Sari la conținut

383

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 383

  1. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Deja , ma simt prost . Deja am remuscari si promit sa nu va mai deranjez . Dar imi zice cineva cum se sterge un cont ? Mesaj completat
  2. Multa bafta ! Noi , cei de pe forum ne bucuram sa auzim ca esti bine . In Timisoara , doi baieti au avut acelasi necaz si acum se zbat pe un pat de spital !
  3. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Doar atat poti , mosu ? ( precum vezi , si eu voi stapani o frunte lata ) . P.S : una din mobrele din poza e tocmai din Arad !
  4. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Stimabile , vad ca ai sentimentul ca ai revolutionat forum-ul cu ultima replica ! Poti sa mai citesti , odata , ce am scris ? Te simti in stare sa dai un raspuns la ce am scris , ca sa putem continua discutia sau nu ? P.S : motocicleta mea e facuta sa mai si cada , prin natura si destinatia ei ! Ptr tine , doar ptr tine :
  5. Iti multumim ca existi doar sa ne arati cum se merge TARE ! Dar poate nu ne intereseaza . Cam toti ce au pe aici deschis cate un topic , in memoriam , au stiut sa mearga tare . Vrei sa te incorzi ? Deschide-ti un topic unde sa te " dai " cu altii , tare si lasa rubrica accidente , sa fie doar despre accidente , starea victimelor si cat mai putine r.i.p-uri ! Crezi ca poti sa fii atat de cool si sa nu te mai obosesti sa dai un raspuns ?
  6. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Nu vezi ca la club nu scrie nimic ? Vad ca la tine la club scrie Arad Bikers ! Tu vezi ca la mine la club nu scrie nimic ? Dar te-ai intrebat de ce ? Vrei sa ma inscriu intr-un club , doar asa , " for fun " ? Iti da clubul ceva , in plus fata de cei fara club ? Ai reducere la piese ? Ai reducere la benzina ? Ai impozitul mai mic ? Ai vreun beneficiu , real , palpabil , din faza cu clubul ? In legatura cu numarul de la motor . . . . . ptr ce ? Oricum nu ajungi tu in partea asta de tara si chiar daca ajungi , la ce-ti foloseste ? Si nu speram sa fii de pe marte , sincer . Avem si aici destui care sa " orbiteze " , asa , aiurea !
  7. De pe malul Dunarii . . . . hop si eu ! Cred ca era cazul , sa apar , nu d-lor ?
  8. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Da , aici ai perfecta dreptate ! Dar ai nevoie de un nume sau un oras , doar ca sa-ti expui un punct de vedere sau o parere ? Oare toti ce-i de pe acest forum , au un nume si un oras , real ? . Tu , esti intr-adevar un exemplu de sinceritate ! Mesaj completat Mda , ma asteptam la . . . . . tacere !
  9. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Spune-mi ce-ti doresti , sa afli , concret , d-le ! Postez unde vreau si cum vreau ( cu exceptia cazurilor in care am vreun admin pe urme ) ! Spune-mi draga , ce vrei sa stii , despre mine ? Poate feciorul sa faca fata adevarului ?
  10. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Promit sa-mi fac rivalul praf !
  11. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Sa fie sigur ca stie omul ! Repet : Alin , ai un PM ! ( Privat mesage sau Post Mortem ? ) Mesaj completat Nu va suparati pe mine dar asa scrie : " de la aradeni pt aradeni si nu numai!!! "
  12. Deci , asta denota cat de scazut este nivelul bunului simt , in trafic . Dar aici mai apare un fenomen , creat de noi , motociclistii ! Majoritatea conducatorilor auto percep si asimileaza motocicleta cu : viteza , tupeu in trafic , curaj ! 1 : viteza - mergi incet , legal , in trafic si ai sa fii surprins sa afli cati nu se asteapta la asa ceva de la o motocicleta . Sansele sa fi pupat in c.u.r cresc enorm ! 2 : tupeu - toti stiu ca nu stam la rand in coada si ca ne bagam pe unde altii nici nu viseaza sa mai incapa ceva . De pe banda 1 ajungi pe 4 ca sa te intorci inapoi in 1 si sa faci dreapta la verde intermitent . 3 : curaj - aici . . . . . . . . curajul este pe aceasi ramura cu nebunia ! Tre sa fii nebun sa te urci pe aia . . . . tre sa fii nebun sa mergi asa . . . . tre sa fii nebun sa te bagi pe acolo . . . . tre sa fii nebun sa te urci iar dupa ce ai cazut . . . . . Deci , eu concluzionez ca noi i-am invatat ca mergem tare , ne bagam pe oriunde in trafic si ca oricum nu suntem intregi la cap ! Multa bafta !
  13. Ssssalut Sssergiu Sssarpe ! In primul rand , pe ce parte ai cazut ? Pe ssstanga ? Poate ai ssspart doar capacul la incarcare . Pe dreapta ? Poate ai ssspart capacul la ambreiaj ( ambreaj - parerile pot varia de la cititor la cititor ) ! In mod normal , din ce ssspui tu , cred ca ai cazut pe ssstanga si ai torsionat sssi tija ssschimbatorului de viteza . Dar ce-l mai important lucru , cand cazi , fie motocicleta , fie masina sssau tramvai , cand vezi ulei ai oprit motorul si punct ! Sssper sssa nu te sssuperi pe mine ! ASA SUNT EU ! ASA ESTE PE FORUM !
  14. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Atat trebuia scris ! Ce au mazgalit ceilalti . . . . sunt vorbe-n vant ! Suntem in stare sa facem ceva in Arad si punct ( . ) ! Nu tre sa sariti in sus ! Multa bafta , Kato !
  15. 383

