Sari la conținut

cod03c

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cod03c

  1. https://www.facebook.com/alexandru.kollar?ref=tn_tnmn

    Asta sunt. Tu?

     

    Daca veniti la MAN puteti sa-mi multumiti acolo.

     

    Sfaturile sunt binevenite. Dar prefer sa le dau ascultare numai celor care vin de la oameni pe care-i cunosc si in a caror ratiune am incredere ca e OK. Altfel nu au nicio valoare.

    PS Super-shit mi-a zis "forumu'" in functie de numaru' de postari, irelevant, dealtfel dupa mine. Deci n-are nicio legatura cu discutia. Cat despre autoironia vis-a-vis de stilul Zeului Nastase, n-ai prins-o...

     

    Oricum, acu' ca m-au lamurit baietii pe topicul celalalt despre cum s-a intamplat accidentul, a devenit neinteresant pentru mine. Cine are de invatat sa invete!

     

    Am uitat sa va spun: nu sunt "prieten" pe feisbuc decat cu cine sunt prieten si-n realitate. Deci intai ne cunoastem for real si dupa aia "ne imprietenim" pe feisbuc... Sorry!

    M-am uitat la profilul tau de fb si nu am avut nicio surpriza,te ascunzi în spatele castii,degeaba te dai viteaz,eram curios dacă ai CURAJ să îți asumi comentariile si posturile de pe acest forum.

  2. Cazare:

    - loc de campare pentru corturi in incinta pazita - GRATUIT;

    - casute in incinta camping-ului (4 pers.) - 140 lei/2 nopti;

    - casute in incinta strand Mojo (3 pers.) - 120 lei/noapte;

    - apartament Hotel Star*** (4 pers.) - 240 lei/noapte;

     

    REZERVARI: 0742.121.376 JAN.MY LINK

     

    Vă așteptam...post-60140-0-57893600-1344785547_thumb.jpg

  3. Locația este pe malul lacului de acumulare Bascov în apropierea hotelului Star.La mica distantă(1-2km)sunt mai multe zone de agrement unde se poate face baie.Băutura și mâncarea vor fi ieftine și bune.Muzica speram să va placă,am încercat să aducem trupe cât mai bune!Cazarea se poate face la cort dar si în camere sau căsuțe cu mai multe locuri,sunt grupuri sanitare cu dusuri pentu cei de la cort/casute.În timp util vom posta numere de telefon unde se pot face rezervări.post-60140-0-09357600-1344446676_thumb.jpg

  4. Da ați avut Repsol.Dar Motorex ați avut?Dacă nu... Eu am scris ceea ce am pățit.Nu avea rost să bag 15W pentru că la rece nu sunt probleme cum nu sunt nici la cald la mobra mea atât că nu îi place Repsol.Am 10 ani de mecanică practicată ca meserie și din experiența vă spun că există diferențe majore de calitate între mărci la uleiuri.

     

    Repsolul este foarte ieftin.La mine s-a adeverit că ieftin nu înseamnă bun.

  5. 1. Ambreiajul se poate f-ute si din alte motive, cel mai probabil mers mult timp cu el patinat, cum se si specifica in carte sa nu se faca.

    2. Sigur pe vremea banditului Terente nu era ulei sintetic(1920). :)

    3. Uleiul mineral, deci si 20w50 de la Motul este mai scump, nu pentru ca este mai bun, ci pentru ca se obtine din petrol,care intamplator este scummp si care necesita distilari, filtrari, procese costisitoare cu consum mare de energie si de aici rezulta si pretul mare. Sper sa vada si Ciprinho asta.

    4. Peste tot unde am citit se vorbeste despre superioritatea uleiurilor sintetice in fata celor minerale. Ce alt argument sa va aduc? de unde am luat eu mobra, B&S Motors, mi s-a spus ca Suzuki recomanda Motul, Iar Motul recomanda 5100, 7100 ambele 10W40 si 300V...Daca mi se f-ute ceva din cauza uleiului, ii dau in judecata. :P Acum daca voi sunteti genul..."pixelul albastru, rusine Dinu Patriciu!", ma predau...

    Ai perfectă dreptate în privinta uleiurilor sintetice sunt cele mai bune mai ales pentru motoarele de turatie.Eu folosesc POWER SYNT 4T 10W/60

    Fully synthetic high-performance 4-stroke engine oil, specially developed for demanding use in hypersport motorcycles with powerfus engines, gearboxes and clutches with optimum protection over the entire range of applications.

     

    aggressive power development

    optimum wear protection

    ideal for wet multi-disc clutches (JASO MA approval)

     

    Specification:

    JASO MA T903:2006; API SJ, SH, SG

    Aveți grijă cu Motulul,am un prieten care lucrează în distrbuție care mi-a spus că ar fi apărut Motul contrafăcut pe piață.

     

    Motorex

  6. Este foarte puțin drum rămas neasfaltat.Traseul meu a fost următorul.Pitesti-R.Vâlcea-Brezoi-Voineasa-Vidra-Obârșia Lotrului+Rânca-Horezu-R.Vâlcea-Pitști.300+km.Sunt câteva poze la secțiunea poze moto argeș.

×
×
  • Creează nouă...