Sari la conținut

Znyeckov

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Znyeckov

  1. Salut. tocmai am observat ca am cablu de acceleratie aproape rupt. Mai exact se tine in 3 lite parca. A schimbat careva cablu de acceleratie, cel de tur? Trebuiesc date jos carburatoarele?

    Nu trebe date jos carburatoarele! Iti trebe rabdare si poti rezolva chiar si de unul singur!

  2. Daca ai mai facut miscarea cu suspendarea motorului pe galerii de ce ai mai intrebat aici?!de plictiseala?

    Du-te la un atelier specializat de esapamente si te rezolva aia!

    Dupa ce am scris prima postare si am primit raspuns la intrebare am fugit la atelier si am incercat cum am mentionat ma sus . Inainte de a intreba pe forum n-am facut treaba asta!

  3. Revin. Am ridicat mobre cu un cric in asa fel incat sa fie razamata pe picior. Asa nu era toata greutatea motocicletei pe galeriici pe picior si o roata. Apoi am schimbat cu cealalta roata si nu s-au indoit galeriile. Insa am o alta problema. Mi-am luat o toba sport de pe un hornet din 2003 si am constatat ca pe modelul meu (2000) nu se potriveste. Daca ati mai patit care la fel in curios cu ati rezolvat situatia.

  4. Depinde ce intelegi prin "o sa tina".daca se rup?NU.daca ies din motor?NU..daca ai toate sansele sa se indoaie?DA.am incercat eu acum catia ani ca solutie de forta majora pe butuci si s-au indoit usor.ca mai apoi sa incerc alta abordare:am pus 3 cauciucuri de masina sub galerii si l-am echilibrat fata-spate cu niste mici scanduri sub capetele furcii si sub bascula;)

    Ms de raspuns. Acuma o sa incerc sa vad daca se indoaie sau nu. Voi incerca sa ii ridic fata si apoi spatele separat.

  5. Nu e prea subtire surubul care le tine prinse in motor ? Oare rezista unui impact ?

    Surub mai gros nu poti pune pentru ca nu intra, eventual de o duritate mai mare. Eu sper ca NU va trebui sa reziste la impact. Cele bune

  6. Salutare

    Recent am devenit posesor de honda hornet din 2008 :)

    Sunt nehotarat si habarnist in alegerea crashpad-urilor pentru ea... sunt ceva speciale ? am gasit la cateva magazine dar pretul variaza intre 200 si 700 ron ..si nu imi dau seama daca are ceva mai special unul fata de celalalt ( inafara de materialul confectionat si firma )

    defapt unde mai exact vine prins crashpad-ul?

    voi ce aveti ? ce imi recomandati? si de unde le aveti ?

    Saptamana asta le-am primit de la userul Kristy. 110 lei. Om serios cu produse exact ca in poze...

    post-60038-0-83840200-1341997737_thumb.jpg

    post-60038-0-75756100-1341997766_thumb.jpg

  7. Salutare. Am nevoie de o informatie. Mi s-a rupt cablul care trage inapoi maneta de acceleratie, arata ca si cel de acceleratie, a mai schimbat careva dintre voi asa ceva? Daca da, de unde l-ati comandat? Vine separat sau impreuna cu cablul de acceleratie?

  8. Nu s-a infundat, dar nu e mare chestie sa o cureti, vine jos de tot, tre sa fie in manual la "hose routing" sau ceva de genul. stai sa vad.

     

    in manulaul din '98 pe pagina 33, (sau sectiunea 1-29), se cheama "fuel tank air vent tube".

    Spor!

     

    mersi. am rezolvat deja. era furtunul de vina... acea conducta iese in partea dreapta pe la mijlocul rezervorului, e deajuns sa ridici putin de rezervor si poti scoate deja furtunul de pe rez.

  9. "bulina" marcheaza zona unde cauciucul e mai usor cu 5gr.prezenta valvei echilibreaza balanta...bulina poate fi "doua buline" sau patrat.in functie de anumiti producatori :rolleyes:

     

    cat despre echilibrat...cel putin la mine in oras nu costa mai nimic,deci eu le echilibrez si nu doar cand le montez.dupa cate un drum mai lung,sau dupa cate un crater in care ma mai infig,ori pur si simplu dupa o perioada in care nu am schimbat gumele(schimb cel putin un set pe an deci nu e prea lunga perioada).rulmentii din juguri,simeringurile din furca,electricele de pe moto,etc....niciuneia din aceste piese nu ii fac bine vibratiile(care oricum sunt extrem de multe si puternice)...iar pe termen lung vor aparea daunele.toate astea evident sunt pe planul doi,dupa faptul ca o guma neechilibrata mai mult ca sigur ca nu "merge drept",manevrabilitatea va scadea,poate devenind chiar periculoasa(voblaje si trepidatii nedorite-poate impreuna si cu o presiune nu tocmai potrivita).oricum nu degeaba se echilibreaza la orice vulcanizare la un pret relativ derizoriu fata de pretul unui cauciuc.parerea mea :rolleyes:

     

     

    Si eu vreu sa le echilibrez dar la noi in oras nu e posibil... nu e nicaieri axul acela de care se prinde roata... Si ma intrebam daca merita sa fac vreo 200 km pentru echilibrat?

  10. Salutare. In weekend mi-am schimbat kitul de lant, am intins lantul in asa fel incat sa aiba jocul de 3-4 cm, si cand invart de roata vad ca lantul se intinde foarte tare fara sa aiba jocul care i-am lasat? Credeti ca e lantul prea uzat(intins)? Mentionez ca nu am luat kitul de lant nou. Pinioanele arata bine lantul nu e gripat...

  11. Ati scos careva din ghidonul original de horent filetul ala de care se prind capetele de ghidon? M-am chinuit destul de mult si nu am reusit. Daca nu am alte alternative tau ghidonul cu flexu` si-l scot asa...

×
×
  • Creează nouă...