    DONATII

    Bai , conasule , ia vezi tu , pe ce topic dai lectii de legislatie ! Asa , doar de curiozitate ! AVeti chef de discutii , fa-ti timp si intalneste omul , da-i c.... ala de baterie si gata ! Servus !
  16. 383

    BURSA LOCALA

    Giast for fan ! Bre , moldovanii mei , v-ati intins in toate zarile !
  17. 383

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Nu sunte-ti in stare !
  18. Bai , lasati deoparte idiotenia cu tecutul cu masina ca si " scut " ! Daca un bou intra in intersectie . . . . cu gazul la podea sa treaca repede si loveste masina care se afla intre tine si el . . . . te face zob ! Am prieten care sta si acum cu suruburi in bazin , femur , umar . . . . dintr-o faza de asta !
  19. Pai daca sarim peste galben . . . . . . sa nu facem galagie ! Pliscu mic si inapoi la scoala ( macar la cea de bun simt in trafic ) !
  20. Alo , lumea ! Dar la voi , intre verde si rosu nu mai e si un galben ? Sau pe ala il ignora toti ? Sau s-a modificat semnificatia culorii galbene in legislatie ? A ramas galbenul valabil doar ptr incepatori ?
  21. Sau ai venit din marginea drumului spre ax si Suraj nu a apucat sa mai franeze , ca sa te evite si a intrat pe stanga . . . .unde a nimerit in cealalta motocicleta !
  22. Ai bani , ai dreptate . Nu ai bani . . . . . te duci dracului cu tot cu dreptate ! Toate povestile in care au fost implicate astfel de personalitati ( tata cu relatii , copilul cu antecedente : fraude cu carduri clonate ) se termina cu "bine ". Agresorul isi " plateste " daunele , victimele ajung batjocura comunitatii ptr " usurinta " cu care au cedat si Happy end ptr toata lumea ! P.S : bre , mesajele PM cu vrajeli ieftine , nu tin la mine , suflete ! Sunt sigur ca te simti jignit acum !
×
×
  • Creează nouă...