Sari la conținut

Zacopilu

Membru
  • Număr conținut

    417
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Zacopilu

  1. Salut,

    Rog un posesor de sportster cu inaltimea de 1,83 sau prin zona, sa puna o poza cu el pe motocicleta, vreau sa vad cum as arata eu pe una si nu am prieteni detinatori. Multumesc

    Poti trece pe la mine. Am eu un sportster in garaj

  2. Am sudat-o anul trecut. Acuma a cedat si sudura... Am impresia ca nu sunt comenzi avansate. Daca nu ma insel,modelul custom vine din fabrica cu comenzile astfel.

  3. Va salut. Are cineva prin garaj o pedala de la schimbatorul de viteze precum cea din imagine? Este de pe un sportster custom din 2004. Nu stiu daca se potrivesc si de la alte modele.

    post-60281-0-10393000-1464234258_thumb.jpeg

  4. Moto a venit echipata cu niste tobe pe care este stantat - MCJ e3 1068 - si au un sistem prin care se regleaza sunetul direct de pe ghidon. Ati mai auzit de marca asta? au vreo denumire aparte tobele cu sistem de reglaj al sunetului?

    Ideea acestor tobe este de a controla reducerea decibelilor in zonele "populate" sau la eventualele inspectii ITP, RAR, politie...

    Sunt un model de evacuare ravnita de multi care au tobele galagioase( si eu mi-as dorii asa ceva).

  5. Salutare! Am postat inițial in alta parte, dar aici cu siguranța e mult mai potrivit.

    Am si eu un nevoie de un sfat: mi-am luat permisul anul trecut, între timp m-am dat cu câteva motoare (Shadow 600, Virago 250 si 535) si acum m-am hotărât sa îmi iau Shadow 750 la sfatul câtorva prieteni motoriști. Mai oscilez încă între asta si Intruder 750 sau 800.

    Am găsit in Buc un Shadow care pare OK

    Cel mai mult m-ar ajuta păreri obiective despre acest Shadow dacă il stie cineva (dacă ești prieten cu vânzătorul, mai bine nu spui nimic, pentru ca ai fi subiectiv)

    Sunt binevenite si părerile despre an/km/dotări

    Mulțam fain

     

    http://olx.ro/i2/oferta/vand-negociabil-sau-schimb-motocicleta-chopper-honda-shadow-1999-ID3ala7.html

    Shadow de 750 este un motor bun. Foarte bun. Km pe care ii are poate insemna mult sau nimic. Depinde cum a fost intretinut. Pretul este mult sub pretul pietei. Nu inseamna neaparat ca motorul are vre-o problema, dar neaparat trebuie verificat de o persoana cu experienta. La banii astia, insista. Du-te, vorbeste in prealabil cu un mecanic, nu exista sa nu gasesti unul, verifica-l si daca este ok, ia-l... Motorul asta, deseori ti-ar pune un zambet tamp pe mecla. Merita. Bafta!
  6. Jean, tobele sunt dementiale pentru mine si ATAT.....se aud fooaarte misto dar galagioase ale naibii....deja am strans 20 de injuraturi intr-o singura zi si sigur ma ia si politia la ochi in curand... ma gandesc bine bine sa trec din nou la cele stoc

    cand ies cu motorul in afara localitatii ma unge la suflet cum se aude in sarcina, insa in oras PROBLEMS la plecari de pe loc , iar la relanty POC POC imi vine sa o las si in garaj pornita sa o aud noaptea

     

    IMG_2536.JPG

    » Post actualizat in 11 Nov 2015 21:01

    Imi cer scuze. Nu reusesc de pe tel sa editez postarea,poate ma ajuta un admin...Voiam sa-i recomand lui Edvin si tobele Screaming Eagle II. Eu le am puse pe 883,carburatie. Suna grozav, si parca nu este atat de deranjant pentru cei din jur.

  7. De facut se poate. Nu ti le recomand pe cele originale caci nu ti se potrivesc. Mergi cu poza,ideea la un meserias ce sudeaza bine in inox. Ti le poate face. Daca le lasa goale complet,s-ar putea sa ai nevoie sa mai reglezi putin in carburator la amestec. Dar se poate face.

  8. Salut. Nu stiu cum suna Vance&Hines, dar eu am Screaming Eagle II. Suna,urla,frumos. Te va auzii toata lumea,asta-i clar. Daca ai carburatie,toarce de-ti vine sa dormi pe ea. Suficient de bune cat sa-ti puna zambetul ala tamp pe mecla :). Daca te opreste militia cu RAR-ul si-ti masoara decibelii....asta-i alta discutie...

  9. meserieeeeee.....maestru omul

    multumesc, i-am dat un PM .

    sa vedem acum ce tarife are , ce termene de executie ....etc

    » Post actualizat in 21 Sep 2015 12:20

     

    A venit timpul sa ma ocup si de evacuare putin , ce recomandati VANCE & HINES saun SCREAMIN EAGLE II

    sunt intre Vance & Hines Twin Slash 3-inch si Screamin Eagle II ....

    am gasit Vance sistemul complet la 220 lire sterline de pe un Sportster din 2014 ...utilizat 1 luna , este ca nou nou

    si un Screamin eagle la 1200 ron doar muffles-urile ....

    pareri ?

  10. Pentru VT 600, da. Nu m-am gandit la un pret. Vreau sa fac o tura mai lunga si am nevoie de un ghidon mai comod. Al meu z bar ma ucide la ture lungi. Pretul face diferenta dintre a cumpara unul sau a imprumuta.

  11. salutare , caut si eu comenzi avansate pentru HD sportster XL 883R din 2005? are cineva de vanzare ? ma puteti redirectiona catre cineva care le are ? cromate , negre nu conteaza, sa fie in perfecta stare de functioanare , ca noi ... sunt nou posesor de HD si vreau sa ma apuc de el ca o pasiune ....multumesc si astept ajutorul vostru

    Asfalt uscat !!!

    aaaa..si un sistem de monitorizare a combustibilului din rezervor ....

    Poti incerca metoda asta pentru a monitoriza nivelul benzinei. Asta in cazul in care-ti place chopereala...

    post-60281-0-53116900-1439320056_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...