Sari la conținut

Znyeckov

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Znyeckov

  1. Nu trebe date jos carburatoarele! Iti trebe rabdare si poti rezolva chiar si de unul singur!
  2. Dupa ce am scris prima postare si am primit raspuns la intrebare am fugit la atelier si am incercat cum am mentionat ma sus . Inainte de a intreba pe forum n-am facut treaba asta!
  3. Revin. Am ridicat mobre cu un cric in asa fel incat sa fie razamata pe picior. Asa nu era toata greutatea motocicletei pe galeriici pe picior si o roata. Apoi am schimbat cu cealalta roata si nu s-au indoit galeriile. Insa am o alta problema. Mi-am luat o toba sport de pe un hornet din 2003 si am constatat ca pe modelul meu (2000) nu se potriveste. Daca ati mai patit care la fel in curios cu ati rezolvat situatia.
  4. Ms de raspuns. Acuma o sa incerc sa vad daca se indoaie sau nu. Voi incerca sa ii ridic fata si apoi spatele separat.
  5. Salutare! Ce parere aveti galeriile o sa tina motocicleta dace bag un cric sub motocicleta ca sa o ridic? Ati mai facut careva asa ceva?
  6. Inca nu se stie ce va fi la anul, insa daca nu se mai da traseul nu te mai programeaza nici la poligon. Cel putin in Bistrita asa e. Azi am fost la prefectura sa vad cum sta treaba.
  7. Am o intrebare, poate pentru unii chiar li se pare banala, dar totusi. Cand schimbi uleiul si te uiti pe joja la ce nivel esti, moto sta inclinat sau trebe sa fie dreapta?
  8. Pentru modelul 98-02 nu se potriveste? Ce ar mai trebui modificat? M-ar interesa si pe mine o toba sport.
  9. Surub mai gros nu poti pune pentru ca nu intra, eventual de o duritate mai mare. Eu sper ca NU va trebui sa reziste la impact. Cele bune
  10. Saptamana asta le-am primit de la userul Kristy. 110 lei. Om serios cu produse exact ca in poze...
  11. Salutare. Am nevoie de o informatie. Mi s-a rupt cablul care trage inapoi maneta de acceleratie, arata ca si cel de acceleratie, a mai schimbat careva dintre voi asa ceva? Daca da, de unde l-ati comandat? Vine separat sau impreuna cu cablul de acceleratie?
  12. mersi. am rezolvat deja. era furtunul de vina... acea conducta iese in partea dreapta pe la mijlocul rezervorului, e deajuns sa ridici putin de rezervor si poti scoate deja furtunul de pe rez.
  13. Vi sa mai infundat la careva scurgerea aia din jurul capacului de la rezervor? stiti careva cat de lunga e acea scurgere?
  14. spunei-mi un service in mures unde se echilibreaza roti moto. ms
  15. Si eu vreu sa le echilibrez dar la noi in oras nu e posibil... nu e nicaieri axul acela de care se prinde roata... Si ma intrebam daca merita sa fac vreo 200 km pentru echilibrat?
  16. Umbla careva dintre voi cu cauciucuri neechilibrate?
  17. Znyeckov

    Util

    Unde este in Cluj service care se ocupa cu schimbarea/ montarea cauciucurilor cu echilibrare? Ms
  18. Nu-i mai usor sa impingi motocicleta inainte sau inapoi cat e necesar ?
  19. Un pret pe setul conti sport attack 180/55/17 si pe michelin pilot road de acelasi dimensinue. daca poti trimie pe mail szili_87@yahoo.com ms

  20. Am vazut in pozele puse de Adolf_ss nu are aripa spate... Am mai vazut si la altii. Nu va arunca mizerie e telescop?
  21. Salutare. In weekend mi-am schimbat kitul de lant, am intins lantul in asa fel incat sa aiba jocul de 3-4 cm, si cand invart de roata vad ca lantul se intinde foarte tare fara sa aiba jocul care i-am lasat? Credeti ca e lantul prea uzat(intins)? Mentionez ca nu am luat kitul de lant nou. Pinioanele arata bine lantul nu e gripat...
  22. Salutare. Am si eu o intrebare... la voi cand porneste ventilatorul, acul de la temperatura apei in ce zona e? La mine porneste numai cand ajunge la ultime liniuta cea din fata liniei rosii....
  23. Ati scos careva din ghidonul original de horent filetul ala de care se prind capetele de ghidon? M-am chinuit destul de mult si nu am reusit. Daca nu am alte alternative tau ghidonul cu flexu` si-l scot asa...
  24. Nu se oate selecta modelul 2000 ii numa din 2003 in sus...
×
×
  • Creează nouă...