau politisti care masurau locul, pe la 18.20. Cum s-a scris si mai sus, o masina gri, vw polo parca. Sper ca omul cu motorul sa fie ok!

×
×
  • Creează nouă...