Sari la conținut

sup3r_crazy

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sup3r_crazy

  1. TOPIC INCHIS! Am cerut piese, nu comentarii si povesti inutile. La anu o sa fie inscrisa si in circulatie. Nu mi greu sa ma duc saptamanal la ITP. Numa bine! Mesaj completat TOPIC INCHIS! Am cerut piese, nu comentarii si povesti inutile. La anu o sa fie inscrisa si in circulatie. Nu mi greu sa ma duc saptamanal la ITP. Numa bine!
  2. TOPIC INCHIS! Am cerut piese, nu comentarii si povesti inutile. La anu o sa fie inscrisa si in circulatie. Nu mi greu sa ma duc saptamanal la ITP. Numa bine!
  3. Asta mi-a atras si mie atentia, aspectul motorului si sunetul lui (nimic nu se compara cu sunetul unui motor in 4 timpi). Mersi de sfat, dar raman la Simsonel. O sa trec si pe la sectiunea choper. Mersi!
  4. Chestia e ca nu ma gandesc sa-l vand. Si daca imi voi lua altceva pe viitor, tot nu as renunta la el...are sunetul lui aparte. Doar ca nu-l pot vedea asa cum l-au proiectat nemtii (am eu ideiile mele fixe cum ar trebui sa arate). Tot respectul pt cei ce le reconditioneaza, ma gandesc ca investesc o gramada de munca, bani si timp. Eu cu ce sunt de vina ca am propriile mele idei ? La urma urmei, doar eu o sa ma pot bucura pe deplin de ea la sfarsit, stiind ca am facut-o sa arate asa cum am avut-o pozata in minte. Aruncati cu pietre in mine ca am o idee mai diferita. Am postat pe forum in speranta ca voi gasi ceva piese pt ea, in schimb am gasit o gramada de comentarii. O sa pun in curand si un filmulet cu ea. Thanks for your words of wisdom!
  5. Si eu sunt de parere ca fiecare isi face motorul cum vrea.Oricum, mersi mult de parere, dar am deja ideile mele de cum trebuie sa arate la gata, la urma urmei, eu ma bucur de ea cand e gata, ce-mi pasa mie de ce zic altii? Nu am specificat...am nevoie de o furca lunga, de IJ sau ceva asemanator(daca as gasi cu far ar fi superb), telescoapele spate caut ceva cu arcurile la vedere.
  6. Mi-am luat de doar 4 zile un Simson 425 S inmatriculat, motorul merge foarte bine, doar ca am nevoie de o gramada de piese la el(furca, far, semnalizari, aripa fata, ax cardanic si multe altele). Daca aveti ceva piese ce credeti ca ar merge la Simsonel al meu, sunt binevenite (contracost, bineinteles). Vreau sa-l termin pana la primavara.
×
×
  • Creează nouă...