Sari la conținut

fatih

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    flo_2_flo

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar Classic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Savage, Honda Hornet

fatih's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Supeeer! Ma bucur! Da un semn când vii către București, bem un suc.
  2. Riderul e in regula, am vorbit, va pleca din spital pe picioarele lui. Accident clasic: loganul a virat stanga fara sa vada ca motocicleta venea din fata. Una peste alta, a fost un eveniment cu noroc.
  3. Fain, bun, cu efect ambele posturi. Bravo, si la mai mare!
  4. off topic: ce retard de ziarist scrie "motociclu"? Parc-am fi in 1907 ...
  5. Tocmai m-a sunat nevasta-mea sa imi spuna ca pe A1, intre iesirea Ciorogirla si Centura, pe sensul de mers catre Bucuresti, erau doua masini lovite si o motocicleta destul de sifonata, "o sportiva". Pe rider tocmai il luase salvarea. Stie cineva mai multe?
  6. fatih

    Yamaha Dragstar

    Salutare, Daca este cineva interesat, as vrea sa schimb un ghidon inalt (semi-ape hanger as zice) montat pe un dragstar de 650 cu unul normal, standard sau custom dar de inaltime normala. As pune si o poza dar ma uit de 5 min si nu vad nicio optiune in sensul asta. Interesatilor le pot trimite prin e-mail. florin.dumbrava@gmail.com 0745 022 398
  7. fatih

    Accident Ghencea

    naspa. frig, maini amortite, reflexe la fel. sper ca bikerul e ok
  8. Hei, Pantera, am citit topicul asta (aproape) de la cap la coada si marturisesc ca ma bucur sa te vad tastand! Chiar daca nu ne stim live esti o sora motociclista si asta-i tot ce conteaza. Prea multi ne mor, de fapt unul murit sambata trecuta (Ionut Stefanescu, care imi era coleg si prieten) si imi este mai mult decat de ajuns. Rock on, ride your busa, ride your dreams!
  9. fatih

    accident botosani

    moarte mistretarului oricum, sa se dea o lege, ceva, animalele salbatice sa aiba RCA!
  10. Wow! ce-ar mai fi de zis? Target fixation... ditamai target, autobuzul. Ce naiba, de asta chiar nu se poate spune ca "a tasnit si i-a taiat fata"
  11. dosar penal i-a deschis deja politia, stai linistit. Asigurarea lui va plati ce trebuie sa plateasca pentru motocicleta. Ce iti mai ramane tie de facut este sa te constitui parte civila in procesul penal (daca nu te-au intrebat inca politistii de asta, trebuie sa le-o spui tu) daca ai cheltuieli cu spitalizarea, daca pierzi bani pentru ca nu poti munci etc. Chestia asta se numeste daune morale si vinovatul trebuie sa plateasca.
  12. Chiar sunt curios cum evolueaza cazu'. Daca se magaresc militienii si incearca sa te scoata pe tine vinovat ii faci aluia care ti-a taiat fata plangere penala. Evident ca asta nu o sa rezolve nimic dar ii baga pe aia in priza si vor reevalua situatia iar tu vei avea ocazia sa aduci niste martori - pasagera si noi vreo cativa, care culmea, eram prin zona si am vazut toata tarasenia. Odata cu plangerea te mai constitui si parte civila cu pagubele motorului.
  13. Completez cele de mai sus cu drumul Agnita - Sibiu (DJ 106). Este verde plin, refacut de curand. La fel serpuieste prin sate sasesti, cu biserici fortificate. Da in A1 (centura de autostrada a Sibiului) sau se continua pana in Sibiu. Este si o alternativa, in prezent, la DN 14 Sibiu Medias, care este in lucru acum
  14. fatih

    Accident Cluj

    poate nu era nici beat si nici nu a incercat sa fuga de politie. Poate a fost surprins, poate a facut target fixation, poate s-a infipt in acceleratie si a ramas blocat asa.
  15. vreo idee, cam cat costa discurile? An fabr. 2006
×
×
  • Creează nouă...