Sari la conținut

adys28st

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adys28_st@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Rm.Valcea
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    YAMAHA XJ 600,Aprilia Pegaso
  • Numar Moto
    cifre si litere
  • Club
    Moto Sharks Valcea Club

adys28st's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ms mult Cristi ,m-am uitat si se pare ca ar fi o solutie cu o aprindere electronica chinezarie .
  2. Stau si ma intreb de multe ori daca mi se vede ce am mai postat si eu pe aceasta sectiune , poate considerati ca nu are nici o legatura cu Aprilia Pegaso 650 ,dar chiar ma asteptam la un sfat ceva legat de motocicletele italiene avand in vedere ca nu exista sectiune speciala pentru Gilera.Urmaresc aproape zi de zi sectiunea aprilia pegaso 650 pentru ca am si eu una dar nu am avut probleme cu ea si functioneaza in aceeasi parametri de cca.4 ani.Sunt dezamagit ca s-a creat un mit ca sunt foarte proaste,dar consider ca sunt cativa posesori care le place sa-si baga mana in ele zi de zi si nu au habar de elemente de baza de mecanica sunt doar forumisti si fac experimente. Imi cer mii de scuze daca supar pe cineva cu acest post dar consider ca s-a creat un cerc de aprilisti cu probleme moto iar ceilaltii care mai au cate o intrebare (fie ea si in afara subiectului) nu sunt bagati in seama.
  3. Salutare! -o mica inrebare,tatal meu are o moto italiana Gilera Arizona 125- an 1986-90?? foarte buna pentru endureala si s-a stricat aprinderea la ea, ar avea cineva o aprindere similara pentru ca piese de schimb nu se mai gasesc. -el spune ca ar functiona si o aprindere clasica gen Minsk sau Ij dupa ce face o modificare la volanta
  4. -are cineva o aprindere de Minsk sau Ij?
  5. adys28st

    Minsk

    - ma poate ajuta cineva cu o aprindere de Minsk?
  6. Salut Mihai ! -sunt din Rm Valcea am tot urmarit forumul cu patania ta, daca vrei suna-ma poate pot sa te ajut cu problema ta . -0741.121.183,0765911.118 Adi
  7. adys28st

    Yamaha Xj

    Salutare, unde pot sa gasesc si eu un releu de incarcare pentru un XJ 600 -89 sau ceva similar -cel cu 4 fire?
  8. Frumoase poze sunt din localitatea undei ai fost tu , pe aceleasi trasee imi pun la treaba aprilica si se descurca de minune -ultimul traseu Vf Nedeia 2130 m
  9. Salut, -ti-am trimis un msg pe privat in legatura cu aripa fata si datele mele de contact eventual sa-mi lasi nr. tau de tel. Ms!
  10. Revin cu intrebarea pentru placute spate ,poate ma ajuta cineva -cei de pe Louis si Kronaumoto nu au.
  11. Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu codul(sau de unde pot achizitiona)- pentru placute frana spate Aprilia pegaso 1997 ML.nu am desfacut sa vad cum arata sa-mi dau seama!
  12. Salutare! -are cineva "melcul" de intra cablul de kilometraj acela de la roata din fata? se invarte in gol la mine cu mai actioneaza cablul!
  13. adys28st

    Yamaha Xj

    Daca vorbim de acelasi lucru adica de tija de relantiu care este plasata intre carburatoare, am rezolvat cu o surulbenita mai lunga ,tija are niste "striatii" si se poate regla relantiu.
  14. adys28st

    Yamaha Xj

    Posed xj600 89-51j sunt total de acord cu baietii ce s-a scris cu carburatia , am avut si eu acceasi problema pana acum 3 sapt si s-a rezolvat prin curatare carburator(inclusiv sorb pahar"jigloare") ,rezervor si reglare relantiu, are o tija in spatele lor se ajunge mai greu la ea(cu o surubelnita mai lunga se rezolva);fiind relantiul prea mare sunt probleme la introducerea in viteza si scoaterea ei pe neutru. Din ce zona esti?
×
×
  • Creează nouă...