Sari la conținut

AliBoss

EX+
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Targoviste
  • Numar Moto
    DB XX UMB
  • Club
    ------------------

AliBoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tocmai mi-am luat un rf 600 si dupa o mica plimbare nu a mai vrut sa porneasca. dupa ce i-am luat contactul a dat rateu. am impins-o si dadea rateuri dar nu a luat-o. bujii zero. iar in capul pistonului era mizerie. ce sa fac? sa iau bujii si gata?
  2. Sal. baieti. Tocmai mi-am luat un rf 600f, si vreau sa aflu niste pareri...e din 96 are 28000km a fost putin cazuta dar nu se mai cunoaste. Am luat-o la 2900E. Avea nevoie omu de bani. Voi ce zice-ti?? A si ventilatorul de la radiator porneste numai cand se incalzeste mai rau? Niste bujii si un cauciuc pe spate de unde fac rost? daca e cineva amabil sa-mi lase un nr. tel sa vb. cu el
  3. Daca vrei sa vb intra pe messenger: aliboss21(dupa8) Te pot ajuta ca am si eu unul la fel.
  4. stii veva: chiar nu-mi pasa ce crede-ti. Ma doare in cot ca are euro 4 sau nu are. Important e ca merge si macar arata a motor nu ca alte trotinete.
  5. stai sa ne intelegem: 1.apreciez ca ai venit din Buc. pe scuter de asta esti tare, ca altii care sunt mai aproape nu s-au deranjat. 2. Scuterul se numeste qingqi (jinan qingqi) Da un search pe google la jinan qingqi sa vezi.
  6. De prin Mai anu' asta. Apropos, te-am vazut la TGV cu ludixul tau. Esti tare ca ai venit tocmai din Bucuresti.
  7. luati-va partaieli! Plus ca sunt si vechi. Macar un FB il i-au nou si merge foarte bine. Stiu ca-i lucru meu si ca n-a mai pus altu' laba pe el.
  8. depinde cat esti de fraier. Acu' daca mergi bine nu are nici pe dracu. Eu am cu el 3400km. Merge din ce in ce mai bine. Asa ca nu mai o arde-ti aiurea cu parerile voastre.
  9. baieti mai bine lasa-ti, da-ti de permis.
  10. Eu vin .... dar slabe sperante sa mergem impreuna.
  11. Daca are cineva un carburator pt. un scuter de 125 sa ma anunte. Il cumpar sigur. Eventual pe la noi prin tara exista un magazin de tunning?
×
×
  • Creează nouă...