Sari la conținut

savoaiajr

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

savoaiajr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Inseamna ca ai o perceptie gresita despre lucruri. Nu e vorba numai de echipament moto aici, este vorba ca un brand mare nu e neaparat sa ofere calitate foarte buna. Uite aici, https://www.louis-moto.co.uk/artikel/caberg-stunt-blade-full-face-helmet/505193?filter_gender=DU&list=865e35f86da1c0eab0c761a3701a534b o casca produsa de Caberg (care sunt italieni). Vezi unde e produsa, ca idee.
  2. Punctul tau de vedere mi se pare pertinent, insa mai sunt doua aspecte. Consider ca in ciuda faptului ca esti echipat corespunzator, ar trebui sa fi prudent. Cel putin pentru mine a fost foarte important pana acum ca am fost prudent si am anticipat. Si asta nu numai ca scuterist, motociclist ci si ca sofer de masina. Si un al doilea aspect, eu in general imi cumpar casti de protectie de la magazine locale. Ei le importa de cine stie unde. Cum ai garantia ca, in ciuda pretului de produs original, nu vei capata decat o copie foarte buna ?
  3. Voi aveti impresia ca numai produsele pe care apare un mare brand, sau care au marketing foarte puternic sunt de calitate ? Chinezii astia care nu au tunele pentru a testa aerodinamica sau alte proprietati importante, au invatat ca pot supravietui pe piata facand reverse engineering. Practic profita de produsele fabricate de brand-uri mari pentru a invata si a fura din experienta lor. Nu vreau sa intru in polemici aici, doar ca nu cred ca poti pune un tag: e din china e prost.
  4. Ideea era alta cu topicul asta. Ma interesau pareri pertinente, in cunostinta de cauza. Dar se pare ca se deviaza.
  5. Sa va spun cazul meu, eu am o casca Caberg Stunt. Destul de multumit de ea, dar spre exemplu la Sharp are doua stele. Si nu a fost o casta atat de ieftina totusi. In ziua de astazi majoritatea lucrurilor sunt fabricate in china. Cred ca ar trebui sa existe o fabrica care produce chestii de calitate si acolo. Si chinezii sunt motociclisti nu ? Si in ideea in care iei direct de la ei o casca care costa sa zicem $100, nu mi se pare ca ar trebui sa fie un bullshit pentru ca o casca decenta in romania se gaseste si pe la $150 si nu e fabricata aici (costuri de transport, vama, adaos comercial ... ) » Post actualizat in 17 Mar 2018 17:24 Ma lasa rece testul asta. Asa pot sa cumpar si eu o casca la $20 si sa dau cu o teava in ea ... Nu cred ca trebuie sa puntem toate lucrurile in aceeasi "galeata"
  6. Salut. Ma uit in ultima perioada pe AliExpress si am vazut ca au si echipamente moto. Recent chiar am comandat o pereche de manusi, pe care le astept cu interes (sunt curios de calitatea lor). Lasand asta la o parte, am vazut casti care au aparent ceritificare DOT sau Ece-R22/05. O sa las doua link-uri ca si idee. Ma intereseaza ce parere aveti. https://www.aliexpress.com/store/product/NENKI-Motorbike-Helmet-Motorcycle-Full-Face-Helmet-Motorcycle-Riding-Street-Bike-Motor-Racing-Helmet-ECE-certification/233632_32836467122.html?spm=2114.12010612.0.0.347e6abcJOdjUj -- Certificare Ece-R22/05 https://www.aliexpress.com/store/product/NENKI-Motorcycle-Full-Face-Helmet-Chopper-Cruiser-Street-Bike-Motorbike-Riding-Racing-Helmet-DOT-With-Clear/233632_32801603929.html?spm=2114.12010612.0.0.4a516abc18VMxB -- Certificare Dot Cu atat mai mult, poate unii din voi ati vazut / probat asa ceva.
×
×
  • Creează nouă...