Sari la conținut

bandit 600

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bandit 600

  1. Salutare.

    De 3 zile mi-am luat un bandit de 400 rosu din '96.

    Am mers cam 140 km cu el si m-am indragostit.

    Aveti un loc anume de intalnire, posesorii de bandit din zona Bucuresti-Ilfov ?

    vremea

    Va urez asfalt uscat si mult noroc.

     

    Doamne ajuta.

     

    Asfalt uscat! Felicitari pentru achizitie. Poate facem o plimbarica pe la Snagov cand se indreapta vremea.

    PS. sunt din Otopeni.

  2. Banditu a fost la munte (prin zona Pucioasa). Fun 100% pe serpentine :P cauciucurile noi m-au facut sa ma bucur de fiecare viraj. Superb!

     

    PS: Pentru banditii din Bucuresti, daca va intereseaza o plimbarica scurta prin apropierea casei, drumul spre complexul Snagov este demential. Asfaltul ca in palma, sosea foarte larga si plin de viraje care mai de care mai provocatoare.

     

    Retur puteti alege Gruiu -> pe langa Manastirea Caldarusani -> Moara Vlasiei -> Balotesti -> Tunari -> Pipera etc.

    Drum foarte bun, portiuni numai bune pentru viteza si trafic auto redus.

    Recomand :P.

  3. hehehe eu o sa o las mai moale ca de 1 luna sunt proaspat tatic si investitle momentan merg in pampers and stuff...nu ca imi pare rau dar cei car enu au copii inca ar fi socati cat sunt de nesimtiti romanii cand vine vorba de adaos comercial la stuff pt copii

    Sa-ti traiasca, stiu cum este... faliment.

  4. Am implinit 300km pe sezonul asta :laugh:

    Azi era sa mi-o fur rau de tot pe dorobanti , 'team-as in substanta cu care au dat idiotii aia pe jos in Bucuresti . Era o trecere de pietoni , nesemaforizata , eu aveam vre-o 40 , un nene cu un caine a traversat , l-am vazut , am franat usor , am dat inferioara , si a inceput sa imi joace fundu' pe asfalt de dadeam dintr-o margine a benzii in cealalta . M-am speriat , am lasat-o sa curga si s-a redresat , spre norocul meu . Am trecut la 10 cm de coada cainelui , ce mergea in spatele stapanului .

     

     

    Dupa ce mi-am reparat azi banditul si am facut 50 m de proba pot spune oficial ca am inceput sezonul :D , sambata poate am mai mult timp pentru o tura consistenta.

     

    PS. La "idiotii" care dau cu clorura de calciu in Bucale lucrez eu :P si din pacate azi a fost necesar sa o utilizam, dar te informez ca sezonul de deszapezire este cuprins intre 15 noiembrie si 15 martie, in acest interval este posibil sa intalnesti cocleala pe care sa aluneci pe sosea.

    In consecinta de marti nu o sa mai faci drifturi pe Dorobanti.

  5. Programul meu de sambata:

    - jos cu rezervorul, jos cu benzina, jos cu mizeria din rezervor

    - verificat filtru de aer - OK

    - inlocuit furtun aerisire rezervor (cred ca asa se numeste)

    - pornit bestia

     

    Rezultatul: prinde viata masinaria, dar nu merge cum trebuie, motorul porneste, se invarte dar in sarcina nu trage - se opreste.

    Posibil carburile???

    post-60287-1297591693_thumb.jpg

    post-60287-1297591895_thumb.jpg

    post-60287-1297592024_thumb.jpg

  6. Urmarind ultimele discutii se pare ca daca stam "departe" de motociclete unii bikeri devin mai agitati :), dar la primavara cand se va reface legatura om-motor-sosea sunt sigur ca spiritele se vor mai linisti. Cred ca este vorba de astenia de pre-primavara.:)

  7. Salutare,

     

    Tre sa-mi schimb anvelopele la Bandit [650s, 2008] si ma gandeam la:

    - Conti Road Attack:

    - Pirelli Diablo Starada:

    - Michelin Pilot Road 2.

     

    Niste pareri mi-ar fi de folos.

    Merg mult in oras si nu "ma dau sporty" ca nu ma pricep :)

     

    Despre situl asta stiti ceva? Seriosi, neseriosi?

    www.anvelopemoto.eu

     

    Bafta si merci anticipat

    VcD

    Salut, de pe site-ul anvelopemoto.eu am cumparat si eu un cauciuc Michelin Pilot Road 2 pentru ca aici am gasit pretul cel mai convenabil si sper in primavara sa mai cumpar inca un Michelin pentru roata fata. Comanda se face pe site, dar de preferat vorbesti si la telefon cu ei, eu am avut noroc sa aiba cauciucul pe stoc si l-am ridicat in aceiasi zi.

  8. la putin timp dupa ce am cumparat motorul si eu am patit de citeva ori asa. suspectez ca e simptom de motor stat mult pe dreapta. s-a intimplat de vreo 2-3 ori si la un moment dat si-a revenit. la un moment dat a fost chiar amuzant, mi s-a intimplat chiar inainte de-a intra in ditai intersectia dar am avut timp ca in virtutea inertiei sa urc pe trotuar pe rampa pentru handicapati :D se holbau toti pietonii la mine ca la felul 14. m-am holbat si eu la ea 10 minute, am pornit-o din nou si a mers fara probleme. de atunci nu am mai patit.

