Sari la conținut

bandit 600

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bandit 600

  1. Salut tuturor, avand in vedere primavara ... http://www.autovit.ro/suzuki-bandit-M3090571.html
  2. http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/91-it-starts-with-a-test-ride Dati click si incercati (si) ceva nou.
  3. Asfalt uscat! Felicitari pentru achizitie. Poate facem o plimbarica pe la Snagov cand se indreapta vremea. PS. sunt din Otopeni.
  4. desi nu imi place Kawasaki. Mesaj completat desi nu imi place Kawasaki.
  5. Retur puteti alege Gruiu -> pe langa Manastirea Caldarusani -> Moara Vlasiei -> Balotesti -> Tunari -> Pipera etc. Drum foarte bun, portiuni numai bune pentru viteza si trafic auto redus. Recomand .
  6. Sa-ti traiasca, stiu cum este... faliment.
  7. Merge cum vrei .... http://www.bestauto.ro/suzuki/bandit/naked...id=3#breadcrumb
  8. Dupa ce mi-am reparat azi banditul si am facut 50 m de proba pot spune oficial ca am inceput sezonul , sambata poate am mai mult timp pentru o tura consistenta. PS. La "idiotii" care dau cu clorura de calciu in Bucale lucrez eu si din pacate azi a fost necesar sa o utilizam, dar te informez ca sezonul de deszapezire este cuprins intre 15 noiembrie si 15 martie, in acest interval este posibil sa intalnesti cocleala pe care sa aluneci pe sosea. In consecinta de marti nu o sa mai faci drifturi pe Dorobanti.
  9. Programul meu de sambata: - jos cu rezervorul, jos cu benzina, jos cu mizeria din rezervor - verificat filtru de aer - OK - inlocuit furtun aerisire rezervor (cred ca asa se numeste) - pornit bestia Rezultatul: prinde viata masinaria, dar nu merge cum trebuie, motorul porneste, se invarte dar in sarcina nu trage - se opreste. Posibil carburile???
  10. Urmarind ultimele discutii se pare ca daca stam "departe" de motociclete unii bikeri devin mai agitati , dar la primavara cand se va reface legatura om-motor-sosea sunt sigur ca spiritele se vor mai linisti. Cred ca este vorba de astenia de pre-primavara.
  11. Salut, de pe site-ul anvelopemoto.eu am cumparat si eu un cauciuc Michelin Pilot Road 2 pentru ca aici am gasit pretul cel mai convenabil si sper in primavara sa mai cumpar inca un Michelin pentru roata fata. Comanda se face pe site, dar de preferat vorbesti si la telefon cu ei, eu am avut noroc sa aiba cauciucul pe stoc si l-am ridicat in aceiasi zi.
  12. LA MULTI ANI !!! 2011 si la cati mai multi banditi pe sosea.
  13. Anvelope la cel mai bun pret gasiti aici http://www.anvelopemoto.eu/, eu am cumparat in vara la roata de pe spate Michelin pilot road 2 si in primavara intentionez sa iau din aceiasi gama si pentru roata fata. Un avantaj ar fi sa locuiti in Bucuresti sa nu mai platiti transportul, dar preturile oricum sunt ok.
  14. LA MULTI ANI !!! abia astept caldura, asfaltul uscat si sper sa va aduca mosu ce-mi doresc si eu ... un bmx ).
  15. Saut, azi am patit-o din nou, cand am plecat de acasa mergea bine motorul , dar dupa primii 5 km nu mai trageaa, abia mentineam viteza, parca mergea in 2 pistoane. Am oprit si am putut sa o repornesc decat cu socul tras, dupa ce il impingeam inapoi iar nu mai mergea . Dupa cateva minute verificand contactele fiselor, benzina, etc. am invartit robinetul rezervorului la pozitia PRI si am reusit sa-l pornesc, apoi am dat pe pozitia ON si am mai mers vreo 2 km ca sa se opreasca din nou, am umblat iar la pozitia robinetului si a pornit imediat ca sa moara peste 10 minute. Are ceva daca il mentin pe pozitia PRI (stiu ca nu prea este indicat) sau stiti cumva ce se intampla ... ce as putea sa-i fac ...
  16. La multi ani ! tot de la unul de 27 ani si traditionalul "Sa-ti creasca MARE !!! si kilometri multi fara probleme. Mesaj completat Am cateva intrebari am pentru voi... ieri cand ma intorceam acasa, pe DN 1 motocicleta la un moment dat nu mai tragea, abia mentinea viteza 70 km/h iar cand am intrat pe strada unde locuiesc si am inchis acceleratia motorul a murit, l-am repornit si l-am tinut din acceleratie pana am ajuns acasa. - Intrebarea mea este la modelul de bandit N din 1998 exista filtru de benzina sau nu are decat sita in rezervor? - Se poate infunda doar un singur carburator ??? din cele 4 deoarece asa se simtea motorul parca ar merge in 3 sau in 2 pistoane. Mai mentionez ca dupa ce am ajuns acasa am oprit, repornit si turat motorul la 10000 ture dupa care si-a revenit la normal. - Ce as putea sa fac sa nu repet situatia? : alta benzina, curat rezervor, instalez filtru daca se poate instala...
  17. Motocicleta a avut acest colorit de cand am cumparat-o (1 luna ) si cred ca originala a fost toata neagra deoarece cand am facut identificarea la RAR nu au gasit seria pe cadru datorita faptului ca vopseaua a fost data mai multe straturi de rosu si acoperea complet zona cu seria (pot sa spun ca m-au cam luat transpiratiile cand inginerul a zis ca este furata deoarece nu are seria pe cadru, ci doar pe o placuta in partea dreapta prinsa in 2 nituri). Dupa ce a zgariat cu o susubelnita vopseaua a descoperit seria stantata. Si ce sa spun toba suna foarte bine . Nu o sa-i schimb culoarea deocamdata deoarece imi place cum arata si prin faptul ca daca as schimba Banditul pe altceva as lua un Ducati.
  18. Farul original imi place mai mult decat cele 2 care erau cand am luat motorul (provenienta Anglia). Cat despre traficul din Bucuresti, desi merg cu conserva la servici de vreo 10 ani pe 2 roti sunt mai atent de 10 ori si tot mi se pare dificil. In alta ordine de idei va multumesc pentru primire
  19. Salut, ma numesc Mihai si sunt Banditos de o luna, moment care coincide si cu categoria A in permisul de conducere. Mai jos am atasat cateva poze cu "hotul".
×
×
  • Creează nouă...