Sari la conținut

sz_arthoor

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sz_arthoor

  1. As vrea si eu sa-i vopsesc jentile la speedfight-ul meu... Momentan sunt de culoare gri inchis (din fabrica) si vreau sa le fac in alb. Cam care sunt etapele pt o astfel de treaba? PS: Daca are cineva o toba sport pt Speedfight 1 de 49cc... ofer 2 mil. Bafta!
  2. Si daca mi-as schimba doar toba ar avea vreun efect simtitor?
  3. ma intreb si eu ce i-as putea face scuterului meu (peugeot speedfight 1) sa aiba acceleratie mai grozava? ca top speed, cel mai mult mi-a aratat vitezometrul 100 km/h, dar nu cred ca mi-a aratat bine. dar as vrea sa-i fac ceva sa aiba demaraj mai bun sa se poata face si wheelie cu el. am incercat sa ma ridic pe o roata cu el si chiar mi-a reusit, dar numai daca stau cu picioarele pe suporurile pt pasager si ma ridic in picioare... dar nu am reusit sa-l mentin mult. scuterul este din 2000, 49cc (cel de la care l-am luat mi-a zis k are kit de 80cc, dar eu nu-l cred, iar de uitat nu m-am uitat sa ma conving) si nu are nimic schimbat la el, ma refer la toba, filtru, carb sau alte cele... bafta tuturor!!!
  4. Pretul unei modificari la scuter nu este unul standard; poti cheltui de la cateva zeci de euro pana la cateva mii (cum s-a mai spus)... Stii cum ii, poti baga bani in el cat vrei, k intotdeauna se mai poate imbunatatii ceva la el. Numai bine !!!
  5. Nici mie nu-mi place designul.... parca-i o jucarie si e cam micutz. I like big bikes
  6. Am si eu un Speedfight1 dar e de 80cc; dupa cum am citit pe net, are o greutate de 95 kg. Precizez ca nu e limitat si de aceea am prins o singura data 100km/h (chiar la inceput cand l-am luat) dar deobicei nu circul cu mai mult de 80 in oras. Numai bine !!!
  7. Eu sunt pentru Peugeot, pt ca mi-am achizitionat recent si eu un Speedfight1 cu motor de 80cc de 8 CP si sunt fff multumit de el. Cel mult am prins 100km/h cu el dar numai o singura data (cand am incercat si eu cat merge ). Parerea mea e ca scuterul e mai avantajos in oras avand in vedere k e mai micutz si nu esti preocupat de schimbarea vitezelor, dar si din cauza consumului redus (defapt la al meu nu-i chiar asa redus ). Dar eu inca nu am varsta necesara pt un motor mai mare. Aaa....am uitat sa mentionez k eu am 16 ani si am de la 12 ani motoreta . Am inceput cu moped (pe care l-am avut timp de 1 an), un Honda Tact 30 (l-am avut 3 ani), iar acum, de 2 saptamani am un speedfight. Tzin sa va zic, ca nu am cazut niciodata cu ele. Sper ca va place scuteru' !!! Numai bine !
×
×
  • Creează nouă...