Sari la conținut

Ando_120

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    andoo_120

Profil

  • Locatie
    Sighisoara
  • Numar Moto
    ms-90-azj

Ando_120's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut fratzilor, si eu am un dr 750 s big si a mea chiar ii batrana ii din 89 dar deacea am facut curse destul de lungi,( Sighisoara - Praid, Sighisoara -Transfagarasan- Lacul vidraru si retur) toate turele astea le facem intro zi pt ca nu avem inca cu cine merge cu cortu si sa ne distram asha ca voi. Daca cumva sunteti in trecere prin sighisoara si aveti timp de o bere sunati-ma la 0741914324, apropo ma numesc Andrei si fratzii de motoare imi zic Ghost.
  2. vad ca suntem cam multi bikeri, deacea sa ma prezint si eu. Salut sunt Andrei zis Ghost de prieteni, motociclist de 10 ani am calarit o gramada de motoare socialiste (mobra, hoinar, jupiter 4 jawa 250, 350 175, etc) permis cam am nevoie, scoala de soferi am facuto anu asta dar nam mai ajuns la examene cauza poate o aflati vreodata pe la vreo intalnire, am la activ 6000 de km batuti numa anu asta pe PROASTA mea (SUZUKI DR - 750 S BIG), poze nu pun pt ca poate avem vreun baietash pe aici care ii de la circulatie si na stiti cum ii mai vreau sa ajung si la examen. Cam atata despre mine, adika na lucrez la o tipografie sunt tehnoredactor iar dupa programu de la servici is biker forever. Hobby-urile is motoarele tari bere cat cuprinde si femeile frumoase dar numa alea ce is bikeriste ca celalalte cam comenteaza mult! Mesaj completat Lasal ma fratzica pe cata ca viteji ca el am vazut destui intinsi pe asfalt de plangea masa si tat-sau langa resturile lui mai bine incepem cu ce ii mic si crestem la mare ca atunci si avem grija de noi, ingeru nostru ne pazeste saracu cat poate dar si noi trebuie sal ajutam, pacat ca nu mai am pozele cu viteazu ala ca cata sa vedeti cum aratau resturile lui dupa accident!
  3. aia nui normal sa pape ulei al meu si acuma ca am facut 2900 km cu el inca nu mio papat din ulei deloc, ii drept ca la 1000 deja schimb uleiul si filtrul de ulei. si apropo la 3000 mi cika papa ulei al meu are 40000 deja si tot nu papa ulei:-?
×
×
  • Creează nouă...