Sari la conținut

adys28st

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adys28st

  1. Stau si ma intreb de multe ori daca mi se vede ce am mai postat si eu pe aceasta sectiune , poate considerati ca nu are nici o legatura cu Aprilia Pegaso 650 ,dar chiar ma asteptam la un sfat ceva legat de motocicletele italiene avand in vedere ca nu exista sectiune speciala pentru Gilera.Urmaresc aproape zi de zi sectiunea aprilia pegaso 650 pentru ca am si eu una dar nu am avut probleme cu ea si functioneaza in aceeasi parametri de cca.4 ani.Sunt dezamagit ca s-a creat un mit ca sunt foarte proaste,dar consider ca sunt cativa posesori care le place sa-si baga mana in ele zi de zi si nu au habar de elemente de baza de mecanica sunt doar forumisti si fac experimente.

    Imi cer mii de scuze daca supar pe cineva cu acest post dar consider ca s-a creat un cerc de aprilisti cu probleme moto iar ceilaltii care mai au cate o intrebare (fie ea si in afara subiectului) nu sunt bagati in seama.

  2. Tocmai ce m-am intors si eu dupa 3 zile de plimbari...ruta a fost Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Horezu, unde am ramas la un prieten, cu care am facut cateva trasee muntoase, apoi am plecat a doua zi pe ruta Horezu - Polovraci - Baia de Fier - Ranca - Transalpina - Horezu.

    Azi am avut de ales intre a reveni in Bucuresti pe Valea Oltului, sau tot pe Curtea de Arges. Am ales a doua varianta, pt ca deja prinsesem o coloana de tiruri la iesire din Valcea...

    Am preferat sa fac iesirea in cursul saptamanii pt a prinde mai liber la obiectivele de vizitat, si as fi stat mai mult, dar deja cand m-am intors, am intrat de servici de noapte.

    Traseul a fost de vis, fiind prima data cand urc pe Transalpina, iar vremea a tinut cu noi.

    Aprilica nou achizitionata nu s-a facut de ras, si a avut un consum intre 5.5 intre Bucuresti - Valcea, si 7% pe forestier, si cariera de piatra de dupa Manastirea Arnota jud. Valcea (nu s-a mers decat cu treapta intai si a doua, pantele fiind destul de abrupte, pline de pietre si praf de calcar), iar la traseul de Transalpina, unde s-a mers tare, cu atingeri ale crick-ului central pe virajele in ac de par, consum tot de 7%..Nu am menajat deloc motocicleta, si am vrut sa-i vad limitele.

    La intoarcere, am incercat sa merg "la consum" cu o viteza maxima de 90-100 km/h, chiar si pe autostrada. Sunt curios ce consum va iesi acum.

    Postez si ceva poze pt delectare :)

    Frumoase poze sunt din localitatea undei ai fost tu , pe aceleasi trasee imi pun la treaba aprilica si se descurca de minune -ultimul traseu Vf Nedeia 2130 m

  3. Asta imi aminteste de o problema pe care am intalnit-o: nu reusesc sa ajung la surubul de sincronizare central (xj 600 Divesion '96). E nevoie de surubelnita speciala?

    Daca vorbim de acelasi lucru adica de tija de relantiu care este plasata intre carburatoare, am rezolvat cu o surulbenita mai lunga ,tija are niste "striatii" si se poate regla relantiu.

  4. Posed xj600 89-51j sunt total de acord cu baietii ce s-a scris cu carburatia , am avut si eu acceasi problema pana acum 3 sapt si s-a rezolvat prin curatare carburator(inclusiv sorb pahar"jigloare") ,rezervor si reglare relantiu, are o tija in spatele lor se ajunge mai greu la ea(cu o surubelnita mai lunga se rezolva);fiind relantiul prea mare sunt probleme la introducerea in viteza si scoaterea ei pe neutru.

     

    Posed xj600 89-51j sunt total de acord cu baietii ce s-a scris cu carburatia , am avut si eu acceasi problema pana acum 3 sapt si s-a rezolvat prin curatare carburator(inclusiv sorb pahar"jigloare") ,rezervor si reglare relantiu, are o tija in spatele lor se ajunge mai greu la ea(cu o surubelnita mai lunga se rezolva);fiind relantiul prea mare sunt probleme la introducerea in viteza si scoaterea ei pe neutru.

     

     

    Din ce zona esti?

  5. Hai sa mai inveselesc putin topicul asta.

    Iata ca am iesit cu Pegaso-ul pe enduro, si pot spune ca este un endurotourer complet bun si pe strada(mai ales) si pe offroad.

    Iata aici linkul cu rezumatul excursiei /index.php?/topic/677185-enduro-de-1-mai/page__pid__3117523#entry3117523

     

    :cheers:

     

     

    Frumoasa tura, mi-ar fi placut sa ma alatur voua, sunt din Rm Valcea si ieri am fost liber si bestia a amortit, cand mai aveti drum prin Valcea dati un semn pe forum!

  6. Salutare si la multi ani

     

     

    Cine ma poate ajuta si pe mine cu un tablou de sigurante (sh) pentru o Yamaha 600 model 51j -89, sau ceva similar ca s-ar potrivi ca mi s-au rupt din urechiuse si nu mai stau la locul lor.

     

     

    Ms!

  7. Salutare si la multi ani!

     

    Tin sa mentionez ca am scos Aprilica in prima zi din an la o plimbare de vreo 50 Km (sosea+drum forestier),a fost un super timp in zona Horezu (Jud Valcea).A pornit dupa 3 incercari scurte lasand cate 2-3 minute intre ele.

     

    Cu privire la intrunire as fi interesat, sa speram ca anul acesta o sa fie mai bun decat anul ce a trecut si motocicletele nu ne fac probleme.

     

     

    Asfalt uscat!

  8. Salut am avut si eu acceasi problema cu rezervorul si l-am cositorit dupa lungi lipiri cu diferite paste.

    -mai am si eu problema cu incarcatul sunt perioade cand nu imi incarca dupa care isi revine,unde se gasesc acei carbuni,sau cum este la mine sistemul de incarcare mentionez ca am o yamaha xj600 1989 51j

     

    p.s verificarea cu privire la incarcare s-a facut cu aparatul de masura si indica 13,ceva

     

    Multumesc anticipat!

×
×
  • Creează nouă...