Sari la conținut

crazy_of_love

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de crazy_of_love

  1. Vreau sa-mi iau gume noi si nu stiu ce sa aleg intre Michelin Pilot Sporty si Pirelli Sport Demon. Precizez faptul ca sunt incepator si o sa merg preponderent in oras.(dar si la drumuri mai lungi)

    Unii dintre voi mi-ati raspuns deja, dar inca nu m-am hotarat.:D

    Ce ziceti?

     

    Eu zic sa iti iei Michelin Pilot Sporty, sunt gumele originale ale motorului si sunt foarte bune ;).

  2. Depinde si de buget , dar sincer pe vremurile astea sa dai 6 lei pe 1 litru de benzina si sa mai ai un motor de 125 sa consume 6 e aiurea... Parerea mea ca fost posesor de Rs e sa iei 4T nu are rost sa iei 2t pt ca fuge 170.... asta daca e delimitat.

     

     

    Poi cam asa e...pe vremea asta sa dai 6 lei pe 1 litru de benzina si sa consume aiurea...Si eu spre CBR m-as orienta dar inca nu am auzit pareri bune despre ele...Au ceva forta in ele?

    Ce putere vrei ma sa aiba un motor de 125? Iati de 600 sau 1000 daca doar asta te intereseaza, eu am avut cbr si desii aveam doar 13 ani tot aratam ca pe o bicicleta cu motor, parerea mea iati Yamaha Yzf R125, aceleasi caracteristici cu cbr(viteza maxima, acceleratie, sunet), numai ca arata mult mai bine;).

  3. Mi se pare prea rigida r-ul pe mine unu ma termina de atatea zgudituri, e suspensia prea rigida, poate voi mergeti pe drumuri mai bune fara gropi, d unde stau eu sunt gropi multe. Am mers si pe altele, dar asta simte orice groapa. poate si din cauza inaltimi mele 1.80.

    Intradevar e foarte rigida, dar asa si trebuie pentru strada, nu e motocicleta de teren, incearca sa o reglezi, fao mai moale..

  4. Nu ma refer la motoare peste 125, la cele de 125 nu pot sa suport sunetu de 2t, suna exact ca o drujba, nu aduce in vorba motoarele de 600/1000 alea st muzica pt urechile mele:D.

    Oricum nu conteaza, fiecare cu nebuniile lui, nu am nimic impotriva ta daca iti plac cele in 2t, cum nici tu nu ai ce sa imi zici mie ca imi plac cele in 4t.

    @Rur, daca vrei r6, nu iti lua motor nou la 16 ani, nu se merita:D.

  5. Mda, accidentu sa intamplat exact in fata casei mele, motoru era o honda cbr 600 model mai vechi, baiatu intradevar a murit, se pare ca avea si umpic de viteza, echipamentu lui a fost decat o casca, sa vazut de atunci ca nu prea mai avea sanse, pacat, si ala cu raba a fost neatent, ce mai e de zis ... Odihneasca-se in pace.

×
×
  • Creează nouă...