Sari la conținut

383

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 383

  1. Deja o dam in extreme.OMULE forumul a fost creat ca sa iti postezi parerea.Acesta este un forum pt si despre motociclisti.Aicea discutam despre motocilete.Ai tot dreptul sa iti dai cu parerea,de aia sunt mii de forumuri.Poate te regasesti in altul,caci in asta,nu cred.Pana acuma tot ceea ce ai facut este sa ne jignesti si sa te crezi inteligent.Daca esti patologic sanatos te rog eu....lasa-ne in treaba noastra.

     

    Deja , ma simt prost . Deja am remuscari si promit sa nu va mai deranjez . Dar imi zice cineva cum se sterge un cont ? :laugh:

    Mesaj completat

    Doar atat poti , mosu ? ( precum vezi , si eu voi stapani o frunte lata ) .

     

    P.S : una din mobrele din poza e tocmai din Arad !

    post-60813-1287663449_thumb.jpg

  2. Un om cu o asemenea motocicleta nu spune replici de 2 bani. Poze din astea pot pune cu gramada pe net. Pune si tu poza asta cu tine pe mobra daca esti in stare. Sau orice instantaneu din iesirile tale. daca nu stai cuminte in coltisorul tau si mai sterge-ti mucii de la nas. hai sa te vadem in carne si oase...Dar cum intuiesc o sa spui ca nu ai asemenea poze. Bine ar fi sa gresesc.

     

    Doar atat poti , mosu ? ( precum vezi , si eu voi stapani o frunte lata ) .

    P.S : una din mobrele din poza e tocmai din Arad !

  3. :laugh: cel putin la mine se vede ca sunt din ARAD, dar tu cum comentezi peste tot nu ai tupeu sa iti pui numarul de la motor sau sa spui cine esti ca poate te trezesti cu motorul zgariat sau trantit pe jos.

     

    Stimabile , vad ca ai sentimentul ca ai revolutionat forum-ul cu ultima replica ! Poti sa mai citesti , odata , ce am scris ? Te simti in stare sa dai un raspuns la ce am scris , ca sa putem continua discutia sau nu ?

    P.S : motocicleta mea e facuta sa mai si cada , prin natura si destinatia ei ! Ptr tine , doar ptr tine :

  4. Asta cu " potentialul" este exact problema care au avuto Italieni 25 de ani dupa razboi cind nu erau circuite si erau accidente grave pe doua roti intre 5 si 10 pe zi !!!!

    Si revin NU MAI FACE ASTA simplu ....cit de greu popate fi ? miine plec la serees iau cu mine 7 oameni noi sa se dea pe pista !!! o sai plimb in spate sa vada ce inseamna sa mergi tare cu adevarat !!!!

     

    Iti multumim ca existi doar sa ne arati cum se merge TARE ! Dar poate nu ne intereseaza . Cam toti ce au pe aici deschis cate un topic , in memoriam , au stiut sa mearga tare . Vrei sa te incorzi ? Deschide-ti un topic unde sa te " dai " cu altii , tare si lasa rubrica accidente , sa fie doar despre accidente , starea victimelor si cat mai putine r.i.p-uri ! Crezi ca poti sa fii atat de cool si sa nu te mai obosesti sa dai un raspuns ? :laugh:

  5. nu vezi la club ce scrie? ARAD BIKERS, dupa gandirea ta cam de unde crezi ca sunt? de pe marte? :laugh: am si numarul de la motor postat da infine...

     

    Nu vezi ca la club nu scrie nimic ? Vad ca la tine la club scrie Arad Bikers ! Tu vezi ca la mine la club nu scrie nimic ? Dar te-ai intrebat de ce ? Vrei sa ma inscriu intr-un club , doar asa , " for fun " ? Iti da clubul ceva , in plus fata de cei fara club ? Ai reducere la piese ? Ai reducere la benzina ? Ai impozitul mai mic ? Ai vreun beneficiu , real , palpabil , din faza cu clubul ? In legatura cu numarul de la motor . . . . . ptr ce ? Oricum nu ajungi tu in partea asta de tara si chiar daca ajungi , la ce-ti foloseste ? Si nu speram sa fii de pe marte , sincer . Avem si aici destui care sa " orbiteze " , asa , aiurea !

  6. pun pariu ca esti clona cuiva, nu ai nume nu ai oras... de ce? daca erai barbat te prezentai frumos in profil si stia si lumea cu cine sta de vorba :P

     

    Da , aici ai perfecta dreptate ! Dar ai nevoie de un nume sau un oras , doar ca sa-ti expui un punct de vedere sau o parere ? Oare toti ce-i de pe acest forum , au un nume si un oras , real ? :laugh: . Tu , esti intr-adevar un exemplu de sinceritate !

    Mesaj completat

    Mda , ma asteptam la . . . . . tacere ! :D

  7. vad ca tu pe mai multe judete tot te bagi si comentezi la fiecare post, nu spui nimic concret.

     

    Spune-mi ce-ti doresti , sa afli , concret , d-le ! Postez unde vreau si cum vreau ( cu exceptia cazurilor in care am vreun admin pe urme ) ! Spune-mi draga , ce vrei sa stii , despre mine ? Poate feciorul sa faca fata adevarului ?

