Sari la conținut

GeorgeB

Membru
  • Număr conținut

    179
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Benelli TNT 1130
  • Club
    subarist

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso 650i 2004

GeorgeB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eu nu sunt ducatist dar il sustin tot pe vanzator
  2. BA DA ! si trebuie sa poti face si drive test cu seriile limitate !
  3. pai cam la fel e si la panigale . vezi ca e o augusta in showroom la mv augusta cam ieftina pentru unii click aici . ce zici si pe asta e ok sa se urce oricine ?
  4. chiar daca se respecta un dealership nu isi permita sa tina la drive test cate un model din toate din oferta. pur si simplu nu are cum. cand un dealer vinde cateva zeci de unitati (si asta unul de volum la moto) cum sa isi permita sa tina la DT inca 10 modele ? care sa le schimbe anual cu altele samd . nici afara nu gasesti orice model la dealeri pentru dt.
  5. inca o data iti inteleg punctul de vedere , incearca sa vezi si cealalta parte .
  6. inca o data , iti inteleg pozitia , dar nu la salon te duci sa te convingi ca vrei sa cumperi x sau y. daca vorbim de chestii de consum , da , salonul e ok ca primesti diverse discounturi pe perioada acestuia ( sau nu ). vrei un 1098 , te duci la dealer, vrei un 1000RR te duci la dealer samd ca la masini : vrei un C te duci la salon (100% sunt deschise C urile ) , vrei un SLS te duci la dealer ! PS: nu cred ca sunt asigurate motocicletele
  7. si cum il obligi tu pe ala sa-ti plateasca ... cum observi dauna provocata ? cand o observi ? daca iti rupe vreun furtun ... sau mai stiu eu ce iti face si nu vezi. nu mai bine eviti fazele astea ?
  8. vezi ca te balbai LE: gata, a trecut
  9. iti inteleg punctul de vedere , da-mi voie sa adaug ceva la ce ai zis tu mai sus : vine gica de pe strada , nu isi permita masina respectiva si vrea sa o vada. gica are capse la blugi ca sunt blugi ieftini , si rupe tapiseria. sau gica vede bricheta sclipitoare ... astia suntem cam 90% dintre noi. in conditiile astea restul de 10% au de suferit. tu cum ai face daca ai fi dealer ?
  10. poate reusesti sa citesti tot pana la urma
  11. ce usor se ofusca unii draga colega, uita-te un pic ce zice politia romana referitor la inmatricularile din romania la finele lui 2011 : http://www.drpciv.ro/info-portal/downloadFile.do?menu=stats&lang=ro&id=774 acolo vei gasi rapsunsul. iar daca tu crezi ca toti sunt ca tine , te inseli amarnic, azi toti eram pe acelasi motor , in aceasi masina si mancam aceasi mancare , if you get my drift ! imi place cum folosesti cuvinte mari precum CURiozitate, ai putea folosi si bold data viitoare sau italics ...
  12. esti un hypster care fumeaza iarba si nu cunoaste cum sa isi cheltuiasca banii cu cap ! hypstere care este hypster !
  13. da io ! dar fara partea de hype si reclama ca nu exista in cazul meu LE: daca 1000vtr uri sunt cateva sute ... ghici cate 1198 uri sunt inmatriculate in romania , sau cate 1098 uri ca sa fie mai usor .
×
×
  • Creează nouă...