     

    si da, are filtru doar in rezervor dar cred ca e suficient. sita e extrem de fina.

     

    ;) Saut, azi am patit-o din nou, cand am plecat de acasa mergea bine motorul , dar dupa primii 5 km nu mai trageaa, abia mentineam viteza, parca mergea in 2 pistoane. Am oprit si am putut sa o repornesc decat cu socul tras, dupa ce il impingeam inapoi iar nu mai mergea :P .

     

    Dupa cateva minute verificand contactele fiselor, benzina, etc. am invartit robinetul rezervorului la pozitia PRI si am reusit sa-l pornesc, apoi am dat pe pozitia ON si am mai mers vreo 2 km ca sa se opreasca din nou, am umblat iar la pozitia robinetului si a pornit imediat ca sa moara peste 10 minute.

     

    Are ceva daca il mentin pe pozitia PRI (stiu ca nu prea este indicat) sau stiti cumva ce se intampla ... ce as putea sa-i fac ... :)

  9. Caline, Caline, nu e frumos ce scrii Caline. Unora le place besina aia, si eu am avut-o. La inceput nu imi placeau N, am stat dupa S o luna de zile in plus sa il gasesc la bani, cand N puteam sa iau mai ieftin si mai repede.

    Zi si tu ca nu iti place tie, nu scrie asa in vazul lumii. Alea le zici prietenilor in particular eventual (cum zic eu de Diveriosn :laugh: ). Si cei cu S au tot baniditi , la fel si cei cu 400 sau 250. Principiul e simplu, daca noua nu ne place ceva, nu inseamna ca e urat. Unii il considera frumos.

    Bulinuta neagra. :P

    P.S. Si azi nu aveti voie sa va legati de mine ca e ziua mea, da?

    Cate o bere fara alcool virtuala la toata lumea :D

     

     

    La multi ani ! tot de la unul de 27 ani si traditionalul "Sa-ti creasca MARE !!! si kilometri multi fara probleme.

    Mesaj completat

    Am cateva intrebari am pentru voi... ieri cand ma intorceam acasa, pe DN 1 motocicleta la un moment dat nu mai tragea, abia mentinea viteza 70 km/h iar cand am intrat pe strada unde locuiesc si am inchis acceleratia motorul a murit, l-am repornit si l-am tinut din acceleratie pana am ajuns acasa.

     

    - Intrebarea mea este la modelul de bandit N din 1998 exista filtru de benzina sau nu are decat sita in rezervor?

     

    - Se poate infunda doar un singur carburator ??? din cele 4 deoarece asa se simtea motorul parca ar merge in 3 sau in 2 pistoane.

     

    Mai mentionez ca dupa ce am ajuns acasa am oprit, repornit si turat motorul la 10000 ture dupa care si-a revenit la normal.

     

    - Ce as putea sa fac sa nu repet situatia? : alta benzina, curat rezervor, instalez filtru daca se poate instala...

  10. Si eu care ziceam sa nu fiu rautacios, am tacut..Sincer, nici mie nu-mi place, mai e vopsit si cricul tot rosu..

    Cadrul o culoare, iar rezervor/aripa/codita, negre..

    Stiu ca e bataie mare de cap pt. vopsirea cadrului, d-asta nici nu as schimba culoarea banditului..O sa raman tot la rosu.

    Dar e vorba de gusturile fiecaruia, cum tie nu-ti place toba after market, mie imi place :laugh:

    Toti ne facem mobrele dupa necesitatile noastre, buget si dupa bunul plac..

    Motocicleta a avut acest colorit de cand am cumparat-o (1 luna ) si cred ca originala a fost toata neagra deoarece cand am facut identificarea la RAR nu au gasit seria pe cadru datorita faptului ca vopseaua a fost data mai multe straturi de rosu si acoperea complet zona cu seria (pot sa spun ca m-au cam luat transpiratiile cand inginerul a zis ca este furata deoarece nu are seria pe cadru, ci doar pe o placuta in partea dreapta prinsa in 2 nituri). Dupa ce a zgariat cu o susubelnita vopseaua a descoperit seria stantata. Si ce sa spun toba suna foarte bine :P.

    Nu o sa-i schimb culoarea deocamdata deoarece imi place cum arata si prin faptul ca daca as schimba Banditul pe altceva as lua un Ducati.

  11. Interesante protectiile de la motor..

    Vad ca i-ai schimbat si farul, sau poate mi se pare mie(a treia poza)

    Mare grija in trafic..in special in Bucuresti !

     

    Farul original imi place mai mult decat cele 2 care erau cand am luat motorul (provenienta Anglia). Cat despre traficul din Bucuresti, desi merg cu conserva la servici de vreo 10 ani pe 2 roti sunt mai atent de 10 ori si tot mi se pare dificil.

    In alta ordine de idei va multumesc pentru primire :P

×
×
  • Creează nouă...