Sari la conținut

nick ymh

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nick ymh

  1. Salutare Aran, Extraordinare fotografii!!!! Dupa ce am cautat in colectia Pentru Patrie 1987-1992 si am comandat online 3 "almanahe" Pentru Patrie eram un pic dezamagit in sensul ca nu am gasit fotografii sau alte materiale consistente din care sa alcatuiesc o cronica a ceea ce a fost motociclismul in militie/ politie.... Multumesc mult de fotografii (multumesc si lui Mihai!) Daca mai aveti ar fi super... Onorez un sprit la Piatra Neamt sau la vreun festival viitor..
  2. Nu am incercat sa dezvolt in ce modalitate voi scrie materialul.Doar nu crezi ca voi folosi doar informatiile (informatii care trebuie verificate si coroborate cu fotografii si arhive) pe care le obtin aici pentru a scrie materialul.....Nici un post nu are trimitere la un articol sau o fotografie.Singurele arhive la care cu siguranta nu o sa am acces sunt cele din cadrul Ministerului de Interne, astfel m-am orientat spre surse accesibile. Materialele publicate in revista Pentru Patrie sau altele de genul asta au la baza o documentare pe srhive de interior(MAI). Multumesc oricum de informatii. Segmentul pe care vreau sa-l abordez este doar Politie, Militie si ce o fi fost de dinainte.De fapt vreau sa stabilesc cand a fost motorizata pentru prima data Militia , ce unitati si ce motoare.
  3. Multumesc mult de informatii.Mi-ar fi de mare folos si ceva foto sau linkuri pe articole. Lolo am vizionat si topicul mentinut de tine, inainte de a deschide acest topic, dar nu am gasit nimic folositor pentru materialul ce urmeaza sa-l fac (informatiile sunt cu caracter general). Am incercat sa gasesc colectii de Pentru Patrie de dinainte de 1990 pentru a scana ceva fotografii dar am esuat si in aceasta tentativa. Daca cineva stie pe cineva si poate sa le transforme in digital ar fi extraordinar. Sunt dispus sa onorez aceste eforturi! Multumesc!
  4. Salutare la toata lumea! Inainte de a crea acest topic am verificat tot ce se putea pe net si nu am reusit sa gasesc mare lucru.Mai mult, am solicitat celor de la revista Pentru Patrie ajutor insa nu am primit nici un feed back pana acum. Intentionez sa fac un material despre istoria motociclismului in randul fortelor de ordine din cele mai vechi timpuri (militie sau politie) de la inceputuri pana in zilele noastre.Daca pentru perioada de dupa 1990 mai sunt ceva informatii pentru perioada de dinaninte ...nimic. Rog pe toti motociclistii pasionati sa posteze orice material (fotografii, articole etc.) despre motociclismul in randul fortelor de ordine. Va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...