Sari la conținut

sz_arthoor

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sz_arthoor

  1. As vrea si eu sa-i vopsesc jentile la speedfight-ul meu... Momentan sunt de culoare gri inchis (din fabrica) si vreau sa le fac in alb. Cam care sunt etapele pt o astfel de treaba?

     

    PS: Daca are cineva o toba sport pt Speedfight 1 de 49cc... ofer 2 mil.

     

    Bafta! :yikes:

  2. Si eu am un Speedfight2. Si la fel ca tine nu pot sa il ridic pe o roata decat cu picioarele pe scaritele de pasager. Din cate am inteles costa in jur de 350E modificarea(toba+kit).

     

    Si daca mi-as schimba doar toba ar avea vreun efect simtitor?

  3. ma intreb si eu ce i-as putea face scuterului meu (peugeot speedfight 1) sa aiba acceleratie mai grozava? ca top speed, cel mai mult mi-a aratat vitezometrul 100 km/h, dar nu cred ca mi-a aratat bine. dar as vrea sa-i fac ceva sa aiba demaraj mai bun sa se poata face si wheelie cu el. am incercat sa ma ridic pe o roata cu el si chiar mi-a reusit, dar numai daca stau cu picioarele pe suporurile pt pasager si ma ridic in picioare... dar nu am reusit sa-l mentin mult. scuterul este din 2000, 49cc (cel de la care l-am luat mi-a zis k are kit de 80cc, dar eu nu-l cred, iar de uitat nu m-am uitat sa ma conving) :ok: si nu are nimic schimbat la el, ma refer la toba, filtru, carb sau alte cele...

     

    bafta tuturor!!!

  4. Pretul unei modificari la scuter nu este unul standard; poti cheltui de la cateva zeci de euro pana la cateva mii (cum s-a mai spus)... Stii cum ii, poti baga bani in el cat vrei, k intotdeauna se mai poate imbunatatii ceva la el.

     

    Numai bine !!!

  5. Am si eu un Speedfight1 dar e de 80cc; dupa cum am citit pe net, are o greutate de 95 kg. Precizez ca nu e limitat si de aceea am prins o singura data 100km/h (chiar la inceput cand l-am luat) dar deobicei nu circul cu mai mult de 80 in oras. :drink:

     

    Numai bine !!!

  6. Eu sunt pentru Peugeot, pt ca mi-am achizitionat recent si eu un Speedfight1 cu motor de 80cc de 8 CP :drink: si sunt fff multumit de el. Cel mult am prins 100km/h cu el dar numai o singura data (cand am incercat si eu cat merge :baldy: ).

     

    Parerea mea e ca scuterul e mai avantajos in oras avand in vedere k e mai micutz si nu esti preocupat de schimbarea vitezelor, dar si din cauza consumului redus (defapt la al meu nu-i chiar asa redus :crack: ). Dar eu inca nu am varsta necesara pt un motor mai mare.

     

    Aaa....am uitat sa mentionez k eu am 16 ani si am de la 12 ani motoreta :( .

    Am inceput cu moped (pe care l-am avut timp de 1 an), un Honda Tact 30 (l-am avut 3 ani), iar acum, de 2 saptamani am un speedfight. Tzin sa va zic, ca nu am cazut niciodata cu ele.

     

    Sper ca va place scuteru' !!! Numai bine ! :laugh:

    post-6000-1120554873_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...