Sari la conținut

crazy_of_love

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de crazy_of_love

  1. Ok, multumesc, am sa ma interesez:). Daca mai stiti altele va rog sa imi spuneti.
  2. Salutare, care imi spuneti si mie un service in Craiova sau in imprejurimi unde pot sa fac si eu revizia la motor? Multumesc:D
  3. Eu zic sa iti iei Michelin Pilot Sporty, sunt gumele originale ale motorului si sunt foarte bune .
  4. Eu am 1.83 si dau chiar bine, motocicleta e foarte inalta o sa iti vina bine.
  5. Nu conteaza kilometrii, una la 15000 de km bine ingrijita e mai buna decat una forjata cu 5000 de km:), cat despre yzf ala din craiova il stiu, a cazut cu ea, poate deaia nu o mai vinde .
  6. La sfarsitu sezonului(iarna), vezi ca il vinde JustDoIt pe al lui /index.php?/topic/669128-vand-yamaha-yzf-r125/page__pid__2965260#entry2965260 .
  7. Dute si incearca la vreo scoala, macar vorbeste, sau daca nu cand o sa iti iei motoru, cheamati un prieten sa te invete, cineva care a mai mers(la mine a functionat)...
  8. Eu cand mi-am luat primu motor, eram la fel ca tine, nu mersesem niciodata, am chemat un prieten, m-a invatat, am prins destul de repede, nush ce sa zic, tu ai de gand sa mergi cu motoru fara permis pana in noiembrie?
  9. Ce putere vrei ma sa aiba un motor de 125? Iati de 600 sau 1000 daca doar asta te intereseaza, eu am avut cbr si desii aveam doar 13 ani tot aratam ca pe o bicicleta cu motor, parerea mea iati Yamaha Yzf R125, aceleasi caracteristici cu cbr(viteza maxima, acceleratie, sunet), numai ca arata mult mai bine;).
  10. Merg mobrele cum sa nu :X, pana acum in craiova ziua a fost super de plimbat cu motoru, seara frig rau , nu are nimic daca o turezi in timp ce tii apasat ambreaju, chestia e sa nu abuzezi ca o sa ti se duca mai repede..
  11. Intradevar e foarte rigida, dar asa si trebuie pentru strada, nu e motocicleta de teren, incearca sa o reglezi, fao mai moale..
  12. Nu prea are cu ce ). On Topic: Pun si eu cateva poze. Mai nou are si numar .
  13. Eu cel mai mult am mers 400 de km intr-o zii, singurele dureri au fost la maini, la intoarcere mi-au cam amortit putin, in rest pauze de 5 min la fiecare 100+ de km si nu am avut nici un stres, mie nu imi face probleme, nush ce sa zic de altii:).
  14. Banuiesc ca nu are nimic daca trec cu vreo 200 de km peste prima revizie(Cea la 1000)?, tre sa o duc si cel mai apropiat service calumea e cam la 200 de km distanta...
  15. Te-ai hotarat bine, de 10 ori mai bun ca cbr . Cat ai dat pe el:)?
  16. Eu iti zic, la mine a cam rotunjit pretu la toate, cam asa stiu de 50 de euro... daca vrei iti dau numaru si ii suni:).
  17. Nu stiu exact, mi lea inclus in pret la reprezentanta, a mai "rotunjit" el, am impresia ca 50 de euro, nush exact sa iti zic.. LE: Uite crashuri exact ca ale mele, 73 de euro.. http://www.metropolismotorcycles.com/cgi-bin/mm_det.pl?id=5D7-W0741-00-00&cat=MCA&brand=YAMAHA&cat2=2010%20R125&sale=
  18. Ambele pentru mine sunt motociclete, dar daca la tn motocicleta inseamna de la 600 in sus, niciuna nu trece peste nivelu de scuter:).
  19. Te referi la cele originale? Atunci cred ca tre sa cumperi carena cu totu..
  20. Nu ma refer la motoare peste 125, la cele de 125 nu pot sa suport sunetu de 2t, suna exact ca o drujba, nu aduce in vorba motoarele de 600/1000 alea st muzica pt urechile mele:D. Oricum nu conteaza, fiecare cu nebuniile lui, nu am nimic impotriva ta daca iti plac cele in 2t, cum nici tu nu ai ce sa imi zici mie ca imi plac cele in 4t. @Rur, daca vrei r6, nu iti lua motor nou la 16 ani, nu se merita:D.
  21. Pai nu prea avea cum sa faca el multi km sa ii se strice ceva ca il ardea benzina la buzunare:)), prefer 4t in loc de 2t la orice ora, nu suport sunetu de drujba si fumul care il scoate, toata lumea ii injura cand trec pe strada, te dor urechile..
  22. Arata super, xenoane iar mai trebuii si ar fi perfect:D.
  23. Mda, accidentu sa intamplat exact in fata casei mele, motoru era o honda cbr 600 model mai vechi, baiatu intradevar a murit, se pare ca avea si umpic de viteza, echipamentu lui a fost decat o casca, sa vazut de atunci ca nu prea mai avea sanse, pacat, si ala cu raba a fost neatent, ce mai e de zis ... Odihneasca-se in pace.
×
×
  • Creează nouă...