Sari la conținut

radu_buss

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de radu_buss

  1. Chiar e ok. Redirectioneaza foarte bine aerul peste mine, dar doar daca sunt lipt de rezervor cu pieptul. Daca stau drept, maxim 160 rezist. E destul de lat si e aproape drept(vertical). Cel de la Puig poate e mai ascutit si mai inclinat. Nu stiu, zic si eu. Uite inca o poza mai de aproape (dar varianta transparenta, ca am bagat-o la iernat si nu pot sa fac poza):
  2. Cred ca am mai postat deja despre parbriz, dar nu conteaza... Eu am un parbriz de la Ermax de care sunt foarte multumit. Daca ma aplec pe rezervor pot sa merg tare fara probleme. Am mers 238 maxim. Singura problema a fost ca se reflectau pozitiile in el si noaptea era cam deranjant, dar am vopsit partea de sus a farului si acum e totul in regula. Asa arata.
  3. Salut, Eu am avut xenon si l-am scos pana la urma. Imi facea niste probleme la pornire. Trebuia sa pun contactul de cateva ori ca sa pot porni motorul. Cineva aici pe forum mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la xenon ca a avut si el probleme. Dupa care mi s-a ars becul la xenon intr-un drum la Tg. Mures si a trebuit sa vin fara far duminica seara de la Brasov la Bucuresti pe DN1 si nu a fost fun deloc. Daca aveam bec normal il schimbam in benzinarie. Ala a fost momentul in care am decis sa-l dau jos si sa pun bec normal si de atunci nu am mai avut probleme cu pornirea.. Acum mi se pare mai bine. La becul normal, atunci cand dai flash, se aprind ambele filamente si vezi mult mai bine. Vezi si aproape si in departare. La xenon doar se ridica si nu vezi nimic la 2-3 metri.
  4. Si eu am aceeasi problema cu cablul de ambreiaj. Inca nu s-a rupt, dar camasa este roasa destul de rau. Am tot ingrosat-o cu diverse mansoane de mai multe ori pana acum. Pana la urma nu l-am mai prins in inel deloc pentru ca mai rau taia cablul. Liber mi se pare ca sta mai lejer cablul.
  5. Eu am un parbriz de la Ermax pe care l-am luat de la Kawa Motors acum multi ani. Asa arata.
  6. Si eu mi-am pus Michelin Power Pure si sunt foarte multumit si sunt deja al doilea an cu ele (cam 10 000km)
  7. Vezi ca ai More Reply Options si de acolo poti sa atasezi fisiere. Eu folosesc Google+ Photos(face auto backup la pozele de pe telefon) sau Facebook si iau dupa aia linkul pozei si pun in post.
  8. Eu mi-am luat de la Kawa Motors. Dar nu stiu daca mai au pe stoc. Tin minte ca mai aveau unul. Uite asa arata:
  9. Salut, Eu le-am luat de la Kawa Motors (e in Buc pe Trafic Greu in complexul Sfera) si parbrizul si pintenul. Pinten stiu sigur ca mai au, parbriz s-ar putea sa nu aibe pe stoc, dar pot sa iti aduca. Am gasit la ei pe site: http://www.kawamotors.ro/ermax-parbriz-dark-black-gsr-600.html http://www.kawamotors.ro/ermax-pinten-gsr-600-06-gri-metal.html
  10. Salut, La baterie nu stiu ce sa zic. Eu mi-am luat cauciucuri Michelin Power Pure si sunt foarte multumit de ele. (Bine... le si compar cu Bridgestone-urile cu care a venit motoreta, care erau praf.) Sunt dual compound: mai tare pe centru si mai moi in lateral. Am deja 1 an si 5000km cu ele si se tin bine, in conditiile unui mers normal, mai mult in oras, fara burnout-uri si alte fite. Eu unul nu sunt fan al cauciucurilor mai mari pe spate. Poate doar daca schimbi si janta si pui una mai lata. Pe janta originala, daca pui 190 nu cred ca faci nici o treaba si din punct de vedere vizual si al performantelor.
  11. Nu am modificat deloc farul. Am pus kit xenon fara lupa. Si se vede foarte bine. La urmatoarea revizie, adica peste vreo 2000km poate o sa incerc sa pun la loc becul original sa vad daca mai face la fel.
  12. Si mie imi face la fel. Nu incarca pompa de benzina din prima, dar eu cred ca nu are nici o legatura cu xenonul. Amicul cu celalat GSR, cu care am facut 50/50 kitul de xenon nu a avut problema asta. Parerea mea e ca nu mai citeste ca-lumea chip-ul din cheie si de aceea face asa. Pentru ca pui contactul si nu se stinge becul FI(fuel injection) si din cate am citit pe net face asa cand nu mai citeste chip-ul din cheie. La fel imi facea si la masina cand am avut probleme cu contactul. Cand montezi xenonul trebuie sa dai jos plasticul de deasupra contactului care are integrat si senzorul chipului. Eu presupun ca nu se mai aseaza bine pe pozitie si de-aia face figuri. L-am demontat si remontat de 5 ori pana acum si tot asa face. Pana la urma m-am obisnuit.
  13. La fel am facut si eu. Am luat un set de masina impreuna cu un prieten. Asta pentru ca nu mai aveau de moto. L-am gasit pe net la o mica cautare pe prietenul Googule. Diferenta dintre cele de masina si cele moto este dimensiunea balastierei. La moto e mult mai mica si poti sa o ascunzi mai usor. Eu am montat-o singur si a incaput balastiera mare sub semnalul din stanga fata, sub carena. M-am chinuit un pic cu montatul frumos dar pana la urma am reusit. Singura problema e ca trebuie demontat contactul ca sa scozi carena respectiva si trebuie facut cu grija. Mie de la mult montat si demontat(xenon, schimbat filtru de aer etc.), cateodata nu-mi citeste chipul din cheie si trebuie sa scot si sa pun contactul sau sa dau de butonul rosu de pornire pana o ia. Eu am parbriz de la Ermax si exact cum zicea si Legnakrad, mi-am pus izolirband in partea de sus a farului si e ok.
  14. Nu stiu cum e varianta cu lupa. Eu mi-am pus doar becul si merge foarte bine. Pui bec H4 si e belea. Se dau imediat masinile din fata ta daca le dai un flash. PS: Da-ti mesaj aici daca faceti vreo iesire a GSR-istilor, poate vin si eu daca sunt prin zona.
×
×
  • Creează nouă...