  8. Nu ne suparam. Pe mine personal ma distrezi. Afara ii urat , ploua ... ce sa facem altceva , stam pe forum si ne "simtem bine" :laugh:

     

    PS: Maradeanule , "esti bagat in buzunar" ! Trebe sa vi cu ceva nou :P ai concurenta tare ... nu te culca pe o ureche :P

     

    Promit sa-mi fac rivalul praf ! :D

  9. Il vede oricum cand deschide pagina de Motociclism.ro :D Apare acea fereastra pe mijlocul ecranului. Nu era cazu sa-i scri si aici :laugh:

     

    Sa fie sigur ca stie omul ! Repet : Alin , ai un PM ! ( Privat mesage sau Post Mortem ? )

    Mesaj completat

    Sa fie sigur ca stie omul ! Repet : Alin , ai un PM ! ( Privat mesage sau Post Mortem ? )

     

    Nu va suparati pe mine dar asa scrie : " de la aradeni pt aradeni si nu numai!!! "

  10. subscriu: acelasi scenariu, acum 2 zile,doar ca eu m-am oprit in secunda 1 in fata ei, si m-am dat jos la pocnitoare(a se citi EA !) tot ce pot sa va zic e ca a inlemnit la volan. o apostrofez si o las sa plece. plec si eu, fac 200 metri si o patesc din nou....

    i just love romania .

    respect

     

    Deci , asta denota cat de scazut este nivelul bunului simt , in trafic . Dar aici mai apare un fenomen , creat de noi , motociclistii ! Majoritatea conducatorilor auto percep si asimileaza motocicleta cu : viteza , tupeu in trafic , curaj !

    1 : viteza - mergi incet , legal , in trafic si ai sa fii surprins sa afli cati nu se asteapta la asa ceva de la o motocicleta . Sansele sa fi pupat in c.u.r cresc enorm !

    2 : tupeu - toti stiu ca nu stam la rand in coada si ca ne bagam pe unde altii nici nu viseaza sa mai incapa ceva . De pe banda 1 ajungi pe 4 ca sa te intorci inapoi in 1 si sa faci dreapta la verde intermitent .

    3 : curaj - aici . . . . . . . . curajul este pe aceasi ramura cu nebunia ! Tre sa fii nebun sa te urci pe aia . . . . tre sa fii nebun sa mergi asa . . . . tre sa fii nebun sa te bagi pe acolo . . . . tre sa fii nebun sa te urci iar dupa ce ai cazut . . . . .

    Deci , eu concluzionez ca noi i-am invatat ca mergem tare , ne bagam pe oriunde in trafic si ca oricum nu suntem intregi la cap !

    Multa bafta !

  11. sal.sunt nou pe forum si incepator cu motorul.acum cateva zile ma dadeam cu o yamaha tzr 50,si din nefericire,intro curba era nisip si am cazut. eu nu am patit mare lucru,ca eram cu a 2a,dar motorul a patit cate ceva,si nu imi dau seama ce.ma puteti ajuta cu cateva pareri?

    -nu mai pleaca de pe loc pana nu il turez in 6000

    -la schimbatul vitezelor,caraie urat de tot

    -motorul e plin de ulei

    Ms pentru cine imi poate da un sfat

     

    Ssssalut Sssergiu Sssarpe ! In primul rand , pe ce parte ai cazut ? Pe ssstanga ? Poate ai ssspart doar capacul la incarcare . Pe dreapta ? Poate ai ssspart capacul la ambreiaj ( ambreaj - parerile pot varia de la cititor la cititor ) ! In mod normal , din ce ssspui tu , cred ca ai cazut pe ssstanga si ai torsionat sssi tija ssschimbatorului de viteza . Dar ce-l mai important lucru , cand cazi , fie motocicleta , fie masina sssau tramvai , cand vezi ulei ai oprit motorul si punct ! Sssper sssa nu te sssuperi pe mine ! ASA SUNT EU ! ASA ESTE PE FORUM !

  12. O sa-ti demonstram ca vom fi in stare. Si mai invata sa scrii corect. Pe langa asta complecteaza-ti profilul sa stim cu cine stam de vorba!

     

    Atat trebuia scris ! Ce au mazgalit ceilalti . . . . sunt vorbe-n vant ! Suntem in stare sa facem ceva in Arad si punct ( . ) ! Nu tre sa sariti in sus ! Multa bafta , Kato ! :laugh:

  13. OUG 195/2002 art. 135 litera h :

     

    " Art. 135. – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere Âşi în următoarele situații:

     

    ...

     

    h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat Âşi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului. "

     

     

    Daca e asa cum spui tu, permisul ti-a fost suspendat ILEGAL si daca nu ai facut contestatie in termenul legal, ii poti da in judecata.

     

     

    Ai toate sansele sa castigi.

     

    Bai , conasule , ia vezi tu , pe ce topic dai lectii de legislatie ! Asa , doar de curiozitate ! AVeti chef de discutii , fa-ti timp si intalneste omul , da-i c.... ala de baterie si gata ! Servus !

  14. Ai bani , ai dreptate . Nu ai bani . . . . . te duci dracului cu tot cu dreptate ! Toate povestile in care au fost implicate astfel de personalitati ( tata cu relatii , copilul cu antecedente : fraude cu carduri clonate ) se termina cu "bine ". Agresorul isi " plateste " daunele , victimele ajung batjocura comunitatii ptr " usurinta " cu care au cedat si Happy end ptr toata lumea !

    P.S : bre , mesajele PM cu vrajeli ieftine , nu tin la mine , suflete ! Sunt sigur ca te simti jignit acum ! :D

×
×
  • Creează nouă...